![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Ok, maine la 14 la parcul Moghioros... O rugaminte am: eu nu stau in zona si nu stiu exact care e intrarea dinspre Billa - e cumva aia dinspre Ghencea?
__________________ Viata e generoasa cu tine? Ajuta niste copii mai putin norocosi AICI. Oferta actualizata de ceasuri in pagina de web din profil. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
este intrarea care se afla in diagonala fata de billa. m-am intalnit acum jumatate de ora cu mir, care mi-a adus unele lucruri... tin sa ii multumesc din nou atat lui cat si celor care mi-au trimis prin el
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
pot sa confirm si eu cele spuse de varzucu. stau f aproape de scoala respectiva. vin in parc la mine in fata blocului...merg cu ratb-ul la teatru...ce sa mai..e nasol.. cu cash ma bag si eu maine la 2. mai scrieti aici cei care vin. din pacate acum e prea tarziu sa mai cumpar ceva. daca se accepta si bani..dau si eu cat am...
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
AxA, poti sa trimiti ori pe adresa mea, daca ai incredere ca nu voi face bisnita cu ce trimiti , ori pe adresa scolii, dar in cazul asta nu stiu cum se poate rezolva ca pachetul sa ajunga acolo. daca vrei sa trimiti mie, da-mi un pm si iti voi trimite datele personale.Kronozom, cum am spus, orice este de folos. o minge, folosita si 2 ani, dar sa nu fie sparta, o harta a romaniei, jocuri, pixuri, creta, bureti, orice i-ar putea ajuta. multumesc bibicul, multumesc frumos. pana la urma poate reusim sa strangem de un calculator, am inteles ca ii antreneaza foarte mult niggaru, multumesc pentru confirmare - chiar ieri m-am chinuit sa merg cu ei in parc - daca vrei, poti sa dai si cash (eu nu am vrut sa va pun sa cheltuiti bani pentru ca stiu cum este sa dai din buzunar ) si o contributie de 1 ron este binevenita.multumesc tuturor si ne vedem la 14 la parc (cei care vin ) p.s. eu am cam 1.70, o sa fiu imbracat in raiati negri si adidasi si foarte posibil am parul zburlit de la efort intelectual
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Da, deci m-am intalnit cu varzucu, confirm si eu totul, scola , locatia ( m-am invartit juma de ora pe alei ) Am dus cate ceva ( cea mai mare parte trimise de Ivan ) . pot contribui si eu pt calculator pt inceput cu un monitor mare ( de 21 " cam vechi si uzat, dar merge ...macar se pot uita la el mai multi dodata ) si o placa video Voodoo 3. Ma ofer si cu asamblatul si transportul.
| |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
pana acum am avea procesor, hdd, placa de sunet, floppy (ice shark), sursa, modem, mouse(bibicul) , placa video si monitor (mir) mai am eu o tastatura mai veche si o carcasa care-mi ocupa locul degeaba in camara. ar mai trebui niste memorie si o placa de baza, nu? si eventual un cd-rom mircea, multumumesc frumos. sper sa incropim de un calculator pana la urma p.s. ii multumesc lui Ivan si persoanei care m-a sunat ieri - sincer nu am inteles prea multe din conversatie, eram in masina si ma uitam sa nu plece vreun copil - pentru rechizitele si jocurile trimise prin Mircea
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 Last edited by varzucu; 14-10-2006 at 11:50.. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
