![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
HA! Cand am dat report mi-a spus un admin ca domne... pretul este justificat pt ca nu mai exista acel model in magazin ... in fine. MA BUCUR ca s-au luat masuri ...
__________________ *Nota: imi rezerv dreptul de a imi selecta clientela. Un produs este rezervat, doar atunci cand posibilul client are confirmarea mea. Multumesc | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
teapa e sigur acum se gasesc cativa care aud de unu ca le cumpara cu 5000e ia legatura cu ala ala zice ferm: DA DOMNE CUMPAR ACUM .... ALTFEL NU MA DERAJA DACA NU AI prostu nostru vede ce "cauta" ala la 2000e si cumpara repede si da se platesc bani grei pe ele ce ******* acum 4 ani un test simplu golf4 7000e al mai ieftin .... amicul meu avea doar 5500e ... si treaba a mers forte bine pozat 5 masini scos numerele din poze si puse pe la 6000e ... = rezultat multumitor in 5 zile avea golf 4 fara a depasii bugetul
__________________ postez ca să văd data și ora ... ![]() | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
un topic care a luat-o pe aratura.... nokia 1100 an 2001 \ 2002 rh 16- rh 17 ofer 1500-2000 euro chas!! urgent
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ma lasati odata cu regulile voastre de semnatura??? 0722 977 927, 0771 566 055 atat ajunge. acu e bine? | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
intr-un final ... oricum mai bine mai tarziu decat niciodata
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Topicurile cu 1100 erau chiar in afara legii.. Daca prin absurd ar fi 0,0001% sanse sa fie adevarat ca intercepteaza sms-uri, sparg nu stiu ce in scopul savarsirii unor infractiuni, se cheama favorizarea infractorului si chiar complicitate. Daca nu, se cheama pur si simplu inselaciune. Nu conteaza ca cel inselat e un credul potential infractor. Inselaciune ramane.
__________________ Drive defensively; buy a tank. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |