![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
am primit azi un medalion luat de pe ebay din state, costa 27$ ..postaritza vamaiota mi-a zis ca voi plati taxe doar in cazul in care valoarea produsului pe care il comand depaseste 45 Euro..deci.. n-am platit nimic
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
repet intrebarea de mai sus in speranta ca poate totusi stie cineva: adica pentru un TV adus din state taxa e de doar 5%? nu stiu daca am facut ce trebuia pe site si cand mi-a dat si rezultatul de 5% m-am gandit ca poate am facut ceva aiurea... stiam ca taxele pt electronice sunt foarte mari. p.s. codul pe care l-am introdus a fost 8529909245 si mi-a dat urmatoarele info: Import Taxă pentru ţară terţă : 5.00 % Reglementări Suspendari tarifare (erga omnes) : 0 % Reglementări Suspendare tarifară pentru navigabilitate : 0 % Condiţii Reglementări merci anticipat pt ajutor. | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
caller id parca trebuie activat de la reteua la care esti abonat. multumesc si eu pt topicu asta interesant,si astept cu nerabdare sami vin de la brd cardurile in lei si euro ca sa pot sami fac cont paypal. daca are cineva 3 secunde sa puna o lista cu siteurile ebay din ue,asia si restul,si alte siteuri interesante pe care merge paypal,si aici ma refer la siteuri filtrate!!,nu veniti cu chestii de genu `use google` | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| ptr caller ID trebe sa il activezi si sa platesti o taxa lunara, eu il aveam activat si functioneaza. Merge brici, sunt f incantat.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: TIMISOARA |
Salut, Eu folosesc un card visa elecron de la Ing deoerece am posiblitatea sa alimentez cardul in fiecere zi de la ora 7 la 23. Pana acum am cumparat kestii marunte din state ,de pe ebay care mi-au venit la posta din cartier. Acum ceva timp am primit un colet din Serbia pe care a trebuit sa-l ridic de la vama.Evident ca vamesului nu s-a uitat in colet. Pt cei care cumpara produse mai scumpe de pe ebay.it le recomand sa plateasca cei 38 de euro pt expediere prin PACOCELLERE...serviciu de curierar rapid international.In aproximativ 36 de ore am primit coletul la usa. Nu va zgarciti la cativa dolari sau euro....deoarece riscati sa primiti coletul in cateva luni daca este trimis normal.In primavara am primit un colet din state in 70 de zile. Eu am o mare nelamurire....legata de produsele electronice cumparate de pe ebay din state.Vreau sa cumpar o camera Jvc cu hdd in valoare de vreo 250 de dolari.Credetei ca sunt sanse sa ma arda la vama?Vreau in prima faza sa ma informez si dupa aceea sa cumpar. A fost cineva nevoit sa plateasca vama la produsele din state cu o valoare pana in 300 -400 de dolari? Era sa uit....nu uitati sa cereti vanzatorului tracking numberul ,ca sa urmariti expeditia. | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Baetii de aici: http://forum.computergames.ro/7-gene...l#post37385445 spun urmatoarele: 'Gîndiţi-vă la faptul că la noi în vamă o să vi se perceapă TVA pentru ceva ce vine din afara Uniunii. Sînt vînzători care-s dispuşi să scrie pe pachet că e "cadou" şi atunci nu mai plătiţi acest TVA, dar sînt şi unii care zic clar pe pagina licitaţiei că nu se bagă la chestii din astea.' Cred ca, intre vama si tva ultima (19%) reprezinta valoarea consistenta In legatura cu vama, userul Freeride ne da indicii in postul nr 36/19-07. E posibil sa se mai fi discutat pe forum problema asta, la alte sectiuni.Da un search pe forum cu cuvintele 'taxe vamale' sau 'vama'.
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: TIMISOARA |
Am fost astazi la vama sa ridic un colet(plic ) din Turcia.Evident ca iar nu l-au deschis.L-am intrebat pe vames care este taxa postala pentru o camera Jvc digitala second hand ..... mi-a raspuns foarte amabil ca se vor orienta dupa lista de valori ...si sa ma astept la vreo 5 milioane vama la un o camera de 250 de dolari.Bun....n-am mai zis nimic...si cand dadeam sa plec imi spune...''dar lasa ca vedem noi cand vine coletul''. In concluzie ...coletele din afara Ue ori nu sunt vamuite ori o dai la pace cu vamesul. | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: TIMISOARA | Quote:
)
| ||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Quote:
Am ridicat az de la posta vamuita niste nadragi si cu ocazia asta am intrebat cam cat a fi vama pt o camera video. La valoarea: produsuli+transport+asigurare se adauga 4.95% vama si apoi 19% TVA. Vamesul: o dulceata. Se vede ca nu mai au dever dela intrarea in uniune.
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
de asta ce ziceti http://www.paypalsucks.com/ | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Quote:
Sucks sau nu, e o metoda pe care o folosesc milioane de utilizatori, care vand/cumpara de pe Ebay. Necazurile enumerate sunt cele cunoscute ale comertului electronic si e bine sa fie cunoscute. Lasand asta deoparte, ai vreo solutie?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|