Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > GSM

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 01-04-2009, 06:23   #101 (permalink)
The seller

satiriadis's Avatar

In Romania se fac doar 1200 1208 1209 2630 1650 1680 2600 classic si 6300.Modele low end sau entry level adica
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Made_in_Romania.jpg
Views:	334
Size:	565.9 KB
ID:	459843  

<- VAND TELEFOANE SIGILATE NECODATE

Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125

satiriadis is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 09:21   #102 (permalink)
Registered User

Agentu_00bani's Avatar

un iphone fals daca e conectat la itunes cum reactioneaza??...cred ca asta ar fi cel mai plauzibil mod de a deosebi un iphone original de fals.nu cred ca itunes-ul vede un iphone fals...nu mai zic de transfer de aplicatii.
ca, cumparator cred ca ar fi voie sa fie verificat in itunes..nu?

sau poate ma insel...astept un raspuns corect.
va multumesc.

Agentu_00bani is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 09:23   #103 (permalink)
Registered User

cRaZeE's Avatar

Quote:
Originally Posted by Agentu_00bani View Post
un iphone fals daca e conectat la itunes cum reactioneaza??...cred ca asta ar fi cel mai plauzibil mod de a deosebi un iphone original de fals.nu cred ca itunes-ul vede un iphone fals...nu mai zic de transfer de aplicatii.

va multumesc.
crezi ca cine vrea sa te pacaleasca accepta sa stea sa -i conectezi tu telefonul ? iti dai seama dupa meniu ,cum se misca , dupa browserul Safari ,dupa wireless ,ecran ,carcasa tot...

cRaZeE is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 09:54   #104 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

Junior , se mai fabrica si Nokia 5000 pe plaiurile mioritice . Stii ca fratele tau mai mare stie .
Ieri m-au anuntat si pe mine ca 1200 e end of life. Intra 1202 &1203.
1661 va intra si el in maxim 2 luni.

Multumim nou-venitilor pentru sprijin.

Cat despre sh-uri in stare "foarte buna" va recomand sa nu va bazati pe asta , e chiar aici pe forum un vanzator care vinde sh-uri in stare "foarte buna" care sunt in stare jalnica.Recomandarea mea e sa cereti poze mereu cand vreti sa luati un telefon , sau cel mai bine ii spuneti omului frate daca nu e impecbil cum zici tu te trosnim

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 10:47   #105 (permalink)
Registered User

Agentu_00bani's Avatar

Quote:
Originally Posted by cRaZeE View Post
crezi ca cine vrea sa te pacaleasca accepta sa stea sa -i conectezi tu telefonul ? iti dai seama dupa meniu ,cum se misca , dupa browserul Safari ,dupa wireless ,ecran ,carcasa tot...

daca nu vrea sa fie sanatos..e dreptul cumparatorului sa verifice..e vorba de banii lui.
in fine..am inteles perfect ce ai zis.

Agentu_00bani is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 11:15   #106 (permalink)
Registered User

enigmalaur's Avatar

Quote:
Originally Posted by satiriadis View Post
In Romania se fac doar 1200 1208 1209 2630 1650 1680 2600 classic si 6300.Modele low end sau entry level adica
SI 5130 XM,UN TELEFON FF BUN

enigmalaur is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 13:57   #107 (permalink)
The seller

satiriadis's Avatar

eu de cele de mai sus mentionate stiam.Am si postat poza pe care m-am bazat.Vad ca incet incet se muta productia mid level si in RO .

Apropo de vertu uri nu zice nimeni nimic ?Copii ma refer.

Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125

Old 01-04-2009, 14:34   #108 (permalink)
Nick anterior: m5

Quattro's Avatar

E cam greu sa vorbesti de vertu. Nu multe persoane au butonat un original si o copie. Daca e cineva care se pricepe, il invitam sa dezlegam si acest "mister".

Quattro is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 15:04   #109 (permalink)
The seller

satiriadis's Avatar

Quote:
Originally Posted by satiriadis View Post
Apropo de vertu uri nu zice nimeni nimic ?Copii ma refer.
ma refer aici la faptul ca la un moment dat au aparut cativa baieti care vindeau sigilate,la preturi deloc de neglijat.Stiu ca multi dintre noi nu ne putem permite asa ceva (inca ),dar pt putinii care pot eu zic ca cineva cu experienta poate sa spuna cate ceva.

Old 01-04-2009, 15:13   #110 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

Vertu copie vs original

Copie : greutate de obicei mai mica , dimensiuni reduse , tonurile de apel nu sunt cele personalizate vertu , pachetul nu contine accesoriile speciale vertu , iar cutie e absolut jalnica.

Original : greutate mare minim 150 grame , dimensiuni destul de mari , telefonul e practic caramida , pachetul are niste accesorii speciale vertu , cutia este foarte tare aveti o poza in atasement.

