![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti, in pat |
din romania, momentan NU se pot primi bani prin paypal se pot doar trimite
__________________ The irrationality of a thing is no argument against its existence, rather a condition of it. (Friedrich Nietzsche) Chieftec CH-03-B-B-A - Sirtec 500W HPC 500 A12S V2.2 - X2 4200+ - Freezer 64 pro - Asus M2V - Creative Audigy SE - 3 Gb @667 MHz - Gigabyte HD 4850- WD Caviar 320Gb+WD Caviar 160Gb+WD 80Gb | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Salut ce banca imi recomandati pentru deschiderea unui cont PayPal ?
__________________ Cum as putea fi altfel, cand nici macar nu vreau? Cum sa traiesc, de ce sa nu fumez, de ce sa nu beau? E doar o viata... am doar o viata de trait Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt... | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
irelevanta banca... cardul sa=ti permita plati pe net... chiar daca e cont in lei e ok doar ca vi se va lua un comision de 0,2% - conversie (bcr)...
__________________ Q6600 G0 + Scythe Mugen, Abit IP35 Pro, 4x1GB A-Data Extreme DC, BFG 8800GTS OC2, WD 320 + 250 SATAII, LG GSA H42L, Corsair 520HX, Samsung 970P + 940BF, Creative Inspire P5800, Logitech Cordless Desktop MX5000... si softuri de pe 'net! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
am comandat un card debit mastercard mondo la B.Transilvania pt plati online,comision 0 la cumparaturi internationale-in 10 zile il am. alta intrebare:contul paypal trebuie alimentat inainte de a face o plata sau nu e nevoie,isi trage singur banii din contul din banca,in momentul cand faci plata? ar fi o problema daca alimentezi paypalul si afacerea cade-epuizare de stoc etc...ramai cu banii blocati in paypal....
__________________ The only Intel Bulverde@624 MHZ. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
"contul paypal" nu e un cont bancar... e exact cum ai zice cont de mail... contul yahoo, etc. banii sunt la banca, de-acolo pleaca acolo vin (desi momentan nu prea vin ...) in contul tau paypal inregistrezi doar cardul (cardurile) pe care il folosesti prin ei... aia de la banca stiu cand paypal ia bani din cont, etc...
__________________ Q6600 G0 + Scythe Mugen, Abit IP35 Pro, 4x1GB A-Data Extreme DC, BFG 8800GTS OC2, WD 320 + 250 SATAII, LG GSA H42L, Corsair 520HX, Samsung 970P + 940BF, Creative Inspire P5800, Logitech Cordless Desktop MX5000... si softuri de pe 'net! | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| ...ajungi la o intelegere cu cumparatorul... mandat, ordin de plata, western union... etc. nu prin paypal momentan... sper sa nu tina mult chestia asta...
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link. so...asta e msaju de la ei...ce inseamna?ce am facut si nu trebuia sau ce nam facut si trebuia?pls help | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
1- cardul trebuie sa fie utilizabil pe internet si deblocat de banca emitenta... adica te duci la o sucursala si completezi o cerere / declaratie si ei ti-l deblocheaza... 2. - trebuie sa ai niste bani pe el pt. a-l inregista... pe paypal, etc. (astia iti iau 1,5 € si te mint ca ti-i da inapoi nu stiu cand) 3. - pt. tranzactii altele deca paypal (magazine online) e recomandabil sa-l inscrii (cardul) in programul 3d-secure (Verified by Visa sau Mastercard... ce ai)
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
da chestia cu deblocarea de la banca nam incercato.knd miam facut contu, aveam niste bani acolo, destul de multicei, intre timp am mai cumparat una alta, dupa kre mia aparut mesaju asta.si...singurele tranzactii pe kre leam facut au fost pe ebay.e vreo problema?am sa ma duc maine la banca sa depun mai multi bani, pt k am castigat niste licitatii...by the way, am luat niste tel, mobile, ce ziceti e ok?ajung in regula la mine, taxe baga aia?sunt mari taxele dc le baga?sa mentionez k am comandat numai de pe ebay.co.uk
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
'Mi-am facut la paypal cont Premier, si nu stiu daca am facut o greseala. Am impresia ca pot decat sa vand. Pot sa si cumpar daca am premier?' Din cate stiu, cu ORICE cont poti sa cumperi. Daca afli cu ce e ma bun Premierul spune-ne si noua.
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti, in pat |
cu cont standard, poti sa cumperi pana in 100 de euro parca cu premierul poti cumpara cu orice suma ![]() de vandut, cu paypal in romania nu poti inca (citeste regulamentul cand iti faci contul)
__________________ The irrationality of a thing is no argument against its existence, rather a condition of it. (Friedrich Nietzsche) Chieftec CH-03-B-B-A - Sirtec 500W HPC 500 A12S V2.2 - X2 4200+ - Freezer 64 pro - Asus M2V - Creative Audigy SE - 3 Gb @667 MHz - Gigabyte HD 4850- WD Caviar 320Gb+WD Caviar 160Gb+WD 80Gb | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Am facut trei plati cu un card in lei: in lire englezesti, dolari, euro si a mers uns. Va tin la curent cu ceea ce se va intampla la posta/vama, etc.
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Quote:
Urmaresc de ceva timp preturile de pe forum si-mi par cam ,infoiate', mai ales ca observ cum marfa cumparata sigur de pe ebay, ajunsa aici isi dubleaza pretul. Asta e pretul ignorantei, si nu tre sa-l platim. Interesul pe care-l am,cum spuneam, este ca, prin acest demers, preturile sa revina la dimensiuni rezonabile, pe de-o parte si sa ne amuzam si noi cumparand parfunuri frantuzesti de la paris, cesuri din elvetia, etc, tigari din duty free online, etc Traiasca UE, bani sa avem!
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
salut, ne spune si noua, unul dintre voi, daca a fost nevoit sa plateasca vre-o vama ceva? daca da, pentru ce, cat, si de unde a cumparat, asta ca sa ne facem si noi (cei care inca nu au facut o tranzactie prin paypal) o idee. multumesc ![]() spor la cumparaturi
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|