![]() |
| | #106 (permalink) | ||
|
nu ati observat in articol ca ochelarii costa 150 RON? omul nostru ii iau cu 150 si ii da cu 200 fara sa se osteneasca deloc. frumoasa afacere. am primit acum 2-3 luni site-ul "oficial" l-am cautat acum dar nu-l mai gasesc. mai bine mai cautati decat sa dati 50 RON in plus pentru nimic.
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
daca zici ca e altfel, da link la site-ul "importatorului" si te cred. ce zici?
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
ce mi-ai trimis tu nu e site-ul pe care il stiam eu, desi produsul e acelasi. asa ca nu m-ai convins. poate ca tu ii iei tot cu 200 RON (desi nu cred, ca n-ai avea nimic de castigat), dar stiu sigur ca exista alt site cu preturi mai mici, exact cel de care se vorbeste in articolul din ziar postat mai sus. omul ala avea si chestii facute de el, pe langa ochelarii astia adusi de afara.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |