![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| CUMPAR: tigari
As vrea sa cumpar si eu daca vinde cineva tigari Kent originale sau din cele ce se gasesc in magazine(insa la un pret mai mic decat in mag) dark_mind_2005@yahoo.com | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
cum adica.. originale? astea de pe piata sunt false?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai si unde le gasesti tu mai ieftin decat in magazin?ca vreau si eu(nu kent),dar eu imi iau din duty free pt mine cu 13e/cartus .Daca ma gandesc sa fac cu tine o afacere,cu cat sa ti le vand,ca deja sunt mai scumpe decat in magazin,cel putin unde am eu intrarea
__________________ nu va bagati in seama aiurea,puteti sa dati de necaz 0722.749.169 sau 0765.509059 id:stelianzeq | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
din ce duty-free le iei tu cu 7 e? te intreb pt ca sunt curios si vreau si eu sa iau tigari ieftine,nu sa fac bisnita... eu ti-am spus cu cat le cumpar si imi iau constant. in decembrie le luam cu 11 e iar acum s-au scumpit la banii astia gasesti in oras,dar ce fel de tigari gasesti?astea sunt la fel ca cele de afara,pe care le iei cu 2,7e/pachet--eu asa gandesc si privesc pretul ca altfel iti dau pe cineva care are tigari din REP MOLDOVA parca pana in 30mii pachetul,dar sunt niste puscarii de tigari.miros urat,iti lasa un gust naspa in gura,etc..daca te intereseaza,incerc sa dau de el si iti dau nr lui de tel,daca se mai ocupa.luna trecuta se ocupa sigur
__________________ nu va bagati in seama aiurea,puteti sa dati de necaz 0722.749.169 sau 0765.509059 id:stelianzeq | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
mai copii ( ), vreau si eu cateva pachete de tzigari din duty-free.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
eu nu bat campii cu atat cumpar vrei sa crezi bine nu vrei la fel de bine. Eu cumpar de la unu cand nu iau din duty free cu 1,6 euro pachetul insa nu e din bucuresti In bucuresti preturile o iau razna. Asa ca fiecare se descurca cum poate, eu am pus pur si simplu o intrebare poate gasesc pe cineva care aduce la un pret mai rezonabil ptr bucuresti Chiar azi am luat cu 140 euro->20 de pachete Din moment ce nu a aparut nici o persoana care poate sa aduca se poate inchide thread-ul | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
daca ai gasit sa cumperi cu pretul ala e super bine.e o relatie pe care ar fi bine sa o pastrezi dar ma indoiesc ca ai gasit si calitate si pret pe undeva
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
in Obor gasiti tigari aduse de la Chisinau Produse de BAT Ucraina Am luat cu 4.8ron Pall Mall Au timbru de moldova pe ele si nu e mare diferenta intre alea si cele de pe piata noastra. Asa ca....bagati un ochi cand aveti drum prin Obor Piata.
__________________ | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Sunt niste porcarii alea, am luat si eu un Marlboro si are gust de Carpati, nu recomand.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Am fumat si eu cateva feluri de tigari moldovenesti si unele-s nasoale.Tigari bune(ok la aroma) din moldova am fumat pall mall lights si malboro lights(pachetele alea speciale).
__________________ Cica nu am voie cu linkuri externe in semnatura... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |