View Single Post
Old 26-03-2001, 23:35   #13 (permalink)
Adi[CG]
Pinguis quod tumidus

Nu sunt aberant. Bineinteles ca AM un cont paid pe care-l folosesc dupa ora 22 (ar trebui sa fiu chiar dus cu sorcova ca sa-mi imaginez ca daca Xnet se taraste in timpul zilei va zburda noaptea !).
Bloom, cred ca te-ai mai lamurit - nu am ce contract sa anulez, fiind vorba de o simpla inscriere pe net. Iar abonamentul de mobil nici pe-asta n-am de gand sa-l anulez ... desi cativa dintre amicii mei au trecut pe Dialog (nu's ce naiba, cand ai mobil personal e musai Connex si de cum iti plateste firma abonamentul hop Dialog ... ma rog, unul dintre misterele insondabile ale vietii in Bucuresti).
Repet, acum sunt conectat pe un provider platit si sunt conectat la 38.666 (asta raporteaza RAS-ul) pe cand la Xnet nu am atins niciodata mai mult de 14.400 (nu ca m-ar deranja, inteleg ca abonamentul gratuit e firesc sa fie mai slab calitativ decat cel platit, dar cel mai tare ma agaseaza conectarile nereusite pentru ca nu vad motivul acestora). In concluzie, linia mea telefonica e OK si nu vad ce ar trebui sa verific ... poate sunt eu prea pretentios cand cer ca reclama facuta de o firma zice-se de prestigiu sa corespunda macar partial realitatii ?

Ditto

Adi[CG] is offline    Reply With Quote