![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Odorizante CWS (cu miros de guma turbo)! Vand Odorizante CWS (cu miros de guma turbo*)! Este acelasi model de odorizant folosit si in magazinele Nike, InterSport .Prezentare: sticluta de plastic care contine solutia uleioasa cu miros puternic, prevazuta cu un capac special in care se introduce o sugativa. Pretabil pentru: casa, garaj, magazin, masina (eu o tin lipita intre scaunul pasagerului si stalp, cu banda adeziva si nu am probleme cu varsarea). Durata de viata: aprox. 60 de zile (doua luni). Pret: 40 RON/bucata, la peste 10 bucati negociem .Contact: pm pe forum sau pe ym (am acelasi id ca si nick-ul de pe CG). *) optional aduc si alte arome: portocala, capsune, pin, antitabac Nu am aparate CWS.
__________________ Vand odorizante ORIGINALE CWS Frutto, cu miros de guma turbo persistent pana la 60 de zile! Sunt cele din magazinele Adidas si InterSport!Last edited by Monstru; 18-10-2009 at 18:42.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Up! ludiconiric am tot asteptat telefonul tau si nimic..ti-l mai pastrez?
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Bine bine...si fara aparat, cum se foloseste odorizantul?? Ma intereseaza sa cumpar.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Aparatul nu face altceva decat sa sufle aer in sugativa aia, astfel imprastiind mirosul in incapere/masina. Se poate folosi si fara. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |