![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
P.S. chiar esti prost ! <asta a vrut sa ti spuna in caz ca nu te ai prins >
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
pai dastia sunt in piata la 300 de mii scrie veve pe ei parca! incearca acolo poate ai mai mult succes! bafta!
__________________ Baietasii striga si acum spre cer , Dumnezeu e baiat de cartier.... edy@mailbox.ro 0726.415.181 | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | http://www.computergames.ro/forum/sh...ht=puma+future cu 400 de mii mai scumpi dar originali asa ca renunta la acel pret nesimtit
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Pozele sunt cele de pe ebay iar acolo pretul este de 100$ perechea acum...!! Cine i a cumparat a fakut super afacere dak sunt cei din poza.... ! Personal eu chiar am dat mult pe ei si cu toata tevatura asta mai putin de 1,8 mil n am sa i las.... sunt din piele si chiar isi merita banii !!
__________________ E-mail : tricouri2008@yahoo.com | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
auzi bai bolovane.......oricum am minte mai multa ca tactu care a luat-o pe mata si a facut un bou ca tine...... ps. sa nu se supere nimeni.....totul e metaforic......si retoric( adica nu astept raspuns,ca il stiu deja) eu nu inteleg ma ce treaba ai tu sa te intinzi la discutii daca nu te intereseaza subiectul.......iar referitor la ce minte am ,eu sunt genul care imi place sa-ti arat in direct....incearca sa nu mai ma plagiezi ca ajung sa cred ca esti baiat destept....rad si curcile de tine......auzi "puterea de deductie"....ce bou esti ma...he he he.... | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | te draq daci select2008
ba prostule marsh in mm cu adidasii tai daci du te tare k esti prost de mori jafurile alea se dau cu 30 lei in orice targ:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |