![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
mia venit si mie unu' dintre coletele kre treb sa ajunga.ma venit aviz aksa, mam dus la posta cu buletin, am ridicat coletu si cu asta basta...deci poti comanda orice, oricat atata timp cat e din UE k nu te intreaba nimeni nimik si nu platesti nimk in plus fata de taxa de transport(kre o platesti celui de la kre ai cumparat) spor la cumparaturi | ||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti, in pat |
si eu am castigat licitatiile la 3 produse si astept sa ajunga pachetele ![]() mie banii de la munca imi vin pe un card de debit la brd (la ei mi-am scos si un card mastercard in euroi) pentru cine este in situatie similara (contul pentru alimentare la aceeasi banca), brd are o facilitate brd-net (abonamentul costa de 1 euroi pe luna) cu care pot gestiona, respectiv transfera bani intre conturile mele de la orice calculator (mai comod decat sa te duci la banca si sa alimentezi/transfera manual banii) deci aviz amatorilor ![]() aaaaa... pe ebay.it nu merge sa va faceti cont (cer tipii un numar gen social number)
__________________ The irrationality of a thing is no argument against its existence, rather a condition of it. (Friedrich Nietzsche) Chieftec CH-03-B-B-A - Sirtec 500W HPC 500 A12S V2.2 - X2 4200+ - Freezer 64 pro - Asus M2V - Creative Audigy SE - 3 Gb @667 MHz - Gigabyte HD 4850- WD Caviar 320Gb+WD Caviar 160Gb+WD 80Gb | ||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Quote:
Eu astept plin de curiozitate comanda din state, sa vad ce si cum e cu vama. Ce preturi mici si ce abundenta in State... Mai bine aderam la SUA...
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Am primit doua pachete: unul din M.Britanie si celalat din Spania. Primul mi-a fost adus acasa, pe al doilea l-am ridicat de la posta de cartier. Ambele dupa aprox 1 saptamana de la expedere. O placere... Astept cu nerabdare coana din state, sa vad cum decurg ostilitatile cu vama.
|
| | #88 (permalink) | ||
|
mi a mai venit un colet, de data asta din China, prin EMS. Continea in general haine, gen bluzite, dantele, corsete, etc. S a uitat 3 sec in pachet si mi l a dat fara nici un alt cost. Ma gandeam ca platesc tva, chestii.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Salutare, mai baieti....voua nu v-a cerut o factura de utilitati ?? pentru confirmarea adresei ? ca eu am trimis..si de 2 luni am cont limitat. am trimis o gramada de mail-uri la ei..degeaba..
__________________ CONTACT: ------------------------ ym: boggy_03 ------------------------ vodafone - 0722638114 orange - 0743458902 ------------------------ | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Am primit si eu un colet din state. valoare: aprox 50$. La posta cu vama din Pantelimon socului, m-a taxat cu 3RON. Nus-a uitat in pachet, nu m-a intrebat ce contine.
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
ai cont limitat pt k treb sa le dai un cod de 4 cifre, kre il gasesti pe extrasu de cont.dar treb sa suni la banca la kre ai tu cardul sa le spui sati dea acel cod, pt k orice incerci sa cumperi, pana knd cei de acolo nuti valideaza contul nu poti plati.ei daor iti blocheaza banii pt tranzactiile pe kre leai facut, dar nu trimit banii.suni la cei de la banca ta cu cardurile, le zici k vrei codul din 4 cifre kre apare la prima tranzactie de 1,5 euro cu PayPal si til zic cei de acolo.in cazul meu, nu stiu dc e la toti la fel, dupa ce am bagat codul ala, am primit un telefon de la o gagica de la PayPal(asta a fost ceva de genu ultima verificare sa vada dc intradevar sunt io).km asta a fost, miai marit limita(adik nelimitat ) si acum...cumpar in voie de oriunde.sper sati fie de ajutor...
| ||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Sa va ajut cu eventuale nelamuriri legate de taxe vamala: http://ec.europa.eu/taxation_customs...archap?Lang=RO intrii aici selectezi tara din care vrei sa iei produsul, apoi ai Codul Taric unde dai Cautare si cauti prin o groaza de chestii pana gasesti o descriere a ceea ce vrei sa cumperi (haine, electrice, etc) , codul se introduce dupa ce dai click pe el , mai ramane doar click pe taxe vamale .... si gata ai aflat cat % e taxa ![]() srry daca e prea detaliata am vrut sa evit eventuale nelamuriri
__________________ .......XFX 8800GTS Extreme 640mb @1700/650 | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
adica pentru un TV adus din state taxa e de doar 5%? nu stiu daca am facut ce trebuia pe site si cand mi-a dat si rezultatul de 5% m-am gandit ca poate am facut ceva aiurea... stiam ca taxele pt electronice sunt foarte mari. p.s. codul pe care l-am introdus a fost 8529909245 si mi-a dat urmatoarele info: Import Taxă pentru ţară terţă : 5.00 % Reglementări Suspendari tarifare (erga omnes) : 0 % Reglementări Suspendare tarifară pentru navigabilitate : 0 % Condiţii Reglementări merci anticipat pt ajutor. | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
mi au venit doua pachete din state, unu cu haine ( vreo 150$) si in celalalt aveam un telefon de birou, un panasonic de 5.8ghz, luat la un pret infim de pe ebay. Am platit 1 leu I am lasat 10 ron ca mi era rusine.In alta ordine de idei, am gasit niste detectoare de radar super la un pret derizoriu pe ebay.sg
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|