![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Au de toate. Amazon e un fel de de galerie comerciala, unde sub umbrela amazon vand sute de comercianti, concurandu-se direct. Poti comanda la aceia care accepta PayPalm si sunt dipusi sa livreze in Europa.
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
multumim de pont stimate domn....esti OK....pe bune.....sa traiesti si sa infloresti...mai rar vezi un individ care sa-si rupa din timpul lui si sa ofere ceva informatii MOCA la altii mai...."neinformati"...
__________________ Peace out... ym eusebiu80 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
1.Pana de curand nu puteam cumpara de pe Ebay si plateam comisoin doar doar pt ca intermediarul poseda un cont PayPal, iar vama te privea oricum. 2. Exista sucursale Eay in toata Europa (Fr, Ge, Be, Swiss, etc, in curand si in Romania), asa incat nu e musai sa cumperi din state. 3. Din ce spun unii si altii, vamesul te incalta cand cumperi cantitati mari, sau daca te vede des pe la el. 4. Cu comisionul economisit poti plati un comisionar vamal care sa te ajute sa scoti marfa cat mai ieftin.
|
| | #29 (permalink) | ||
stiu ca la marfuri cumparate din ue, taxele sunt 0. Mai multe nu stiu, dar se poate da un seach pe forum pt a afla mai multe de la ceilaltii care stiu. Cand o sa am bani de cuparaturi, am sa incerc sa aflu ce taxe se percep pt tarile din orientul indepartat, sua si canada.
|
| | #31 (permalink) | ||
dupa o scurta cautare am gasit asta: '... produsele sub 60$(45 euro) sunt TAx FREE' Stiu ca se poate discuta cu vanzatorul sa treaca valoarea dorita de tine in factura.
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Quote:
In cazul meu, cardul era blocat de banca pt tranzactii pe net, din motive de securitate. Am cerut a banca deblocara, pe riscul meu.
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti, in pat |
C05T1N, vezi ca pe undeva pe card sa nu scrie valabil doar in romania
__________________ The irrationality of a thing is no argument against its existence, rather a condition of it. (Friedrich Nietzsche) Chieftec CH-03-B-B-A - Sirtec 500W HPC 500 A12S V2.2 - X2 4200+ - Freezer 64 pro - Asus M2V - Creative Audigy SE - 3 Gb @667 MHz - Gigabyte HD 4850- WD Caviar 320Gb+WD Caviar 160Gb+WD 80Gb | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Quote:
Intreaba la banca, Electronic use inseamna, dupa parerea mea, operatiuni la ATM, POS, deci nu pe net. Ca sa-ti faci un card nou, neblocat coste cativa euro
|
| | #37 (permalink) | ||
|
ce banca recomandati pt. operatiuni pe net (paypal) intre BP, BRD si BCR... la toate am carduri... da' nu stiu politica lor in cazul asta... cardul Euro26 (BCR) sau Student10 (BRD) ma ajuta cu ceva... in sensul de reduceri sau comision 0 sau cat mai mic pe tranzactie?! si procedura cum e pana la urma... ma duc la banca rezolv cu contul si gata?! pot sa cumpar ceva de pe net?! multumesc!
__________________ Q6600 G0 + Scythe Mugen, Abit IP35 Pro, 4x1GB A-Data Extreme DC, BFG 8800GTS OC2, WD 320 + 250 SATAII, LG GSA H42L, Corsair 520HX, Samsung 970P + 940BF, Creative Inspire P5800, Logitech Cordless Desktop MX5000... si softuri de pe 'net! | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti, in pat |
calaretule, parerea mea este sa suni la linia de informatii a bancilor si sa intrebi specific despre: comision de intretinere anuala si daca este cazul si lunara, comision de transfer
__________________ The irrationality of a thing is no argument against its existence, rather a condition of it. (Friedrich Nietzsche) Chieftec CH-03-B-B-A - Sirtec 500W HPC 500 A12S V2.2 - X2 4200+ - Freezer 64 pro - Asus M2V - Creative Audigy SE - 3 Gb @667 MHz - Gigabyte HD 4850- WD Caviar 320Gb+WD Caviar 160Gb+WD 80Gb | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Din cate stiam, PayPalul nu se impaca bine cu BRD-ul(cu cardurile lor). Cardul Mondo MasterCard de la BT e bun, special pentru tranzactii on-line. Mie mi l-au acceptat. Asigurati-va ca aveti 10 lei pe card, apoi va puteti inregistra la ei. Dupa 3-4 zile, va duceti la banca si faceti un extras de cont. Acolo veti gasi acel Expanded Use Number. Intrati pe PP, scrieti codul si sunteti verificati. Apoi, alimentati-va cardurile si cumparati. Beleaua e la vama Bafta!
__________________ Trendifensicul V-ati prins? | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Am cumparat de vr-o 2 ori de pe e-bay platind cu pay-pal Produsele erau din Uniune. NU se mai pune problema vamei. In ambele cazuri coletul a ajuns la posta de cartier de care apartin, si l-am ridicat fara sa ma intrebe nimeni nimic. Intamplator, comandasem echipament foto, dar puteam la fel de bine sa aduc grenade sau diamante, ca nu se uita nimeni So... www.ebay.de www.ebay.co.uk www.ebay.fr www.ebay.it Spor la cumparaturi
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|