Alternativa tigari - tutun roll your own cigar
Am stat in Cipru un an, tigarile sunt scumpe acolo, un pic mai scumpe ca la noi, si multa multa lume fumeaza tutun, roll your own. Au luat obiceiul de la greci, acolo se fumeaza si mai mult tutun. Se fac in mana tigarile, ca un fel de joint. la inceput se foloseste un aparat mic care costa 3 euro. pana se formeaza dexteritatea degetelor.
E mult mai sanatos, are o cu totul alta savoare tigarea. mie imi plac la nebunie. Inainte sa plec, aveam dimineata expectoratii multe, scuipam, na... ca orice fumator. Nu mai am nimic acum. sunt mult mai sanatoase.
Si nu mai pot fuma tigari normale.
Se folosesc si foite si filtre. E economie mare de tot.
Am incercat si eu tigari din piata de 55 de lei... n-am putut sa termin un pachet.
Eu fumez tutun OLD HOLBORN, mi se pare cel mai bun. am vrut sa -l cumpar de aici dar n-am gasit. mi-l comand din anglia . acolo se produce.
El costa 5 euro 50 de grame acolo. Din 50 de grame se fumeaza cam 2 saptamani. atat dureaza la mine.
Oferta mea :
TUTUN OLD HORBORN 50 GRAME : 7 euro
FOITE RIZLA (50 de bucati) : 50 centi
FILTRE RIZLA (150 de bucati) : 1,5 euro (optional)
si aparatul mic si simplu de facut tigari 3 euro (optional)
Va atasez si niste poze .
Eu stau in bucuresti, la dr taberei 34, nu trimit prin colet, livrarile se fac doar in drumul taberei sau la semanatoare unde muncesc. (jumatate din colegii mea fumeaza)
Recomand sa incercati macar o data, va fac si un instructaj gratis de 5 minute la fata locului.
Nu raspund la mesaje private aici, doar la telefon 0765938839, pana la ora 22:00 - 22:30 fara probleme.
Inca o data , numai pentru bucuresti oferta, fara suparare nu ma complic sa trimit in tara pentru 10 - 15 lei, cat imi scot eu la toata chestia asta.
Detalii despre stocuri si preturi pe ultima pagina
Va salut , si sa auzim de bine.

Info
) am rugat-o sa ma ajute cu chestia asta!

Bookmarks