![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Bucuresti | Am mare nevoie de bani; ce. cum si de unde credeti ca as putea face rost de niste $ (in afara sa dau in cap, sa fac pariuri, sa sparg o casa sau sa spal parbrize -----LOL)?
__________________ Scoof, Coocks, Snoop, Row, freakazoid, Klauss etc (EX 8B - Scoala 5)Rullzzzzz man!!!!! | ||
|
| | #2 | ||
| Mai e optiunea aia nebuna, pe care nu multi o incearca fiindca nu este recomandata de doctor, de a te duce la munca. Ce crezi? esti in stare de asa ceva?
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Bucuresti | aaaaaaaaaaaaaa MUNCA?????? Suna nasol!!!!!! Mai ales pentru un pusti de 14(sau 15) ani ca mine!!
__________________ Scoof, Coocks, Snoop, Row, freakazoid, Klauss etc (EX 8B - Scoala 5)Rullzzzzz man!!!!! | ||
|
| | #4 | ||
| aaaaaaaaaaa.........MUNCA ! DA MUNCA ! mmmmmmmuuuuuunnnnnnnccccaaaaaa scurt ! ![]()
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #5 | ||
| Ti-as zice ca belgienii platesc bine pentru minori, dar m-ar injura lumea ca-s cinic. Oops, am scapat-o...
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #6 | ||
| la vandut ziare neica. da sa-ti iei ochelari de soare & sapca. ii musai, altfel clachezi din prima zi meshtere!
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #7 | ||
| REDMAN are dreptate... totusi... ca sa nu ai probleme psihice, mai intai poti sa incerci sa vinzi ceva organe, iar daca nu iti ajung banii... o dai pe belgieni sau pe tigani.
__________________ 2 cents link mascat | |||
|
| | #8 | ||
| Quote:
Hai ca n-am intels... 14 sau 15? Ai grija, cu cat esti mai tanar cu atat iei mai mult. Declara si tu mai putin...
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Bucuresti | am 14 fac 15, oricum am gasit o metoda geniala de a face bani: i-am cerut lu' taicamiu!!! si m-am facut cu 5$!!!! HEHEHE; numai ca io am nevoie de ceva mai multi bani; oricum e buni si ashtia; cateodata sunt atat de inteligent si de inventiv incat ma uimesc chiar si pe mine!!!
|
| | #10 | ||
| Nu-mi spune.... itzi vine sa te mangai... Cred ca Redman te-a indrumat bine. Avand in vedere ca munca e asa obositoare pentru tine cred ca si auto mangaierea ar putea sa te epuizeze, asa ca de ce sa nu lasi pe altcineva sa o faca? Spre exemplu un belgian. Inca un sfat. Declara varsta mai mica, si neaparat (dar neaparat) sa-tzi cumperi echipament: Absolut necesar pentru lucrul cu belgienii: http://www.farmgoodsforkids.com/bran...lunchtotes.htm Un posibil loc de munca/relaxare (sa imbinam utilul cu placutul) http://users.skynet.be/sky35480/framestst2.htm Succes! ![]()
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 Location: home | Vrei sa rezolvi doua probleme dintr-un foc ? Vinde-ti CALCULATORUL ! 1. faci rost de o gramada de bani 2. Ne scutesti pe noi de viitoarele tale threaduri puerile ! | ||
|
| | #12 | ||
| Quote:
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #13 | ||
| Dar ce vrei,pustiule..sa faci cu banii ? La ce ai nevoie..in afara de suc si inghetzata ?
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #14 | ||
| Banned Join Date: Aug 1999 Location: Utah, US | am eu o fabrica de bani...spune ce bancnote vrei? dar tre sa te pui pe lista ca mai asteapta citva. dau si bonuri de tezaur. | ||
|
| | #15 | ||
| Nick anterior: bAgH3rA Join Date: Jun 2001 | Ma da de fete nu ai nevoie..?..it's time... | ||
|
| | #16 | ||
| Quote:
Klauss. unchiul meu...cauta copii de varsta ta pentru un album de moda. Sa nu intelegi cresit. Haide pentru copii. Si sar putea sa scoti ceva ! Trimite-mi o poza cu tine in care sa apari bine (adica sa te vezi bine) si sa fie si recenta....la adresa bogdan1ro@yahoo.com !
|
| | #17 | ||
| Nick anterior: bAgH3rA Join Date: Jun 2001 | Quote:
![]() | ||
|
| | #18 | ||
| Quote:
. In schimb am eu o propunere pentru tine. Are taica-miu un prieten (italian) care trebuie sa isi inlocuiasca unele...componete. Are 90 de ani saracu' dar arata de 60 intelegi . Daca esti ok poate familia ta o sa o duca mai bine. Sau poate si tu...cine stie ? ![]() Semnat: tot ce nu te omoara te lasa paralizat
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #19 | ||
| ce...familia sa o duca bine !?? Mai bine tu ! Pe cand..ce draq...te pui ci bosorogii. Pe cand asa...te intalnesti cu fete...bikinii ![]()
|
| | #20 | ||
| Am destui sclavi, nu imi mai trebuie unul... dar totusi, cat vrei pe zi? 10.000?! Ca cel mai bun sclav al meu ia 20.000! ![]() Ar cam trebui sa ii tai din salariu, dar mie ca il las fara paine... ......... anyway ................. ACUM PE BUNE!!! PENTRU CE DRAQ ITI TREBUIE BANI ASA REPEDE?! CA POATE PUTEM SA TE AJUTAM!!! ![]()
__________________ »»» live fast »»» | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|