![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| vand ceasuri replica japoneze!!! orice firma de la A.LANGE&SOHNE pana la ZENITH !!!
salut! -ceasurile sunt replici incredibil de bine realizate, sunt noi, in tipla si optional cu cutie, sunt copii japoneze, nu sunt chinezesti! -confectionate din otel inoxidabil, geam de cristal si au mecanisme ETA sau MYOTA: automatice si quartz -preturi cuprinse intre 2 - 3 mil lei -TISSOT, VERSACE, MONT BLANC, CARTIER, ZENITH, LONGINES, BVLGARI, ROLEX, CHOPARD, LOUIS VUITTON, PATEK PHILIPPE, SECTOR, BLANCPAIN, GLASHUETTE, CARL F. BUCHERER, LUMINOR, PIAGET, XEMEX, DIOR, GUCCI, BREITLING, TAG HEUER, IWC, OMEGA, VACHERON CONSTANTIN, FRANCK MULLER, BOSS, CHANEL, A.LANGE&SOHNE, AUDEMARS PIGUET, CHOPARD, CORUM, RADO, CHRONOSWISS, EBERHARD, JACOB&Co, IKEPOD, ORIS, PANERAI etc pt detalii CALL me! pt poze MAIL me! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| ceasuri replica: TISSOT_VERSACE_VACHERON_CARTIER_BREITLING_IWC_LONGINES_BVLGARI_PATEK
salut! -ceasurile sunt replici incredibil de bine realizate, sunt noi, in tipla si optional cu cutie, sunt copii japoneze, nu sunt chinezesti! -confectionate din otel inoxidabil, geam de cristal si au mecanisme ETA sau MYOTA: automatice si quartz -preturi cuprinse intre 2 - 3 mil lei -TISSOT, VERSACE, MONT BLANC, CARTIER, ZENITH, LONGINES, BVLGARI, ROLEX, CHOPARD, LOUIS VUITTON, PATEK PHILIPPE, SECTOR, BLANCPAIN, GLASHUETTE, CARL F. BUCHERER, LUMINOR, PIAGET, XEMEX, DIOR, GUCCI, BREITLING, TAG HEUER, IWC, OMEGA, VACHERON CONSTANTIN, FRANCK MULLER, BOSS, CHANEL, A.LANGE&SOHNE, AUDEMARS PIGUET, CHOPARD, CORUM, RADO, CHRONOSWISS, EBERHARD, JACOB&Co, IKEPOD, ORIS, PANERAI etc pt detalii CALL me! 0722 166 333 pt poze MAIL me! ceasuri@k.ro | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
salut! -ceasurile sunt replici incredibil de bine realizate, sunt noi, in tipla si optional cu cutie, sunt copii japoneze, nu sunt chinezesti! -confectionate din otel inoxidabil, geam de cristal si au mecanisme ETA sau MYOTA: automatice si quartz -preturi cuprinse intre 2 - 3 mil lei -TISSOT, VERSACE, MONT BLANC, CARTIER, ZENITH, LONGINES, BVLGARI, ROLEX, CHOPARD, LOUIS VUITTON, PATEK PHILIPPE, SECTOR, BLANCPAIN, GLASHUETTE, CARL F. BUCHERER, LUMINOR, PIAGET, XEMEX, DIOR, GUCCI, BREITLING, TAG HEUER, IWC, OMEGA, VACHERON CONSTANTIN, FRANCK MULLER, BOSS, CHANEL, A.LANGE&SOHNE, AUDEMARS PIGUET, CHOPARD, CORUM, RADO, CHRONOSWISS, EBERHARD, JACOB&Co, IKEPOD, ORIS, PANERAI etc pt detalii CALL me! 0722 166 333 pt poze MAIL me! ceasuri@k.ro | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Longines dreptunghiular cronograf preferabil pe alb ai?
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| // CEASURI REPLICA // replay pt toti care au adresat intrebari + alte poze
salut tuturor! ma bucur ca sunteti interesati! -am sa raspund la intrebari in ordinea in care le-ati adresat 1. am rolex, mai multe modele, si mai scumpe si mai ieftine cel mai ieftin e pe la 2 mil lei 2. am rolex daytona 3. imi pare rau dar nu am momentan PIERRE FERRET 4. am ceasuri de dama , numeroase modele, diverse firme 5. bvlgari, versace si armani, am poztat alte poze 6. longines dolce vita cronograf, cu cadran alb (model exceptional) unul dintre cele mai bune ceasuri replica , calificativ +++, insa se aduce numai pe baza de comanda 7. imi pare rau dar nu ma ocup cu parfumuri, nu stiu la ce te referi, cred ca este doar o confuzie - vreau sa mentionez ca nu am niciodata un stoc stabil, ceasurile vin saptamanal, vin modele noi, si se vand lafel de repede -pt orice detaliu, pret sau orice intrebare ati avea va astept cu placere la telefoanele 0722 166 333 / 0788 866 333 sau cu mail la ceasuri@k.ro multumesc! o zi buna! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Lucian, probabil nu te mai ocupi de vanzari parfumuri, te-ai ocupat, am nr. tau de mobil in agenda si uimitor/intamplator este acelasi cu cel afisat de tine aici pe forum. Nu ma deranjeaza ce vinzi si cat vinzi, eu sper doar ca altii sa nu pateasca ce am patit eu, daca te-ai facut baiat cuminte si nu te mai ocupi cu magarii iti urez BAFTA la vanzarea de ceasuri. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| paid to kill Join Date: Jun 2004 |
astea de mai sus sunt pozele reale sau sunt poze cu modelele originale? P.S. cat face asta http://www.computergames.ro/forum/at...chmentid=45952 ?shi cronograful merge sau ii numa de forma?
__________________ do you think that f@ck is funny? | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
treaba a fost in felul urmator: am gasit anuntul lui pe bursa, l-am sunat pe om, l-am intrebat daca are rost sau nu sa ne intalnim...bineinteles ca omu m-a asigurat la telefon ca totil e ok si sa nu imi fac griji pt ca marfa pe care o vinde el e marfa confiscata din shopuri iar el are un prieten care mai face rost.... Ne-am intalnit undeva in Titan pe seara, a adus si alte marci fata de ce am cerut eu, intradevar parfumurile erau ceva mai bine facute decat cele vandute de tzigani pe taraba dar mult sub calitatea unui parfum adevarat....dar deh seara in graba....treaba mai deranjanta nu a fost ca mi-am luat eu teapa ci ca am mai indrumat si un alt coleg sa cumpere de la el .....va dati seama cum m-am simtit a 2 a zi stiind ca am indrumat un coleg care nu avea prea mult habar despre parfumuri .... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|