ok... m-am intalnit cu cei care au venit... in continuare o sa pun un fel de inventar la ceea ce am strans: - 5 masinute, 2 puzzle-uri, 1 minge cu pompa, 1 joc domino, 2 palete tenis de masa, 10 carti de colorat si de povesti; - 45 caiete romana, 20 caiete matematica (mici), 4 topuri de hartie, 2 agende, 10 vocabulare; - 2 role scoth, 1 cutie agrafe de birou, 1 cutie creta, hartie creponata, 1 foarfeca, un set de "chilotei" pentru foi, 1 calendar ceva mai "smecheros", 2 cutii acuarele; - 2 cutii pixuri (cam 30 bucati cutia), 5 echere, 5 rigle 20 cm, 2 ascutitori, 10 radiere, 2 seturi carioci; 4 seturi creioane (2x12 si 2x4), 3 seturi pixuri (2x10 si 1x5), 8 seturi creioane colorate - aproximativ 50 creioane colorate si pixuri "varsate" - un calculator de la ice shark.. voiam sa il rog sa scrie el specificatiile, dar se pare ca deja a facut-o, sper sa ajunga cumva functional la copii p.s. multumesc mult celor care si-au pierdut timpul si nervii in traficul enervant din sambata asta pentru a da o mana de ajutor unor suflete in nevoie. in speranta ca vor mai fi astfel de intalniri, va multumesc din nou si atasez o parte din cei care vor fi cu siguranta bucurosi sa primeasca o atentie cat de mica din partea voastra
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Am uitat cd-ul acasa cu driverele de la calculator printre care si aplicatia care creeaza dicheta de boot pentru a accesa bios-ul, toate se gasesc AICI Atasat este utilitarul de creare a dischetei pentru accesat bios-ul. varzucu : copii sunt foarte norocosi sa te aiba ca profesor. Mult noroc in continuare. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
am sa iau si eu legatura cu tine , am s afac tot posibilul , am un post cu dulciuri deschis , de indata ce am sa aduc ceva " bun " am sa te contactez sa mai indulcim impreuna viata micutilor daca se poate. zic eu ca ar fi bine. daca este chiar mai devreme ca am ceva pe acasa pastrate pentru mine . cat copii sunt? ca sa imi fac o idee de cantitatea necesara... bafta multa in continuare si la STICKY cu el ca altii dau 100 de euro pe o bluza sau mai stiu eu ce , se poate rupe 10.000 lei pentru acesti copii , asta e parerea mea.
__________________ YMess: alexilgreek1 | Email : alexilgreek1@yahoo.com | comenzi de pe toate site-urile comanda minima 100$ comisioane promotionale in perioada iulie - august | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Eu am sa merg maine sa ma intalnesc cu varzucu dupa pranz, tot vis a vis de Billa la intrarea in parc. Daca mai sunt forumisti care pot veni sa aduca cate ceva pt copii ne vedem acolo pe la 16.00 propun eu, eventual poate bem si o bere dupa aia
__________________ Old nick valim | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
alexil, scoala are in jur de 150 de copii, fiecare an are clasele a, b sau c. cei de la clasele a sunt cei mai "normali", in sensul ca sufera doar de hipoacuzie... de la minora pana la severa. cei de la "b" au dubla deficienta (eu am o clasa b de exemplu... deviere de comportament, deficiente mentale, asta pe langa surditate). despre cei de la c... nu are rost sa mai zic ceva, este vai de mama lor, oricum, eu nu mi-am propus sa ii ajut pe toti prin intermediul vostru, pentru ca este practic imposibil, dar 2-3 clase acolo nu cred sa fie o problema (in general intr-o clasa sunt intre 5 si 10 elevi, in functie de gradul de dizabilitate). multumesc frumos pentru intentie valim, cum am vorbit si la telefon, ne intalnim maine in acelasi loc. Matrix, "aveti" ala se refera la scoala? daca da, o sa o intreb pe doamna directoare si luni o sa revin cu un raspuns. o seara faina tuturor
|
| | #40 (permalink) | ||
|
vin si eu maine aduc o minge de fotbal, un atlas si niste linii, echere, un compas... sa imi lase si mie cineva un nr de telefon pe PM din cei care mai vin maine pt ca in caz ca nu va gasesc sa sun sa cer indicatii. edit: oboseala isi spune cuvantul... la ce ora ne intalnim vis-a-vis de billa?
__________________ what the f*ck it is??? my daily dead silent rig : E6750+Scythe Ninja Rev.A@3,6Ghz + DFI Dark 965 + CM2X2048-6400C4DHX@900Mhz + 8800GT+TT Duorb@700/1800/2000 + <all of them @vdef> Samsung 500GB sata300 + Seagate 250GB sata300 + LG GH22NP20 Black + Lian Li PC-K7B | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|