![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Reclame - filmulete - poze sa ne cracanam de ras In spiritul celui care a inceput threadul cu bancuri , m`am gandit ca o sectiune mai vizuala nu ar strica , si in loc sa continuam poluarea cu poze si filmulete spitalul si implicit threadul cu bancuri m`am gandit sa incep un thread separat - sper sa aiba succes ~ fisierul e o reclama ... mie mi`a smuls mai multe zambete sper ca si voua ~Aici se accepta : filmulete relativ scurte , poze la rezolutii decente si marime acceptabila , flashuri amuzante ( merg si linkuri doar in cazul asta ) , si reclame mai speciale si amuzante - tot la o marime acceptabila chiar si pt cei cu dial-up , chiar si mp3-uri amuzante - dar sa se incadreze in regulile de copyright ~ incercam sa facem tot legal . In nici un caz nu se accepta filme , poze , mp3-uri pr0nografice
__________________ the unfunny troll Last edited by nihasa; 14-04-2005 at 13:16. | |||
|
| | #2 | ||
| Sunt OK, n-am cazut pe spate de ras totushi George Costanza, anyone? | |||
|
| | #3 | ||
| Veveroi Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti | Nice ones Nihasa. Daca o sa am un sef care ma enerveaza, stiu ce trebuie sa fac ![]()
__________________ F - R - I - E - N - D - S | ||
|
| | #4 | ||
| Naughy students ![]()
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #5 | ||
...poza rasista
__________________ No soup for you! | |||
|
| | #6 | ||
| LOL , nice one xiu! ![]() | |||
|
| | #7 | ||
| ...am primit asta pe e-mail de la o tipa...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #8 | ||
| prima e o poza pentru cei care trebuie sa munceasca si nu prea se trezesc de dimineata , a 2a e o reclama la bud light, and 3rd o reclama la guma de mestecat ![]()
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #9 | ||
))))))))))))))))))))))))))))))))) rad de nu mai pot!!!! TAREEE!!! aia cu guma de mestecat e bestiala!!!
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #10 | ||
| enjoy
__________________ the unfunny troll Last edited by nihasa; 17-04-2005 at 14:26. Reason: trebuie sa imi fac un filtru la mail :D | |||
|
| | #11 | ||
| choose walkin` .... red label style
|
| | #12 | ||
nimic serios ce nu poate sa fie rezolvat cu 1 ....2 ...3 ...4 ....5 ...6 beri
|
| | #13 | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | 2 reclame intr-o singura arhiva so prima e sharon stone reloaded si a doua o reclama la telephoane video. | ||
|
| | #14 | ||
| imagini de la fabrica skoda din cehia , am inteles ca acum le dau ieftin masinile alea hihihih ( later edit : cica e de acum 12 luni sa nu zic un ani .. ca suna mai dramatic , 10x pigbrother )
|
| | #15 | ||
| Nu este timpul potrivit sa postez asa ceva dar uitati ce i-au facut niste prieteni animalului lor de casa Last edited by ShortCutToHell; 14-07-2006 at 11:15. | |||
|
| | #16 | ||
![]()
__________________ DC fetish | |||
|
| | #17 | ||
| Cateodata... Last edited by ShortCutToHell; 14-07-2006 at 11:15. | |||
|
| | #18 | ||
|
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #19 | ||
| din categoria email fun nenea din poza cica exista cu adevarat si a fost vazut in viatza la targul de masini de la Arad.
|
| | #20 | ||
| Noua tehnologie 3G de la Vodafone ! Open carefully ![]()
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|