![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Birou pt PC + scaun de birou
Vand un birou pt pc, are locas pt unitate, cat si tavita pt tastatura. Este de culoare gri f inchis, spre negru. Stare buna. Poze si dimensiuni mai pe seara sau maine. Pret: 70 lei, numai Bucuresti. Cumparatorul vine sa il ridice (biroul se poate demonta). Scaunul de birou este unul clasic, reglabil (inaltime si spatar), cu husa neagra din panza. E in stare vizuala buna, dar scartaie spatarul cand te lasi pe el, probabil trebuie uns. Pret: 50 lei. Poze tot mai tarziu. Preturi putin negociabile. Numai pt Bucuresti. Contact pe pm sau aici. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Dimensiunile la birou sunt acestea: L 110 x l 60 x h 75 cm Pozele cu biroul le gasiti mai jos. Sunt facute cu o camera foto de la un mobil, n-am avut altceva mai bun la indemana. Macar se vede forma obiectelor. :P Biroul e in stare buna, zic eu, cam de nota 8 din 10. Scaunul arata si el bine, husa nu e rupta sau ceva, nu are nici zgarieturi, doar ca, precum am zis, spatarul scartaie cam tare, atunci cand te lasi pe el. Normal ca ramasitele de la pc si ce mai e pe acolo, cele taiate cu linie rosie, nu sunt inlcuse in pret. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Poze noi de o calitate mai buna. Am inclus acum in poze si raftul, care lipsea in primele poze. Raft care e reglabil, se poate pune mai sus sau mai jos (in poza apare in pozitia de jos, ultima, din cele 3 posibile). De asemenea in spatele raftului am montat si un paravan, care lipsea si el din pozele initiale. Acum biroul este complet si in stare vizuala fff buna. Am facut poze speciale ca sa vedeti ca nu este zgariat blatul cel mare. Nici restul nu este zgariat, doar unele margini sunt putin uzate (la tavita de tastatura se vede, spre ex). Mai sunt 2 zile in care il mai pot da, grabiti-va, pretul e de 50 ron, nu cred ca gasiti ceva asemanator in banii astia. Biroul se poate demonta foarte usor, dar va trebuie o masina sa il transportati. Eu stau la Aparatorii Patriei, Berceni. Last edited by Dead Ghost; 09-09-2008 at 11:42.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|