Sfat : NU CUMPARATI VERTU FARA CUTIE ,SAU ACTE DE PROVENIENTA.
Daca el este cumva furat in momentul in care ai bagat cartela telefonul este blocat definitiv si ramai cu buza umflata. Trebuie constientizat ca daca tot dai 1500 de euro pe un telefon trebuie sa ti se ofere si cutie si acte de provenienta .

Si tot la capitolul copii vertu nu uitati de font-uri , stil meniu si imagini pre-incarcate . Sunt convins ca puteti deosebi ceva fin de niste gunoaie
Attached Thumbnails

Name:	18310454-1-500_500.jpg
Views:	347
Size:	22.0 KB
ID:	459982  

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 15:27   #111 (permalink)

Apple's Avatar

Quote:
Originally Posted by Agentu_00bani View Post

va multumesc.
Un iPhone fals nu are treabă cu iTunes, îți apare ca un Stick de memorie, ceea ce este EXCLUS la un iPhone original.
N-are treabă nici cu cablul caracteristic Apple, de obicei e un Mini-USB.

Apple is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 15:29   #112 (permalink)
Registered User

cRaZeE's Avatar

majoritatea celor vazute de mine (vertu ) au scris numele operatorului cu un bleu- albastru ,cu font de CECT care se vede de la o posta , 2 verificati in setarile telefonului limba daca apare chineza-japoneza sau orice alt dialect asiatic , finisarea carcasei ,degeaba are CRISTALE DIAMANTE CHEITZA LA CAPAC DACA E STRIDENT FACUT SI INTR-ADEVAR foarte usor ca gramaj .. originale nu am avut prea multe prin mana, dar pot sa spun ca le cunosc de la mare departare numai dupa calitate a finisarii si meniu

cRaZeE is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 16:51   #113 (permalink)
FX47 Staff

maxx1nsane's Avatar

Grupul fanilor anti-fake, saluta stolul de negrotei si manelari care vand n95 8gb la 400 ron si se jura ca sunt originale. (inclusiv pestisorii si floricelele din startup).
U can count o me guys.
Am inceput sa nu ii mai sufar pe astia cu copiile, nu mai poti sa cauti un model de nokia, ca 80% din topicuri sunt cu fake-uri, iar 60% nici nu au specificat acest lucru in titlul thread-ului.

maxx1nsane is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 16:58   #114 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Un review pentru o copie de Vertu Constellation. Foarte util, sunt 5 pagini cu comparatii real vs fake.

Vertu Constellation Knockoff Review (Phone Arena)
Attached Thumbnails

Name:	0.jpeg
Views:	175
Size:	70.8 KB
ID:	460027   Click image for larger version

Name:	1.jpeg
Views:	165
Size:	123.6 KB
ID:	460028   Click image for larger version

Name:	2.jpeg
Views:	157
Size:	62.8 KB
ID:	460029  

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 01-04-2009, 17:50   #115 (permalink)
Registered User

UltrasPCH's Avatar

in leg cu romburile din interior de la nokia , majoritatea copiilor nu au, dar azi am vzt la un "N95" si un gen de romburi. e adevarat nu sunt ca cele de la nokia, dar pot induce in eroare !!!

UltrasPCH is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 18:05   #116 (permalink)
Registered User

dutzurel's Avatar

ma bag si eu :> un timp am fost dar acum nu sunt deloc deacord cu fakeurile
nu sunt din Bucuresti dar am patit un "accident" si mi-0am rupt mana. am venit la buc ca era mai grav si in timp ce asteptam pe cineva sa ma ieie din autogara, 2 tzepari incercau pe cineva sa fraereasca cu un n95 8gb, daca stie cineva faza cu saculetzu : Unu ii arata telefonu celalalt il intreba ce tel/teluri si ce bani are la el. Dupa ce primu tip ii arata telefonu acesta scoate un saculetz din buzunar si il baga scurt in saculetz si apoi in buzunar, iar cel deal doilea ii spune cai furat si sai dea 1/2 tel/teluri pe el si eventual nijte bani. Tipu era cam nehotarat si lea aratat ca avea la el doar un 6300. In timp ce il tinea de vorba, celalalt a scos din celalalt buzunar "saculetzul surpriza", dupa care ii zice, hai frate da-mi asa, fac schimbu si ii zic "frate dute undeva si nu deschide saculetzu in public ca stii ca e furat". Eu ma uitam insistent la acel tip am vrut sa ii spun sa nu faca combinatia, mai ales ca acei cocalari iau aratat prima oara o copie(ledurile de la tastatura numerica erau albastre, la cel original sunt albe), dar degeaba. Dupa ce iau luat telu, au fugit deau rupt pamantu. Din curiozitate mam dus la tip si iam spus ca sar putea sa-si fi luat o mare tzeapa. El a ras si mia spus ca el nu ia teapa niciodata si a scos saculetul, care avea 3 noduri facute )=)) a stat vreo 5 minute si la deschis. Si stiti ce era in el ??? o jucatire care avea dimensiunile de la n95 8gb.
Chiar daca am 16, acusi 17 ani, stiu destule despre chinezarii si mai ales ca astfel de persoane umbla zilnic pe strada si gasesc oameni care nu pot face diferenta. Si vreau ca lumea sa fie informata despre acesti tzepari

dutzurel is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 19:32   #117 (permalink)
Registered User

Ch1ppeD's Avatar

Hello world!

Nu pot spune decat ca ma bucur nespus in ceea ce priveste initiativa fondatorilor acestui thread , cat si a moderatorilor ce ii sprijina.
Ontopic: +1

Offtopic: As dori sa propun tuturor 'taticilor' in domeniul it&c sa punem bazele unui 'sistem' care ar mari siguranta vanzatorului in ceea ce priveste tranzactia online . spre exemplu eu , gh. marinescu pun la vanzare un telefon iar tu , andrei popescu vrei sa il 'cumperi' folosind un ID fals de messenger si un numar de telefon virgin , ca eu gh. m. sa nu pot da de tine dupa ce ne intalnim , tu venind cu 10 giboni cu bate & etc. Eu , baiat destept as putea in baza unui program/sth sa iti localizez ip-ul care il folosesti prin yahoo messenger si sa il declar la politie , aceasta fiind obligata sa dea in urmarire acel ip catre marii furnizori de internet ai orasului. problema este ca tu poti gasi doar o adresa a unui switch la care sunt conectate cel putin 500 calculatoare. astfel , eu am nevoie de un MAC( la care au acces numai anumite persoane )

-> astept eventuale idei , pentru a fi impartasite si altor nepriceputi in arta negotului.

Numai bine !.

Ch1ppeD is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 20:22   #118 (permalink)
Registered User

clasic_ultras's Avatar

Am avut si eu de vanzare o copie de E50 dar am specificat l-am primit cadou n-am avut ce face l-am vandut repede sa scap de el.
Ma bag si eu in actiune voastra si zic ca-i foarte buna sper sa aibe si de unde culege "roade".BAFTA!

Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/44-gsm...rmeaza-te.html

Blog Personal: http://machitescualexandru.blogspot.com/

clasic_ultras is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 20:27   #119 (permalink)
Registered User

diabolic53's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ch1ppeD View Post
Hello world!

Nu pot spune decat ca ma bucur nespus in ceea ce priveste initiativa fondatorilor acestui thread , cat si a moderatorilor ce ii sprijina.

Offtopic: As dori sa propun tuturor 'taticilor' in domeniul it&c sa punem bazele unui 'sistem' care ar mari siguranta vanzatorului in ceea ce priveste tranzactia online . spre exemplu eu , gh. marinescu pun la vanzare un telefon iar tu , andrei popescu vrei sa il 'cumperi' folosind un ID fals de messenger si un numar de telefon virgin , ca eu gh. m. sa nu pot da de tine dupa ce ne intalnim , tu venind cu 10 giboni cu bate & etc. Eu , baiat destept as putea in baza unui program/sth sa iti localizez ip-ul care il folosesti prin yahoo messenger si sa il declar la politie , aceasta fiind obligata sa dea in urmarire acel ip catre marii furnizori de internet ai orasului. problema este ca tu poti gasi doar o adresa a unui switch la care sunt conectate cel putin 500 calculatoare. astfel , eu am nevoie de un MAC( la care au acces numai anumite persoane )

-> astept eventuale idei , pentru a fi impartasite si altor nepriceputi in arta negotului.

Numai bine !.
sa inteleg k ai patit-o ?))

diabolic53 is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2009, 21:48   #120 (permalink)
Nick anterior: nick90

Quote:
Originally Posted by Ch1ppeD View Post
Hello world!

Numai bine !.
cam greu de obtinut MAC ul de pe acel calculatorul.
IP ul se poate afla astfel, poate ajuta pe cineva :
1)Inchizi orice aplicatie care foloseste conexiunea la internet ( Internet explorer, Mozilla, etc. ).
2)Lasi activa doar fereastra de messenger a persoanei cu care vorbesti
3) Start -> Run -> Cmd , unde folosesti comanda NETSTAT ; cel mai eficient se foloseste cu parametrii -b si -n , adica : nestat -b / netstat -n
Probabil multi de pe forum stiau asta , dar am presupus ca nu oricine o stie Ma rog,asta e cea mai rudimentara si accesibila metoda .
Bafta

nick is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > GSM

Thread Tools

Posting Rules