![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Eu am cumparat de curand cu card in euro de la BRD si nu am avut probleme ...singura chestie e ca trebuie sa ai niste bani pe acel card in momentul in care vrei sa il bagi la paypal ..pt ca daca nu ai nici un ban pe el iti va apare mesajul ca nu accepta cartea ...paypal`ul iti ia 1 euro si ceva pana cand faci prima tranzactie prin ei dupa care iti inapoiaza suma ...deci puneti macar 100.000 pe card si va merge mult success.
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Eu am card de debit de la ING. Am dat azi get number si mi-a zis sa gasesc 4 digit number-ul din extrasul de cont. La ing pot sa-l iau cand vreau, de la aparatele alea unde stai pe scaun? Intreb ca n-am mai folosit. Am inteles ca in 3-4 zile apare tranzactia pe extras. Si inca ceva, pot sa scot oricate extrase de cont vreau intr-o luna?
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
inca o intreabare... pot sa cumpar orice de pe ebay ?!... si care ebay?!... am intrat de ex. pe co.uk si am gasit cu 40lire ceva ce vreau - pot sa cumpar? trimite la noi?!... cum functioneaza mai exact treaba asta si cu cat ajunge cu tot cu taxe de transport?!
__________________ Q6600 G0 + Scythe Mugen, Abit IP35 Pro, 4x1GB A-Data Extreme DC, BFG 8800GTS OC2, WD 320 + 250 SATAII, LG GSA H42L, Corsair 520HX, Samsung 970P + 940BF, Creative Inspire P5800, Logitech Cordless Desktop MX5000... si softuri de pe 'net! | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Mai trebuie sa faci un pic de munca de documentare. La fiecare licitatie scrie daca vanzatorul este dispus sa livreze inafara tarii de origine. Da, poti cumpara de pe oricare Ebay.
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
pe scurt, cauti ceea ce doresti, de obicei apare pe coloana de preturi ptr shipment US, faci click si selectezi Romania. Cei care accepta sa trimita in romania vor avea pretul ptr shippment pe coloana respectiva. Eu am comandat si primit din america niste timbre, dulciuri si niste bluzite, au venit cam in 7 zile, nu au fost probleme la vama. Probabil ca in cazul electronicelor, sau mai stiu eu ce alte produse se aplica taxe vamale. Din cate stiu, daca expeditorul este in UE, nu e cazul. Folosesc un card ING inregistrat prin paypal. Initial paypal mi a cerut copie dupa ID, factura de utilitati, apoi si ebay mi a blocat contul si mi a cerut aceelasi acte + extras de card. Am trimis si mi au redeschis contul. A durat fix 1 zi.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
salutare ![]() vreau sa comand si eu din state 2 produse: - colectie de 7 CD-uri cu recovery tools pt laptop - un medicament-unguent care nu se aduce la noi-intrebat anul trecut la sensiblu.... 1)stie cineva daca ma vamuiesc pt cele 7 cd-uri ? 2) care este politica din .ro legata de medicamentele aduse din afara UE-am voie sa le aduc/am nevoie de altceva in afara facturii cu care vin? 3)daca aleg DHL/alt curier rapid mi-l aduce acasa sau la posta de care apartin? 4)cum fac sa nu mi-l deschida inainte sa ajung eu acolo?nu suport sa-mi umble Dorina de la ghiseu prin colet-n-ar fi prima oara dar de data asta coletul costa bani.... multumesc anticipat de raspunsuri .
__________________ The only Intel Bulverde@624 MHZ. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Chiar nu am raspuns la intrebarile tale. In alta ordine de idei, azi am facut prima plata pin PayPal catre un amic caruia ii datoram niste bani. Cardul este in lei, plata in USD. Plata am facut-o din contul meu paypal in contul lui paypal, comisionul a fost 0!??? (din ce-or trai astia?). Se pare (nu sunt sigur), ca vanzatorii platesc comisioane cand primesc banii si includ comisioanele astea in pret (de obicei in ship&handle)..
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti, in pat | Quote:
1) daca e adus in UE, nu este vama 2) nu stiu 3) curieratul rapid este o alternativa a postei, nu au treaba unii cu altii curierul rapid iti aduce achetul acasa la tine 4) daca e vorba despre curier rapid, nu umbla (la ei, reclamatiile sunt luate in serios, si nu risca)
__________________ The irrationality of a thing is no argument against its existence, rather a condition of it. (Friedrich Nietzsche) Chieftec CH-03-B-B-A - Sirtec 500W HPC 500 A12S V2.2 - X2 4200+ - Freezer 64 pro - Asus M2V - Creative Audigy SE - 3 Gb @667 MHz - Gigabyte HD 4850- WD Caviar 320Gb+WD Caviar 160Gb+WD 80Gb | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Mi-am facut la paypal cont Premier, si nu stiu daca am facut o greseala. Am impresia ca pot decat sa vand. Pot sa si cumpar daca am premier?
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
so.mi-am facut si io cont.dar mi-am bagat acolo un card de debit de la bcr.in lei.nu stiu dc merge sa comand cu ala.dc nu merge, imi voi face altu' in valuta.in principal pe ebay ma intereseaza sa comand.am citit pe acolo, am vaz despre ce e vb, scriu cei kre vand dc trimit sau nu in romania.intrebarea mea e:acum ce fac?depun bani pe PayPal si comand pur si simplu ce vreau de pe site-ul pe kre doresc?si a 2 a intrebare rin contu' asta pot vinde si io, sau pot numai cumpara?tot in principal pe ebay
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|