![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
are dreptate vicelord , e vorba mai degraba de o holograma daca desfaci orice eticheta de nokia in general se va dezlipi doar o parte din ea si vor ramane pe suprafa ei niste romburi
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
imi place aceasta campanie...vreau sa ma bag si eu.Faptul ca sunt o persoana foarte suspicioasa m-a ajutat in achizitionearea celor 2 telefoane de pe acest forum.dar pe viitor vreau sa am mult mai multa incredere...si asta se poate face prin 2 metode(..zic io)..una sa fim cu totii corecti si cinstiti ...si a doua sa fim atenti la ce se vinde pentru a preveni vinderea fake-urilor...bafta la toata lumea.o intrebare: care ar fi un pret real al unui nokia e66 cu displayul schimbat ..telefonul arata foarte bine..si functioneaza la fel de bine dar a avut displayul spart...as vrea sa-l cumpar eu(de la o persoana care nu are treaba cu netul) si ma gandeam ca ma ajutati la un pret...precizez ca telefonul are toate actele si garantie inca un an jumate ..si pachet complet. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
daca are garantie pe acea reparatie de display il poti considera "ca nou" . Un pret corect parerea mea undeva la 200 de euro. Multumim de sprijin pt cei nou-veniti
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
apropo de PSA,vinde unele telefoane "NOI" cu carcase "NOI" dar naspa (adica facaturi nesimtitie). Mare atentie,care a apucat sa citeasca inainte de edit,bv. lui...care nu,fiti pe faza! Ex: E51 silver nou nout,telefon,acumulator si incarcator = 550 Ron (oferta lui) Realitatea: E51 cu lifetimer resetat (avea 1 secunda) carcasa si tastatura schimbate,ieftineli de 10-15 ron. Sus! Last edited by mixodu; 31-03-2009 at 17:00.. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
dar de iPhone de ce nu zice nimeni nimic ? pentru ca...s-au mai intamplat si d'astea .Iphone 3G 16GB
__________________ Cand eram copil, stiam secretul unei vieti fericite. Sa respecti regulile, sa muncesti si sa mergi la scoala. Si daca iti dai silinta la scoala, recompensa e...si mai multa scoala. Dar dupa atata scoala ai parte de tot ce e mai bun de la viata. O slujba, bani si un viitor. Un vid.Pentru asta traim…(the air i breathe). | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Multumim de interventie just_do_it.Si la iphone sunt fakeuri gramada,insa atentia la detaliu nu este la fel ca la seria actuala 8800. La 8800 fake senzorii merg,insa nu tot timpul(asta am observat eu) si socul mecanic aplicat telefonului fake este mult mai mare(ma refer la tap for time pt ceas si la turn for mute pt a trece telefonul pe silent odata ce-l intorci). Quote:
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
un iphone original este mai subtire decat o copie.Plus ca la cel original ecranul nu e touch obisnuit(cine a avut touch stie despre ce vb - parca au un strat de plastic peste) ci e sticla.Dai cu dejtu pe sticla baby .Plus ca poti intra la o poza si sa dai un zoom frumos decat din degete sau poti intra intr-un joc cu masini de ex si ai accelerometru,adica conduci masina pe baza miscarii iphoneului.Ma refer pt cel 3g.Recunosc ca la iphone nu ma prea pricep.Am vandut cateva dar nu am detinut.Daca stie cineva mai multe e invitat sa posteze .
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
text copiat din caracteristicile unei copii de iPhone: g-senzor:functie identica Iphone senzor gravitational in momentul vizionarii unui videoclip telefonul este pus pe orizontala iar senzorul trece pe full screen alta functioe a senzorului este schimbarea melodiilor sau a videoclipului urmator prin miscarea brusca a telefonului functie zoom in picture identica Iphone la utilizarea cu degetul personal, nici eu n-am umblat foarte mult pe iPhone, dar nu cred ca wireless-ul se gaseste si la copii.
__________________ Cand eram copil, stiam secretul unei vieti fericite. Sa respecti regulile, sa muncesti si sa mergi la scoala. Si daca iti dai silinta la scoala, recompensa e...si mai multa scoala. Dar dupa atata scoala ai parte de tot ce e mai bun de la viata. O slujba, bani si un viitor. Un vid.Pentru asta traim…(the air i breathe). | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Nick anterior: nick90 Join Date: Apr 2005 Location: UK / Bucharest | Quote:
sunt flatat ![]() @just_do_it : unele au si wireless
__________________ Y!: c_nick90 | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Daca la cumpararea unui terminal sunteti 100% atenti nu va puteti tepui. Nu uitati de fonturi , de stilurile meniului , de teme si mai ales de iphone de accesoriile care il insotesc. Daca vreti sa luati un iphone fara accesorii verificati bine materialul din care e facut si greutate. Intradevar e mai gros decat un original.
|
| | #79 (permalink) | ||
|
cateva posturi mai sus , un pusti (14 ani) da la randul lui tzeapa de 13 mil unui om care a muncit din greu sa stranga banii aia . cam ce crezi ca ar merita daca pune mana pe el ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
@vicelord - Ai foarte mare dreptate cu romburile. Am luat toate telefoanele Nokia din casa si am constat ca pe toate sunt, de la 6230i la 6500. Pe replica de Luna care o detin momentan nici vorba de asa ceva. In concluzie e un aspect destul de bun pt a deosebi o copie de un original. Mai astept pareri oricum.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |