![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nokia 5800 Tube Red - 650 Ron
Telefonul arata foarte bine, are 11h lifetimer !! Nu este codat, nu este branduit. Are o mica problema, nu se incarca, am cumparat o baterie nou-nouta originala pt ca am crezut ca este din cauza ei. Am vb cu un baiat dupa forum si mi-a zis ca reparatia costa maxim 30 ron. Pretul este Fix!
__________________ id ymsg: cataaa_polo(nu dati add!!) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Cititi TR inainte sa cumparati telefoane de la el , sa nu patiti ca mine sa va vanda un telefon si apoi "sa plece din tara" ! Free up ! CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!) | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
bai frate la cate tepe dai pe aici nu stiu cum se tot intereseaza lumea,poate mirajul preturilor extrem de mici vrei sa spui ca dupa ce ai vandut tot felul de cazaturi cu probleme,acum l-ai rezovlat p-asta si functioneaza? ti-l cumpar eu daca merge perfect,dar ne intalnim face to face si mergem la un service gsm sa-l testeze total,sti ca la masini Last edited by mauu84; 13-06-2009 at 14:49.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Nu . A fost reparat prin magie alba/neagra.....ce intrebari......
__________________ -Orange : 0740548120 / Cosmote : 0765441221 / Connex : 0732903519 / Mail : office@MagazinGSM.com Mai multe oferte & preturi pe SITE ! Nu ezitati ! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |