![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #51 (permalink) | ||
|
Multumesc, cred ca nu e problema cu spalatul, noi am incercat de cateva ori, dar materialul difera de la un produs la altul. Totusi ia o usor, bine, cred ca nici nu iesi cu ea la sapat porumbul sa se murdareasca asa grav ![]() Asteptam si de la altii feedbacks.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
preturi modificate la livrari, inca 3 produse noi, poza ambalaj, cateva intrebari si raspunsuri, si 6 produse in oferta speciala.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| http://www.lenjerie.com.ro/high-heel...2-c-21_22.html Sexy High Heels ! IN curand in stoc!
|
| | #60 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |