![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Telefonul este cel de aici... Îl am din februarie 2008, are 87 ore lifetimer real, arată bine pentru un telefon 2003 si funcţionează ca nou fără exagerări. Ca modificări menţionez că am adăugat un rs-mmc dual voltage de 512mb. Mai am la el decât încărcător, cutia, cărticelele si cd cred. Ofer si un card reader pentru transferul de date. Poze reale in următoarele zile... ![]() Preţ: 200ron negociabil. Accept si schimburi. Contact in semnatura.
__________________ Când este vorba de bani, toţi suntem de aceeaşi religie... ![]() Last edited by saigon; 20-09-2009 at 11:49.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| NOKIA 1100 GERMANY Dupa cum spune si titlul si se vede in poze vand Nokia 1100 Germany... rh-18, 2003. Pret: 300€ DOAR PENTRU BUCURESTI..Contact pe messenger/mail yoo_corsicanu@yahoo.com
__________________ Când este vorba de bani, toţi suntem de aceeaşi religie... ![]() | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
__________________ Cand eram copil, stiam secretul unei vieti fericite. Sa respecti regulile, sa muncesti si sa mergi la scoala. Si daca iti dai silinta la scoala, recompensa e...si mai multa scoala. Dar dupa atata scoala ai parte de tot ce e mai bun de la viata. O slujba, bani si un viitor. Un vid.Pentru asta traim…(the air i breathe). | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Up^ ![]() Nokia 1100 Germany rh-18, 2003. Nokia 3300 Music Phone.
__________________ Când este vorba de bani, toţi suntem de aceeaşi religie... ![]() Last edited by saigon; 23-09-2009 at 00:26.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Când este vorba de bani, toţi suntem de aceeaşi religie... ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |