![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | Vand Treninguri Adidas Real Madrid Noi Sigilate POLYESTER , SUPERBE , 5 BUCATI, NOI SIGILATE MARIME L TOATE (38-40) , SAPT VIITOARE ASTEPT SI ALTE MARIMI , NR DE TEL 0724506535, ID MESS g_ton18, pret fix 260 ron , nu fac schimburi | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | misto treningu...dar e cam scump.... | ||
|
| | #3 | ||
| Guest | scz de offtopic am si eu de astea la 1.8 mil cred ca ar fi mai bine sa umbli la pret | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | nu comentez, scade pretu la 250 ron , noi sigilate, holograma pe eticheta, o sa revin cu poze reale, unu s-a dat pe alt site, mai sunt 4 buc | ||
|
| | #5 | ||
| Guest | nu comentez e pretu tau poti sa zici si 10 mil | ||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | up | ||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | deci prietenu meaxx are marimea S adica 34-36, cine se incadreaza in aceasta marime (aprox 1,65 inaltime ) il rog sa il contacteze pe tov meaxx ptr detalii privind achizitia , eu am marimea L adica 38 40 , aprox 1,78 inaltime . Si dupa cum am, promis am venit cu poze reale, mai sunt 3 treninguri , pretul negociabil la tel sau pe mess | ||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | da vezi ca nu e ala din prima poza de sus.....pantalonul...nu e strans jos.... | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | gollum are dreptate , imi cer scuze ca am uitat sa precizez, era singura poza care o gasisem la momentul respectiv si am uitat sa zic ca pantalonul e drept nu cu elastic ca in prima poza, deci toti pantalonii sunt identici cu cei din pozele afisate ulterior. Mersi gollum . | ||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | cu placere.....dak erau stransi jos iti luam si eu un trening...exact pe marimea mea le ai...L..... ....bafta la vanzare... | ||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | update de pret 240 ron | ||
|
| | #12 | ||
| dak aduci xl sa-mi dai pm k iau sigur unu id mess tamuzro !!! astept pm sau buzz p mess ciao
__________________ Vodafone: 0720 083 226 | |||
|
| | #13 | ||
| marfa este de calitate si vanzatorul este serios ... recomand | |||
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | multumesc banica.alex la fel si despre tine ,cand vine masura ta te caut, si up ! | ||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | mai este un singur trening, "hai baieti ca vreau sa plec acasa!" | ||
|
| | #16 | ||
| daca aduci si XL sau XXL da un pm
__________________ Viitor posesor de Nikon D700, Nikkor 14-24mm f/2.8, Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR, astept coletul. Actual posesor de rucsac foto gol. ![]() | |||
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | up! | ||
|
| | #18 | ||
| Daca aduci vreun M da-mi si mie un PM. | |||
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | up! | ||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | au venit altele , din pacate toate L , mai este cineva interesat ? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|