![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
Si asta in sistem licitatie!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
numai povesti la gura sobei se aud, am gasit si eu unu fabricat in anu cu pricina in tara cu pricina cu softul respectiv...da toti zic ca valoreaza dar nu am vazut ,la nimeni sa de-a cat ar face ,zici ca e ca in filmele lui Harry Potter, o initiativa de bun simt aici pe forum, nu am decat respect cine ar da o caruta de bani pe telefonu bunicii ? ))=)) desene animate. (am citit pe net - hackerii romani =)) pff)
__________________ Nu te lasa condus, nu ai de ce s-admiti, ai o sansa-n viata, in fata, invata sa profiti.. Alex DJay™ Enterprises & Entertainment unltd., Bank Account: RO57INGB0000999901606302 | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| sal
prostie mare tocmai am 1 buc cum sa cer 1 mil pe el ce sa aiba ? aur in el ?
__________________ SISTEM GAMING E8600+ZALAMAN 9700LED+Asus P5Q +SAPPHIRE 4850 +2xWD 640 giga +Chieftec + SURSA 850W AKASA ID Mess: marlboro8910 Tel: 0740-409340 Tel RDS: 0330 405012 Cosmote: 0763 055756 | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| pei
eu nu sunt nici pro nici contra. traim intr-o tzara libera si fiecare face ce vrea . daca ai sanje treci pe rosu te vede politistul , dai 50 ron si nu patzesti nimik . tot odata te risti ca dai prea putzin ,si te baga ca ai vrut sa dai mita,tragi tzepe,primesti tzepe,e o jungla tzara asta cine stie ce sa faca cu telefoanele astea stie sa le si procure stati flexati ca nu in romania sunt facute oricum,DACA NU RISTI ,NU PIERZI,DAR NICI NU CASTIGI. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
iar toata jungla de mai sus o eviti usor
__________________ postez ca să văd data și ora ... ![]() | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |