![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| LG KG275 + Sim & LG KP170 + Pachet PrePay AMBELE TELEFOANE SUNT FOLOSITE RESPECTIV CODATE ORANGE. LG KG275 Black + Număr PrePay (credit expirat in martie) Cutie, Manual, Charger, Şnur LIFETIME: 05:33 Preţ: 40 Lei LG KP170 Silver-Black + Pachet PrePay Sigilat (4 € Credit) Garanţie: Ianuarie 2011 Cutie, Manual, Charger, Hands-Free LIFETIME: 36:21 Preţ: 100 Lei La cerere voi ataşa şi poze reale. Contact: Bogdan PM/YM: wzy24ro | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Le mai ai ?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Pai...cred ca ...o sa le cam faci pachet si pe astea! Un kit intel sa mai fac un pc pentru un pusti mai gasesti?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Au ajuns azi la 12...inca pachetul e la secretariat ca nu am reusit sa ma adun prin zona
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Chiar de nu se mai contorizeaza la "rating" tot meriti POZITIVUL si asta intrucat am ajuns sa cumpar fara sa mai ma gindesc de 2 ori! Am garantia ca e marfa de la WZY si e deajuns! Mereu marfa e impecabila si mereu a fost exagerat de corect descrisa! Pentru cine vede asta...sa retina un user cu un exagerat bun simt! Ehei daca ar fi toata lumea cum esti tu Bogdane... din pacate...nu e multa lume corecta si cazuri la condica apar! ![]() Multumesc frumos pt telefoane! PS Verifica daca au intrat...acum 3 min s-a intors o colega de la banca! '
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |