![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Vand reviste LEVEL
Vând reviste LEVEL, numere consecutive, Septembrie 2002 – Martie 2006 (şi Septembrie 2006) în stare impecabilă toate cu CD/DVD-urile şi jocurile full afarente la preţ de 6RON bucata. Menţionez că revistele NU sunt sub nicio formă rupte, uzate, îndoite şi NU lipsesc pagini. CD-urile, respectiv DVD-urile nu sunt zgăriate şi sunt în perfectă stare de funcţionare (mai putin două dintre jocurile full, pe care am făcut marea prostie să le împrumut cuiva şi având un CD-ROM nou, mi le-a zgâriat). Preţul NU este negociabil, şi revistele NU SE VÂND SEPARAT. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Update: Vând coleţie LEVEL numere consecutive Septembrie 2002-Martie 2006, Septembrie 2006 cu toate CD-urile şi DVD-urile care au venit cu revistele, plus jocurile FULL. Revistele sunt ca noi, stare impecabilă. Deasemenea mai am încă 3 reviste PCGames, numerele Ianuarie 2005, Februarie 2005 şi Decembrie 2005 + câteva CD-uri din revistele PCGames din perioada 2000-2002 care sunt incluse în preţ. Preţ 200RON. Dacă sunteţi înteresaţi PM. NU le dau separat P.S. Taxele postale, curierat sunt suportate de cumparator (sunt din Oradea). | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Update: Vând coleţie LEVEL numere consecutive Septembrie 2002-Martie 2006, Septembrie 2006 cu toate CD-urile şi DVD-urile care au venit cu revistele, plus jocurile FULL. Revistele sunt ca noi, stare impecabilă. Deasemenea mai am încă 3 reviste PCGames, numerele Ianuarie 2005, Februarie 2005 şi Decembrie 2005 + câteva CD-uri din revistele PCGames din perioada 2000-2002 care sunt incluse în preţ. Preţ 200RON. Dacă sunteţi înteresaţi PM. NU le dau separat P.S. Taxele postale, curierat sunt suportate de cumparator (sunt din Oradea) | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|