![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Carti
1, Imi mai tre' cateva din seria Enigma de la editurile Z si Bogdana ca sa imi completez colectia. Lasati aici numele cartii pe care vreti sa o vindeti si pretu' pe care il cereti. 2. De asemenea, cumpar seria Fundatia (Asimov). Pe toata odata, astept un pret rezonabil. 3. Mai cumpar si John Case - Sindromul (editura Rao). PS: Cartile tre'sa fie intr-o stare cat mai buna. PS2: O sa mai adaug aici pe parcurs ce carti mai vreau.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Daca te intereseaza asa )) Orice carte romaneasca - Orice editura - Reduceri de pana la 30% (( da-mi pe thread exact titlurile+editurile care le vrei . Ah da ,si cu conditia sa nu fie carti vechi...
__________________ Useri Neseriosi - m3 GSM : Il primesti in Inbox daca te intereseaza | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
MDa ... o mai fi valabil anunțul? Oricum, eu am căteva cărți din Enigma de la Ed. Z - Dashiell Hammett - Cheia de sticlă (format mic) - David Hume - Pedepsirea dragonului - Raymond Chandler - Misterul crimelor de la Little Fawn Lake - Peter Chambers - Vorbește-i de rău pe morți - Dashiell Hammett - Criminal în toată legea - vintilă Corbul / Eugen Burada - Cenușă și orhidee la New-York Lasă un PM dacă te mai interesează
__________________ The beauty lies in the eye of the beholder. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pentru Isaac Asimov, găseşti cărţile aici: Fundaţia Fundaţia şi Imperiul Fundaţia şi Pământul Succes. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ypsilonalpha, cre'ca astea m-ar interesa, da-mi un PM cu pretu' pt. ele: - Dashiell Hammett - Cheia de sticlă (format mic) - Raymond Chandler - Misterul crimelor de la Little Fawn Lake - Peter Chambers - Vorbește-i de rău pe morți - Dashiell Hammett - Criminal în toată legea Darken, multam, insa eu vreau un loc de unde sa le iau pe toate odata. Nu mai am energia si rabdarea sa stau sa completez gaurile si din seria asta
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Va aduc la cunostinta ca regulamentul de Mica Publicitate a suferit o modificare : Quote: "ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură" Va rog sa va corectati anunturile: -adaugati metoda de contact la topic -eliminati metodelor de contact din semnatura Assasin , datele tale de contact unde sunt ? sau tu esti mai egal ca noi ,muritorii de rand ?
__________________ I GoT ThE BesT DeaLs AnyWheRe! Vodafone : 0724 08 74 94 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
First Cind te duci in vizita la un amic ....dupa ce intri si te asezi confortabil mai intrebi si care e adresa amicului?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |