View Single Post
Old 26-03-2001, 09:06   #1 (permalink)
Adi[CG]
Pinguis quod tumidus

Post VODAFONE - discutii generale

Sunt dispus sa inteleg problemele cu cardurile Kamarad datorate limitarii nr de apeluri posibile intr-o anumita celula astfel ca pe un mobil am "network busy" cam non stop iar pe celalalt (cu abonament) pot vorbi linistit (in week-end, evident). Noroc ca ultimele week-enduri le-am petrecut mai mult la munte si fiind extrasezon celulele-s mai libere, astfel ca am prins mereu "fir" chiar si de pe Kamarad. In concluzie : n-ar fi fost rau ca Mobifonul sa-si dimensioneze mai bine ori celulele ori preturile - ma rog, sa admitem ca sunt doar hopuri de moment in timp ce reteaua este adaptata traficului si ca in timp serviciul Kamarad se va ameliora. Dar stilul in care se degradeaza abonamentul "gratuit" la Xnet denota o lipsa crasa de respect fata de client (in cel mai rau caz) sau o nesimtire totala vizavi de onorarea promisiunilor pe marginea carora se face atat tam-tam.
Admit ca ma conectez la doar 14400bps sistematic - doar e gratuit, n-o sa cautam darul in molari. Admit ca trebuie sa incerc de 5-6 ori inainte de a ma putea conecta (asta in timp ce un abonament "pe bune" nu conteaza la ce firma ma leaga sistematic din prima la 33600). Dar faptul ca serviciul se degradeaza sistematic sunt mult mai putin dispus sa tolerez. In ultima vreme este ceva infiorator : astazi am pierdut cam 20 de apeluri cu conexiuni nereusite (deci 20 de impulsuri in timpul zilei) ca sa ma conectez si eu 5 minute si sa-mi ridic mailul. Si inca ar fi fost bine daca nu m-ar fi deconectat intempestiv ... numai de ambitie, am mai incercat odata, acum numarand toate tentativele si am ajuns la interesanta cifra 18. In total, peste 30 de impulsuri ca sa-mi trag niste amarate de mailuri.
Ar fi cateva variante plauzibile :
- modemul meu are alergie la Xnet,
- sau Romtelecom saboteaza Xnet si-mi baga dude de fiecare data cand ma conectez lasandu-mi linia curata si frumoasa la ceilalti ISP-isti,
- sau Romtelecom lucreaza mana in mana cu Xnet si toata aceasta tevatura cu abonamentul gratuit este menita sa provoace cat mai multe micro-apeluri care intr-adevar ofera beneficiu maxim ola o solicitare minima a retelei,
- sau pur si simplu Xnet si Mobifon isi bat joc de clienti atunci cand se falesc cu faimoasele avantaje HiFi. Poate ar trebui sa revina la concurenta normala bazata pe preturi, pentru ca la capitolul calitatea serviciilor observ ca nu prea le iese pasenta.

Ditto.

Adi[CG] is offline    Reply With Quote