![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Vand Adidasi Puma Ferrari !!
Vand Adidasi Puma Ferrari negri, din piele, la numai 220 Ron !!
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Voi sunteti kulmea .... cum sa fie purtati ? Dar ce eu sunt second hand ?.... am uitat insa sa specific numerele ! Doar 42 si 43 mai am !!
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Facaturi Pe Vapor
. Pune si tu titlul corect in anunt ca induci in eroare pe unii..."Vand FACATURI Puma Ferrari". Oricum vad ca te arunci din ce in ce mai mult...de la tricouri ai sarit la adidasi, sa vedem cu ce mai vii maine. Ca sa nu insisti aiurea ti-am exemplificat pe pozele tale: 1-La adidasul stang, logoul Puma este intors invers fata de cum ar trebui sa fie 2-Pana la linia punctata ar trebui sa fie cauciucul alb si ar trebui sa fie un unghi in marginea cauciucului 3-Misto cusaturi...ca dealtfel si croiala bucatii de material alb. Mai aveau putin si sareau pe alaturi cusatura...dar e de inteles cred ca de la valuri se legana rau de tot vaporu' 4-Botul nu vine ascutit ci este mai bont si putin rigidizat 5-Materialul taiat acolo este imbinat altfel cu stratul interior si nu se cunoaste asa urat taietura 6-Vezi ca la modelul asta se folosesc sireturi cilindrice nu gen pamblica 7-Logo-ul Puma este pozitionat gresit...mai trebuie rotit "CW" ca sa semene cu originalul 8-Se vede cu ochiul liber si pozitionarea gresita a logoului si realizarea gresita in zona "urechilor", "botului" si a "burtii" felinei. Desi pt comparatie nu este modelul Future Cat Ferrari...amplasarea ar trebui sa fie identica. P.S. Este plin ebay-ul de facaturi din-astea. Cascati ochii bine la detalii inainte sa cumparati ceva. . | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | )) ..... bai baiatule dar tu te plictisesti rau de tot !!vad ca te tot bagi in seama ..... na, eu ce pot sa ti fak ? :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
Adidasii sunt Made in Korea iar cei de pe ebay , Made in China.....doar ca sunt 100$ acolo !! Tricou "original" pe ebay Made in Turkie 60$ ..... probabil esti unu care freaca menta pe net toata ziua in cautare de "lucruri furate" la preturi derizorii si habar n ai cum sta treaba! Ptr tine si cei ca tine care nu fak decat sa comenteze in fata unui monitor ::: MARSH !!
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Se vede de la cusaturi si semn ca nu sunt originali, nu prostesti pe nimeni select2008, eu observasem acest lucru de mai devreme dar nu m-am bagat, omul ti-a pus dovezi in fatza.....se vede de la o posta ca nu sunt originali. AI GRIJA CU LIMBAJUL ca iti iei ban destul de repede aici. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Am scris eu undeva ca sunt originali ?? Cum puteau sa fie originali la 2,2 mil cand la reprezentanta erau 6 mil ..... mai voi pe ce lume traiti? Dak te uiti cu lupa probabil gasesti diferentele dar in rest nu sunt!
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
La 2.2mil pe acest forum se dau adidasi originali, nu copii...tu ne-ai indus in eroare cu pretul ...atata tot. Bineinteles ca nu ai scris cuvantul originali, aici ai scapat, dar asa ai lasat sa se inteleaga(dupa pretz). | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Uite azi ma duk si ma uit ....ultima oara stiu ca erau 6 mil !! Arata mi si mie adidasi originali pe forum la 2 mil dar sa nu fie "purtati numai de 2 ori "...ca eu n am vazut..... doar niste jeguri care pe ebay sunt 20$ si nu mai scapa aia de ele !
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=191055 uite adidasi originali..la 2 mil si chiar mai putin
__________________ Vand Bauturi : Chivas regal 18 ani 0.7 + cutie , 1 courvoisier x.o. + cutie pt preturi dati un pm | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Dap....sunt niste modele deosebite ) !
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Quote:
Quote:
Daaa...chiar nu stiam "cum sta treaba" ... noroc ca ai venit tu sa ne mai inveti cate ceva pe aici. Nu mi-o lua in nume de rau, nu am nimic personal cu tine sau cu tricourile, o carpa merita banii astia. Ce m-a enervat este ca incerci sa prostesti lumea si te comporti ca si cum ar fi originale. . P.S. ..apporte!! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Eu ma gandeam ca poate ai tu niste modele "originale" la preturi bune si vrei sa le prezinti ! Dak as fi vrut sa prostesc lumea as fi pus 900 tricoul si 4 mil adidasii !! Asa sunt 450 tricoul si 2 mil adidasii si consider ca sunt niste preturi foarte bune in raport calitate pret !! La vara voi pleca personal afara si promit sa aduk doar lucruri originale, dar la preturi duble,triple bineinteles! Am sa astept comentariile tale ptr a ti da cu ele de cap !!
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
ma dar ce comentati ca pana la urma nu i-a cumparat nici unul dintre voi...........si auziti ma,daca pe aici sunt vreo" 4-5 baieti "care aduc lucruri originale....inseamna ca ce? ca restul sunt facaturi....asa ca omul se incadreza perfect in majoritatea celor ce fac vanzari pe site............ auziti ma dar de ce va bagati ...ce sunteti voi mama omida....facatorii de bine......?....sunteti niste gascani care nu intelegeti ca in viata mai trebuie sa existe si prosti pe spatele carora sa traiesti......deci banuiesc ca daca nu faceti parte din categoria celor care inteleg asta ,faceti parte din cealalta categorie........aia care inteleg mai greu.....(cata minte trebuie sa ai sa incepi sa cauti poze cu modelul ala,si sa scrii pagini intregi ca nu sunt originali...cand oricum nu vrei sa-i cumperi.....ce ti-era frica ca se gaseste unu pe aici frate de al tau care sa haleasca galusca?) | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
ofer 550 d mii
__________________ yahoo: domine_homo 24/7 on // 0745707834 toata marfa: http://picasaweb.google.com/AKAPTK/Haine# | |||
|
| | #19 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Quote:
Quote:
Quote:
. P.S. chiar este o intrebare retorica | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
ofer 60ron dar in banii astia ii trimiti in provincie ![]() mai ai 43, da?
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |