![]() |
| | #43 (permalink) | ||
| Vand Odorizante CWS (cu miros de guma turbo*)! Este acelasi model de odorizant folosit si in magazinele Nike si InterSport .Prezentare: sticluta de plastic care contine solutia uleioasa cu miros puternic, prevazuta cu un capac special in care se introduce o sugativa. Pretabil pentru: casa, garaj, magazin, masina (eu o tin lipita intre scaunul pasagerului si stalp, cu banda adeziva si nu am probleme cu varsarea). Durata de viata: aprox. 60 de zile (doua luni). Pret: 40 RON/bucata, la peste 10 bucati negociem .Contact: pm pe forum sau pe ym (am acelasi id ca si nick-ul de pe CG). *) optional aduc si alte arome: portocala, capsune, pin, antitabac. Nu am aparate CWS. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Up! Odorizantele CWS originale, Made in Switzerland, cu aroma de guma turbo va asteapta ! Ii rog pe cei care au cumparat deja de la mine sa posteze aici impresii .PS: Bun si pentru acoperirea mirosurilor neplacute impregnate in diverse materiale . Un client avea un portbagaj INFECT, uitase carne in el or smth..credeti-ma mirosea a mort .
| |||
|
| | #49 (permalink) | ||||||||||||||||||||||
| Up! Pentru a pre-intampina mesajele de genul: vreau x bucati, cat costa?, m-am straduit sa incropesc o lista cu preturi. Dupa cum puteti observa, de la 5 bucati in sus pretul scade progresiv cu cate 5 RON la bucata. Mentionez ca sunt fixe. Pentru cei care considera ca preturile sunt mari, va amintesc ca produsele mele sunt originale.
Este acelasi model de odorizant folosit si in magazinele Nike si InterSport .Prezentare: sticluta de plastic (85ml) care contine solutia uleioasa cu miros puternic, prevazuta cu un capac special in care se introduce o sugativa. Pretabil pentru: casa, garaj, magazin, masina. Durata de viata: aprox. 60 de zile (doua luni); daca taiati din sugativa durata de viata creste !Contact: pm pe forum sau pe ym (am acelasi id ca si nick-ul de pe CG).
__________________ Vand odorizante ORIGINALE CWS Frutto, cu miros de guma turbo persistent pana la 60 de zile! Sunt cele din magazinele Adidas si InterSport!Last edited by weeppi; 27-10-2009 at 18:50.. | |||||||||||||||||||||||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
3 bucati au ajuns azi la mine, sunt foarte ok! recomand! cine vrea sa aibe reprezentanta nike acasa, poate sa isi ia cateva
__________________ Contact: Yahoo si pe PM! http://forum.computergames.ro/44-gsm...e-regulat.html Vand huse originale nokia N97 NOI pe negru, PIELE, 15 EURO Detalii pe site!!! Sunt disponibile mai multe modele!!! ![]() Viata este dura.![]() | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Up! Ii rog pe cei care au cumparat weekend-ul asta de la mine sa posteze aici impresiile referitoate la odorizante .Livrari in Bucuresti in aproximativ 3 saptamani; pentru doritori astept mesaj: nr. de telefon si nr. de bucati (eventual aroma). frutto, cws, guma turbo, cws turbo, piersica, odorizant, odorizante, odorizante cws, odorizante guma turbo. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Up! frutto, cws, guma turbo, cws turbo, piersica, odorizant, odorizante, odorizante cws, odorizante guma turbo frutto, cws, guma turbo, cws turbo, piersica, odorizant, odorizante, odorizante cws, odorizante guma turbo frutto, cws, guma turbo, cws turbo, piersica, odorizant, odorizante, odorizante cws, odorizante guma turbo | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 |
am ramas fara cuvinte. am varsat putin in casa si imi vine sa musc din covor. pur si simplu de 2 zile am inchis glade-ul, miroase a turbo :X iar in masina am folosit un odorizant de omv gol, acela cu rezervor, in care am pus cu siringa din sticla de CWS... am turnat 2 picaturi si de 2 zile miroase incontinuu ... e foarte concentrata... cumparati ca baiatu e SUPER SERIOS si marfa e originala, nu e teapa!!!
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
!Te astept cu alte comenzi !
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |