![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | PayPal pt romani; cuparati singuri pe Ebay
Un card bancar pe numele vostru si un cont la PAYPAL.COMm va permit sa va faceti singuri cumparaturile pe EBAY, ORIUNDE IN LUME, SI NU NUMAI. NOUTATEA CONSTA IN PERMISIUNEA DE A DESCHIDE CONTURI pApAL; DEOCAMDATA DOAR PT A FACE PLATI (CUMPARATURI). NU MAI AVEM NEVOIE DE INTREMEDIARI! INFORMATII SUPLIMENTARE: 1 BAN/INFORMATIA (TREBUIE SA PUN UN PRET)
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: bucuresti |
Si ce ne-ai spus nou ? Esti entuziasmat sau ce ? Crezi ca de acum inainte o sa ne putem cumpara rosiile si castravetii de pe ebay ? Oricum nu vreau sa fiu rau dar nu m-am putut abtine ... Scuze daca te-ai suparat | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Nou este ca de acum inainte se poate. Pana acum trbua sa platesti un intermediar doar pt ca avea cont dschis paypal. De acum oricine poate cumpara direct haina de firma, ceasuri, ochelari, componente de calculator, rosii sau castraveti oricine pate licita si chiar castiga licitatii la preturi de nmic. Ebay, Amazon, Bidz, etc. s-au deschis larg portile.
|
| | #4 (permalink) | ||
|
E o informatie binevenita.unii s-au saturat sa tot dea comision altora sa le-aduca tzoale&stuff,iar "jmekerii" or sa ram1na fara sursa lor d venit.
__________________ ASUS M2N4-SLI,Athlon64 3200+Orleans,Scythe Kama Cross,1Gb A-Data PC6400cu radiator,Seagate:40gb 7200.7+320gb 7200.10+750 gb 7200.10,Leadtek 7300GT,203B Samsung,Sirtec HPC-430-P12S,case NZXT NEMESIS | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
Vezi alte topic-uri; in cele mai multe cazuri, la cantitati mici, si la vizite nu prea dese la posta (cea cu vama), oamenii au scapat fara nici o impunere. Chiar cu vama, cele mai multe produse ajung la un pret final, in DOLARI, mai mic, cel mult egal cu preturile in EURO cerute pe piata. Compara, de curiozitate, pretul aceluiasi produs in state si in UE. Adauda posta (cam aceeasi suma, aprox 30$ pt ob. mici), si o s-ti dai seama ca, incluzand si vama tot iesi mai ieftin decat la magazin, sau decat pe forum pt produse noi. Dar Ebay-ul iti permite sa cumperi din Singapore, Hong-Kong, Taiwan, etc, adica unde gasesti preturile/conditiile cele mai avantajoase. Si poti cumpara si din UE, nici o problema.
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Informatii in crearea unui cont paypal pt a putea cumpara sal, te rog sa ma ajuti cu informatii in crearea unui cont paypal pt a putea cumpara de pe e-bay multumiri 1. Un card bancar (in lei sau valuta) pe numele tau Eu as prefera unul de debit (de economi) pe care sa-l alimentez in ziua premergatoare platii, a.i. sa nu ramana multi bani pt cazul nefericit in care sist de securitate e spart. 2. Cerere la banca sa faci plati pe inernet cu cardul bancar 3. DESCHIZI CONT pAYpAL (INTERMEDIAR CARE OFERA SCURITATEA TRANZACTIIOR CU CARDURI PE NET). Daca vrei sa faci plati mai mari de 11E trebuie sa te supui unei proceduri de verificare paypal. Rata de schimb lei/ USD si comisioanele le afli la banca. 4. Deschizi cont Ebay (fara probleme} 5. Umaresti un timp pretul la cre se incheie licitatiile la obiectele dorite, sa stii cam cum merg vanzarile. Preturile fixe sunt pt cei care doresc achizitionare pe loc. 6. Iti alegi vanzatorii fuctie de a. Disponibilitatea de a livra in strainatate, si b. Ratingul de incredere pe care-l prezinta fiecare vanzator. Licitezi, castigi, alimentezi cardul pt schimb valutar, comsioanele bancii, comisionele bancii, platesti marfa, astepti marfa. Bafta Paul
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti, in pat |
eu am 3 carduri la BRD...am incercat cu un visa electron in lei (bine, pe el scrie valabil doar in romania ), un maestro in lei si un visa in dolaripaypalul mi lea refuzat pe toate 3 am sunat la BRD sa clarific treaba si am inteles ca nici unul din acestea "NU ESTE SECURIZAT pentru transferul in afara" concluzie: pentru cine vrea sa lucreze cu BRD, solutia este un card in euro, din cate am intrebat, costa 7 euroi/ an + 0.25 euroi pe luna (deci 10 pe an) aaa... si cardul mi l-am facut telefonic (va tb sa ma duc la sucursala pe care am ales-o sa ridic cardul voi ce alte optiuni stiti pls ?
__________________ The irrationality of a thing is no argument against its existence, rather a condition of it. (Friedrich Nietzsche) Chieftec CH-03-B-B-A - Sirtec 500W HPC 500 A12S V2.2 - X2 4200+ - Freezer 64 pro - Asus M2V - Creative Audigy SE - 3 Gb @667 MHz - Gigabyte HD 4850- WD Caviar 320Gb+WD Caviar 160Gb+WD 80Gb | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
eu am fost in aceeasi situatie, dar am dat o declaratie la banca cum ca imi asum riscurile, si mi l-au deblocat pt plati prin internet. Ca sa nu imi iau riiscuri inutile, il incarc in ajunul platii cu suma necesara,fac plata raman pe 0, samd. Nici o problema.
|
| | #13 (permalink) | ||
cred ca ar tb mutat la Oferte munca/prestari servicii sa aiba o mai mare "audienta" direct implicata
__________________ The irrationality of a thing is no argument against its existence, rather a condition of it. (Friedrich Nietzsche) Chieftec CH-03-B-B-A - Sirtec 500W HPC 500 A12S V2.2 - X2 4200+ - Freezer 64 pro - Asus M2V - Creative Audigy SE - 3 Gb @667 MHz - Gigabyte HD 4850- WD Caviar 320Gb+WD Caviar 160Gb+WD 80Gb | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Mai este un topic referitor la PayPal deschis la Generalităţi
__________________ Trendifensicul V-ati prins? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
hazna impactul a fost zdrobitor pentru cei care tineau secret asta ... GooD Job. Te admir
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
Cei care considera utila informatia, sa o ridice la fileu, pls. Vikng, o informatie isi face loc in constiinta oamenilor incetul cu incetul. Prevad c in toamna nu ve ma avea clienti care sa plateasca comision 4.99$... Si in final, vor scadea preturile, care sunt exagerat de mari pe forum.
|
| | #20 (permalink) | ||
acum se pot cumpara de ORIUNDE accepta PAYPAL ca metoda de plata SI trimit in romania
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|