![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| ZAGG's invisibleSHIELD™ Full Body pt iPhone 3G/3GS si Touch HD, garantie pe viata
Toate produsele sunt originale (produse in SUA), sigilate si au GARANTIE PE VIATA. Pentru cei care nu cunosc produsul: -materialul din care este fabricat este folosit de armata americana pentru protectia palelor elicelor elicopterelor. -are 0.2 mm, deci nu modifica grosimea telefonului, este complet transparent -ofera probabil cea mai buna protectie improtriva zgarieturilor de orice fel -acopera complet suprafata telefonului, protejandu-l in totalitate si pastrandu-l ca nou pe toata durata folosirii -imbunatateste aderenta telefonului, reducand riscul de a-l scapa -daca doriti sa il scoateti, nu lasa nicio urma, lipicioasa sau de alt fel -beneficiaza de garantie pe viata Pachetul contine: -folia de protectie invisibleSHIELD™ taiata exact pentru dimensiunile telefonului (iPhone 3G/3GS sau Touch HD) -spray de 10ml cu solutie de aplicare -lamela pentru inlaturarea bulelor de aer -instructiuni de folosire -card cu 5$ reducere pentru viitoare comenzi de la Zagg Pretul pentru fiecare pachet invisibleSHIELD™ Full Body Apple iPhone3G/3GS sau HTC Touch HD este de 70RON (nenegociabil). Pentru mai mult de 3 bucati se ofera reducere. Nu sunt interesat de schimburi de niciun fel. Contact: 0726.15.15.15 sau 0754.82.82.20 - Florian. sau pe PM. Demo:
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Din pacate nu. Doar iPhone 3G/3GS si Touch HD. Si pentru ca am fost intrebat, tin sa fac precizarea ca foliile pentru iPhone 3G/3GS nu se potrivesc si pentru versiunile anterioare, avand dimensiuni diferite (3G/3GS: 115.5 x 62.1 x 12.3 mm vs. 115 x 61 x 11.6 mm).
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Trimit cu aproape orice firma de curierat doresti, insa sigur nu cu Posta Romana (datorita unor mari probleme anterioare). Taxele de transport(+ramburs) le suporta destinatarul. Sau faci transfer bancar pentru valoarea produsului + transport, si nu mai platesti rambursul (ceea ce zic ca e mult mai rezonabil). Sunt destul de demult pe forum si am rating destul de ok, ca sa nu iti faci probleme. LaterEdit: La Fancurier, de exemplu, costa 13.7RON + TVA.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
asiguri ttu montajul, ma intreseaza un invisible shield dar si eu sunt cam stangaci
__________________ Intel core Quad Q6600G0@3.4Ghz,Asus P5B-e Plus,Leadtek 8800Gts, 2x2gb dd2 800mhz extreme,Antec Nine Hundred on true power 420w,Asus Xonar D2 on Sennheiser HD580 for audition and Logitech Z-5500 for games and movies,19"LG 1919S Pentru sonorizari: 2xcdj Numark axis9, Behringer vmx200 mixer, sony MDR-V700Dj headphones, Shure microphone,2xEminence 600W&2xRcf300w professional speakers&1xEminence600W bass,2 power amplifiers | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Pentru ca am mai fost intrebat acelasi lucru de clienti: Nu am cand sa le si instalez, cu toate ca am vazut ca se cere cam 30RON pentru asta. Eu mi l-am aplicat singur pe Touch HD-ul meu. Mi-a luat cam 20-25 de minute. Toata treaba e sa se lucreze intr-un mediu cat mai lipsit de praf, eu instalandu-l in baie pe o masuta de camping de plastic. Pentru cei care considera lichidul de aplicare ca fiind prea putin (si mie mi-a mai trebuit), cei de la zagg precizeaza pe site-ul lor, ca, continutul spray-ului este in cea mai mare parte o solutie apoasa, si ca in cazul in care se consuma, poate fi reumput de inca 2-3 cu apa, avand acelasi rezultat. In prima noapte dupa aplicare, dispar 80% din mici bule ramase dupa aplicare, si in cam 3 zile dupa si restul. Cel care a cumparat Touch HD-ul de la mine, l-a dorit fara folie (dorind sa-l ofere cadou), si dupa 4 luni de folosire de catre mine a telefonului fara husa, doar cu invisibleSHIELD, dupa ce i-am dat folia jos, nu prezenta nici cea mai mica urma de folosire.
__________________ Never odd or even. Last edited by --==S|LVER==--; 10-07-2009 at 10:15.. Reason: Typo | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |