![]() |
| | #50 (permalink) | ||
|
Stimati cetateni, scapati-ma de aparat ca nu mai am loc in casa. Fiu-meu are bicicleta acum, ma impiedic de roti pe unde calc.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
N-ai ghicit! A fost a unui "medic profesor doctor in medicina" din DE si a tinut-o mai mult in garaj
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Refresh: Motocicleta electrica, 3 roti, Peg Perego, galbena, acumulator, stare de functionare foarte similara cu cea din ziua cand a iesit pe poarta fabricii, poze aici. Pretul undeva sub jumatatea celui din magazin. 270 de lei.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Cat de grea e? Ma gandesc sa o expediez in tara la o nepotica...
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
M-ai surprins cu intrebarea asta. Undeva intre 6 si 7 kilograme. Dar problema pe care o vad eu este cum o ambalezi corespunzator sau cum ii convingi pe hamalii de la firma de curierat sa se poarte omeneste cu pachetul. --edit-- Rezervarea se intoarce, de data asta pana deseara.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|