![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
sincer nu stiu eu ma plitisesc la ora si am zis si eu sa imi fac datoria sa le incerc sa arat si la altzii mai multe chestii sa nu se treazasca omu ca a dat banii si sau dus in buzunaru la un tzepar ... sincer sper sa nu fie asa si omu chiar sa fie dedicat si sa ajute atat zic
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Ti-am zis ,tipului in urma sponzorizarii scolii ii creste punctajul si are sanse mult mai mari sa ia post la anul (daca nu are continuitate) sau in celalalt an! Acelasi truc (am sponzorizat scoala cu calculator ,tv ,video ,bani) l-am aplicat cu nevasta-mea ,dar pe banii mei.
| |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| R3ap3r[kt] daca aveai curiozitatea sa te uiti mai sus, vedeai ca banii au fost virati catre scoala, cu factura si chitanta. varzucu nu i-a bagat in buzunar. Cat despre faza cu punctele pe care le poate obtine, mi se falfaie atata timp cat face ce spune ca face, iar copiilor respectivi le este mai bine. Este dreptul fiecaruia sa se intrebe daca nu este vreo teapa sau altceva, dar acum nu este cazul, copii respectivi exista si sunt destul de amarati, varzucu este profesorul acestora si pana acum a fost f transparent in tot ceea ce a facut cu donatiile bani sau rechizite. varzucu, deocamdata cea mai viabila chestie pt transport este trenul, din mai multe motive. Copii nu sunt invatati sa mearga cu masina, iar riscul sa li se faca rau este destul de mare. Dar daca se gaseste un microbus de 20 locuri, atunci e perfect si asa. Eu am facut un mic calcul pt o excursie de o zi la Busteni, transport cu trenul: La ora 07.36 pleaca din BucNord personalul 3003, ajunge in Busteni la ora 10.02 cost 109.000 lei Pt intoarcere nu este personal in timp util, dar exista acceleratul 1747 plecare din Busteni 16:48 cu sosire in BucNord la 18:42 cost 209.000 lei 200.000 ar trebui sa ajunga pt o masa un suc si o prajitura. Deci ar trebui cam 500.000 pt fiecare copil. Daca s-ar concretiza ceva ar fi perfect, copii aia chiar nu stiu ce-i aia o excursie, multi dintre ei fiind in regim de internat permanent, pleaca acasa doar in vacante ![]() Am sa merg sapt viitoare sa-i dau banii, cei 70 RON, si ceva in plus.
__________________ Old nick valim Last edited by H2H; 22-10-2006 at 03:27.. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
... si unde mai pui ca ar fi o teapa "girata" de trei moderatori CG! (mir, matrix si ivan)! hai sa fim seriosi!
__________________ Ocrotiti natura! Se recupereaza pt. o cauza nobila orice vechituri (sau nu!) de hardware aveti disponibile... ![]() Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Mi-a fost simplu sa certific ca nu e tzeapa, mai ales in primul rand mie insumi, ducndu-ma acolo si vazand cu ochii mei. De aia nu sustin alte threaduri cu "donati in contul xxxxxxx pt copilul grav bolnav xxxxx" .... in fine , aia e alta discutie. Am donat produse, o nimica toata, recuzite, si nu il vad pe varzucu bagandu-le in buzunar . Tot asa vreau sa asamblam si o vechitura de calculator ( am adunat cateva componente )....pe care la orice ora pot sa ma duc in vizita la scoala sa il vad ca functioneaza si invata/se joaca copii pe el. Daca asta il ajuta si in mod profesional pe varzucu sa isi consolideze postul pe viitor, cu atat mai bine ! tot spre folosul copiilor va fi !
| |||
|
| | #68 (permalink) | ||
Chiar as vrea sa-l vad pe varzucu cu buzunarele pline cu cele (parca) 4 sacose cu rechizite, cele pe care le-am vazut personal sambata trecuta. Si pedeapsa pentru o astfel de teapa sa fie sa le foloseasca pe toate in acest an scolar . Hai sa nu vorbim prostii. Varzucu nu a cerut nici o clipa bani, el a cerut rechizite. Daca eu si altii au considerat de cuviinta sa scoatem din buzunar bani, fara alte dovezi decat cele aduse pana acum, nu stiu de ce atata tam-tam. Chiar nu aveam nevoie sa vad chitanta.Ontopic: o sa iau legatura cu valim, vreau sa particip cu ceva la excursie, pe cat posibil.
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
imi cer scuze ca nu am raspuns la timp, dar cum am spus, nu am fost in bucuresti zilele astea. r3ap3r, nu stiu ce e incriminator la anunturile alea. poate eu am strans 2 ani de zile bani ca sa imi permit un aparat de 300 de euro (oricum nu s-a concretizat nimic). cat despre monitor... faptul ca vreau sa-l iau sh cred ca dovedeste bunastarea mea materiala . valh, crede-ma ca la 6 milioane salariu (calificat, licenta, +15% spor pentru muncit cu copii cu dizabilitati), nu intentionez sa fac pui aici , deci puncte si mai stiu eu ce pentru a fi vazut mai bine nu ma intereseaza.valim & cristina ... sa vedem ce se poate concretiza... daca vreti sa participati cu ceva la excursie, poate se rezolva sa participati inclusiv cu prezenta claudiu, iti dau pm dupa ce termin aici. p.s. nu am afirmat nicaieri ca "sunt sarac lipit pamantului", dar nici nu imi permit sa cumpar rechizite si alte lucruri pentru copii. chiar m-a atins situatia de acolo si fac lucrurile astea pentru a-i ajuta daca pot si cum pot, in primul rand prin intermediul vostru. asa cum eu am fost ajutat de mai multe persoane, in acelasi mod vreau sa dau o mana de ajutor pentru niste copii care chiar au nevoie de asa ceva. probabil suspiciunea face parte din modul de a fi al fiecaruia si nu blamez pe cine ma acuza de orice. daca vreti sa acceptati ca mai exista si oameni sinceri in ceea ce fac si cer, eu sunt multumit, daca nu, nu o sa stau sa ma lupt cu morile de vant, asta e clar ah... si ca bonus pun si legitimatia (pentru carcotasi, datele personale si data am trecut-o eu, pentru a iesi mai bine falsul). toate bune pentru toata lumea si imi cer scuze pentru eventualele greseli
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
kk. imi cer scuze . nu am venit sa fac flame sau sa ma cert inutil cu cineva eu doar am stat si mam uitat pe la alte chestii pe aici si nu am crezut ca sa dus cineva poersonal sa vada ce e si cum si am vrut sa nu cumva sa fie alt tzepar ca e netu plin de ei care isi bate joc de bunavoitza unora sper sa sa rezolvi cat mai multe pe viitor si sa fie copii aia fericiti cat de cat pot in situatia de fatza
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Si ca sa incheiem "disputa" intr-o nota mai vesela, ce-ai spune Alexandre, in loc de teapa, sa-l iei pe colegul de forum reaper si sa-l inveti un pic sa scrie? (nici nu sta prea departe de scoala ta )
__________________ Ocrotiti natura! Se recupereaza pt. o cauza nobila orice vechituri (sau nu!) de hardware aveti disponibile... ![]() Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Asta e pe principiul: "Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!!!" - asa-ti trebuie Varzucule daca vrei sa faci un bine... In alta ordine de idei, la cine se strang componentele hard, sa duc si eu oarece.
__________________ Viata e generoasa cu tine? Ajuta niste copii mai putin norocosi AICI. Oferta actualizata de ceasuri in pagina de web din profil. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
nu, asta e pe principiul "romanul e inventiv si poate profita de orice", de asta am si spus ca ii inteleg pe cei care au o doza de suspiciune. dragos, ca prima reactie am vrut si eu sa ma iau de "scrisul" lui reaper, dar m-am gandit sa nu fie o reactie exagerata din partea mea (oricum era in gluma)balicab - calculatorul adus atunci de ice shark inca este la mine in portbagaj pentru ca nu prea a avut cine sa il faca functional . cat despre "la cine se strang", eu zic sa asteptam pana se face "de-un calculator" si atunci i le punem pe toate in brate lui mircea, care va veni cu o bijuterie a tehnicii p.s. nu vreau sa par "nemancat", dar daca mai exista oameni care vor sa contribuie cu cea mai mica atentie, sa stiti ca exista in continuare copii care sunt gata sa le primeasca. niste blocuri de desen, acuarele, jocuri mai vechi, puzzle-uri etc. si ca sa inchei si eu tot in gluma, haideti, eu va astept sa-mi redecorez umila casa cu ce-mi aduceti
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
acum o ora m-a sunat kromozom, care s-a oferit sa sponsorizeze excursia copiilor cu o suma consistenta (este vorba de 700 RON pentru 14 copii - 50 RON de "caciula"). ii multumesc mult si ma voi intalni cu el ori zilele astea ori saptamana viitoare
|
| | #76 (permalink) | ||
|
initial vorbisem cu valim sa mergem cu copiii cu telecabina, dar stiu ca pretul este destul de piperat. daca stie cineva care este pretul telecabinei de la sinaia (pana la 1400 si inapoi pentru elevi sau copii, nu stiu in ce categorie intra sau daca au vreo reducere), v-as ruga sa postati aici. sau mai exista o varianta... in functie de disponibilitatea financiara... daca stiti vreun loc de cazare in care sa putem baga mai multi copii in camera si sa nu fie nici foarte scump, am putea ramane o noapte acolo p.s. daca exista vreun amator (eu sper ca e profesionist ) care vrea sa vina cu noi, poate sa vina fara nicio problema (transportul si cazarea le va primi doar daca ramane ceva , doar ca va trebui sa faca putin si pe supraveghetorul )
|
| | #77 (permalink) | ||
|
dupa regula: Google It You Moron. am ajuns pe aici pe undeva Teleferic Prahova SA - Orar si tarife Sinaia daca e nevoie de vreun supraveghetor ma ofer voluntar (imi platesc eu tot, nu e nevoie) numai sa fie in una din zilele mele libere, pentru detalii pm me. cat despre ajutoarele materiale, sunt in lucru. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Magic, multumesc, o sa iti dau un mesaj zilele astea cand o sa aflu ceva mai clar a intervenit o mica problema... colegul de la clasa cu care trebuie sa merg in excursie este in concediu medical pentru ca si-a dislocat umarul... nu stiu cand se va rezolva problema, dar eu sper sa fie cat mai repede pentru a putea prinde o zi frumoasa. cat despre transport, cea mai buna varianta ramane trenul, numai ca diferenta de la personal la accelerat este foarte mare(aproape 20 ron dus-intors). cu personalul am putea merge, numai ca ala nu are compartimente si ar fi greu de supravegheat copiii. nu stiu cum vom face, dar sunt convins ca o sa rezolvam si aspectul asta
|
| | #79 (permalink) | ||
|
nu cred ca e greu de supravegheat copii dupa cum sunt compartimentate personalele, pur si simplu, un supraveghetor sta cu alti 7 copii care ii are in fata tot timpul, (a se intelege faptul ca el sta cu inca 3 si mai are 4 pe scaunele paralele) daca sunt mai multi de 2, e si mai usor. totusi depinde foarte mult de ora la care se vrea sa ajungem acolo, varianta cu acc Mersul trenurilor desi, pentru doar o ora mai tarziu am putea ajunge cu Mersul trenurilor asta pentru dus, cat despre intoarcere .. :variantele pentru personal ar fi Mersul trenurilor sau Mersul trenurilor iar acc Mersul trenurilor eu unu zic ca cel mai bine ar fi daca am pleca cu personalul 3003 si ne-am intoarce cu 3014. le: eu vad mai mult o problema in transportul lor de la scoala la gara. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Magic, nu este greu sa supraveghezi niste copii normali... dar la ei este ceva mai greu. plus ca... de exemplu cineva din afara cum s-ar putea intelege cu ei? (eu de-abia pricep cate ceva dupa o luna de munca aici). de aceea este nevoie de cel putin 2 profesori de la scoala... daca mai vine si altcineva foarte bine. e putin mai delicat cu ei, mai ales cu cei care au si handicap intelectual. p.s. nu prea merg linkurile date de tine, cel putin la mine ... cat despre intors cu personalul de la 2... e aiurea sa ajungem la 10 acolo sa stam 3 ore si sa ne intoarcem... de aia am zis ca poate gasim o cazare pe undeva la un pret acceptabil. multumesc pentru ajutor si daca mai gasesti ceva care poate fi de folos sau vreo idee, sunt la datorie
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|