![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| HPI Brama 10B
Vand Masina RC Electrica scara 1:10 HPI Brama 10B. Este achizitionata de 3 zile, arata ca noua. O dau pentru ca imi iau ceva mai "pro" Link: Multirace Automodele RC Shop Pret: 800 RON (are 3 zile, am toate accesoriile/cutie la ea.) Bonus: Motor HPI 27 Turns (pe care il puteti monta pentru performante extra) Nu am cu ce sa-i fac poze reale, dar este practic noua... Nu trimit in provincie! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Revine la vanzare (a intrat din nou in posesia mea pentru ca vechiul posesor a trecut pe Nitro :P ) HPI Brama 10B, Baterie Nimh 2000mAh link mai sus. Upgrade-uri: Motor HPI 27 Turns Rulmenti (in loc de bucse) Amortizoare "tweakuite" (au fost re-construite si intarite) Incarcator Smart (capabil sa incarce bateria in 3 ore) Piese de schimb pt ea: Motor HPI 35 Turns Bucse Incarcatorul standard Bonus: Baterie Ansmann 3700 mAh Pretul nou: 600 RON | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru sugestie ![]() Am pus si niste poze (nu sunt reale pentru ca nu am cu ce sa fac din pacate) Link: HPI Brama 10B RC Car by HPI Racing Europe (un mini-review + specs) Pentru alte informatii va stau la dispozitie | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |