![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand geanta de femeie LOUIS VUITTON model MINI-SPEEDY primita astazi din ANGLIA,originala 100%,multycolor,piele. Ultima moda/Fita ptr femei. Pret: 430 Euro Nediscutabil (Cine se pricepe stie cam cat costa asemenea accesoriu in strainatate) Astept oferte pe PM sau yahoo la s3ratonina. Fara schimburi,doar bani.
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 |
scuze de off louis vuitton este premier designer....nu exista asa ceva repet... p r e m i e r d e s i g n e r buna observatie CBR sa fim noi sanatosi cate fake-uri se gasesc si 'pe la ei' Quote:
DDDDinca o data c.m@niac, sincer sorry...cine ti-a prezentat geanta asta ca real deal, incearca sa te induca in eroare | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Quote:
cmon....si daca era aparat foto alb-negru.....sincer.....crezi in posibilitatea asta? asa pot sa vin si eu cu contra-argument : adidas-abibas, nike-mike, panasonic-panascanic... LOUIS VUITTON-LOUIS VUIT TON right guys? | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
hai sa va zic eu ceva....geanta a fost cumparata in fata ochilor mei in north-hampton in Anglia de catre persoana care vrea sa o vanda, din magazinul respectiv (reprezentanta) nu stiu cat va pricepeti voi la asemenea produse dar pun pariu ca vb doar ca sa ne aflam in treaba "domne e scumpa" "domne e fake" si asa mai departe,nici eu nu spun ca ma pricep dar nu cred ca un magazin reprezentanta vinde facaturi....evident aveti tot dreptu sa ma credeti sau nu,daca stau sa le caut cred ca gasesc si certificatele de originalitate/garantie/provenienta cu care vine asemenea geanta (gaca le gasesc pun poze,evident).Eu nu am nici un castig la ea si cine se pricepe si are habar de calitate (finisaje,piele si asa mai departe) daca o vede isi da seama ca nu este fake,am postat ca sa fac o favoare cuiva. Mai departe daca cineva SE PRICEPE si vrea sa o vada este binevenit sa o vada si sa isi dea seama si singur ce este si cum este,altfel hai sa revenim la discutii despre bratari Nike Stand Up sau placi video ![]() Thx si Bye
|
| | #18 (permalink) | ||
|
holyFART eu nu sunt "desfiintat" de nimeni si nimic, am postat ca sa fac o favoare cuiva, nu tratez si nu ma ocup de genti sau accesorii de femeie,intradevar este greu de vandut asa ceva pe un forum unde marea majoritate cauta altceva ("publicul" fiind format din persoane care au alte interese decat o geanta de firma, si unde sunt f f putine femei/user) dar am zis sa incer, ce am de pierdut? E fake? asta este, inseamna ca nu o va vinde nici aici nici in alta parte,eu sincer raman indiferent. O geanta ca asta (sau ca una originala in cazul in care este fake) este un accesoriu f cautat ,nu pretind sa inteleaga cei care tot spun "domne..da cine da banii pe asa ceva??" dar pot spune ca ptr o femeie "trendy" este ca o placa video de ultima generatie ![]() O sa ma conving astazi daca este sau nu fake si in cazul in care se va dovedii ca atare o voi inapoia si voi inchide acest Thread (asa cum mi se pare corect). NB-Nevasta lui Gigi are geanta Hermes de 15.000 Euro
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Oricum uitanduma la acest link (care din pacate nu ofera poze/interior-eticheta) nu se observa diferentele presupuse...o sa caut mai atent on the web. http://www.ooh-la-louis.com/Merchant...oduct_Count=18
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|