![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
vice lord , you`re our men
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Hai ca incet incet se desteapta lumea ![]() LE weeppi nu mai fi frate pretentios
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Mai rau e ca pleci din 13 Septembrie in Baneasa si cand ajungi acolo dai peste asa ceva.. Cunosc practica "impecabil" de pe forum, de asta intotdeauna insist sa merg cat mai aproape de vanzator, incat sa nu-mi impute ca-l pun pe drumuri degeaba si odata ajuns acolo il invart 10 minute pe toate partile .
| |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
O poza cu romburile se poate? M-ati facut curios.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Costine nu te uita direct,nu te concentra.Uita-te prin poza ca sa zic asa .bulidog nu mai primim membrii ca suntem deja prea multi ))) joke
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
i'm in daca se poate
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
weeppi to the rescue (ca intotdeauna )
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() Tare, e bine de retinut.
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Ma alatur si eu. Cand spuneam acum ceva timp de toate mizeriile astea... nimeni nu ma lua in seama
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
s-au inmultit tepele, hehe .
__________________ Cand eram copil, stiam secretul unei vieti fericite. Sa respecti regulile, sa muncesti si sa mergi la scoala. Si daca iti dai silinta la scoala, recompensa e...si mai multa scoala. Dar dupa atata scoala ai parte de tot ce e mai bun de la viata. O slujba, bani si un viitor. Un vid.Pentru asta traim…(the air i breathe). | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
scuze ca ma bag si eu in seama dar au luat prea mare amploare aceste fakuri si eu vand tel de ceva timp dar cand ai o copie trebuie specificat.patre cel mai corect.acum imi dau si eu cu parerea. ![]() O replik copie clasa a sau 1;1 tot chinezarie e si in primul rand se vede dupa calitatea materialului care lasa mult de dorit meniul nu este la fel sub nici o forma sau cel putin la replik saphire carbon arte iti dai seama putin mai greu la meniu ,dar scrisul il da de gol si ca e made in finland sau germany,sau cel mai usor la profile la orice nokia scrie acvtivate,personalise ,timed,la o chinezarie scrie activate ,customize sau asa ceva si timed au uitat sa mai puna .fabrica in finlanda si germania nu mai exista de ceva timp pe cele originale scrie made in korea ,sau mai nou acum made in romania sau hungary ,by nokia (pt asia),din pacate acum exista o fabrica nokia in china pt ca e mana de lucru mai ieftina si cea de la cluj care a inceput sa scoata pe langa 1208,1209,si 6300 ,etc pe care scrie made in romania,fake-urile sunt de cea mai proasta calitate si seria de pe spate la o chinezarie nu e nici odata la fel ca una originala .asa ca oricine are un tel acasa si pleaca sa cumpere un tel sa aibe mare grija la calitate .cel mai bine cum s-a mai spus mai sus nu te duce singur ca poate cel de langa tine se pricepe mai mult si asa nu risti sa iei o teapa de zile mari .asa ca ....... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |