Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 63

Thread: Perle (sa ne cracanam de ras)

 1. Back To Top | #1
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti

  Talking Perle (sa ne cracanam de ras)

  Mircea, nefiind, lipseste
  L-am calcat pe talpa...
  300 de km pe centura pt o m**e.
  Geografia este un obiect care zboara de la est la vest prin urechile elevului
  Am fost hartuit ziua in amiaza mare de niste golani azi noapte pe la ora 12
  Dau cu mine dupa tine, de nu se vede om cu persoana
  Nu miscati ! Care misca, misca mort !
  Par destul de dese, desi sunt rare, chiar foarte rare, in realitate numarul lor fiind infinit.
  Daca nu taceti va bag limba-n gura


  Mica publicitate

  1.Tânara doamna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna, doreste casatorie cu domn bine situat care sa aiba si autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, însotite de fotografia autoturismului.
  2.Asociatie de locatari, angajeaza fochist de înalta presiune.
  3.Cautam femeie la fetita în vârsta si nefumatoare.
  4.Vând masina de cusut mâna si picior.
  5.Vând butelie de aragaz cu reseu si frigider.
  6.Vând patut copil facut la comanda pentru pretentiosi.
  7.Închiriez camera la doua fete încadrate cu un singur pat.
  8.Cumpar îmbracaminte de dama deosebita si putin întrebuintata.
  9.Confectionez si încaputez cizme pentru barbati cu înlocuitori de calitate.
  10.Ofer loc de veci liberabil prin schimb.
  11.Ofer recompensa celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu ca l-au vazut cu o femeie în masina în ziua de 18 iunie, pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Va rog sa veniti sa depuneti marturie si la tribunal. Paul Ionescu.
  12.Anunt într-un ziar: Un om de viata a murit...


  În diverse localuri si pravalii

  13.La un concurs de animale, în cadrul unei sarbatori agricole, s-a afisat programul.
  ora 10.00 - prezentarea invitatilor.
  ora 12.00 - prezentarea animalelor.
  ora 14.00 - masa comuna.
  14.Într-o croitorie de dama: "Fustele se ridica zilnic între orele 10.00 si 14.00.
  15.Vindem second hand.
  16.Servim o varietate de ciorbe si mâncaruri gatite.
  17.Consumati cu încredere supa de pasare vegetariana.
  18.Servim cu frisca clientela bine batuta.
  19.Avem frisca batuta toata ziua.
  20.Nu servim minori sub 18 ani.
  22.Nu servim în stare de ebrietate.
  22.Avem ciorapi de femei lungi.
  23.Lenjeria de corp nu se schimba.
  24.Confectionam costume de dama la proba doua.
  25.Croim rochii pentru dame de lux.
  26.Confectionam posete si genti si cu pielea clientului.
  27.Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.
  28.Confectionez paturi pentru copii de fier.

  Lucrari de control

  1.Apa

  Apa pe noi cât si pe celelalte ne ajuta la hranirea organelor care fara apa noi nu am putea face nici o mâncare.
  Apa în general este de forma lighida.
  Apa poate lua si o forma solida si alta de abur, în forma solida o ia odata ce temperatura e sub 0° iar în forma de abur o ia atunci când temperatura e de cel putin 10-20°.
  Apa dupa cum stim pâna acum a luat trei mari forme, din lighid în solid, din solid în lighid, din lighid în abur, din abur în lighid prin ploaie. Deci acum noi ne putem da seama ca face o rotatie prin cele 3 mari transformari cum s-ar spune face o miscare prin cele trei transformari.
  Apa stim ca este mai grea ca petrolul dintr-o experenta facuta acasa, punem într-un pahar jumate cu apa si punem jumate cu petrol si se distileaza una fata de alta care apa trece la fund si petrolul ramâne la suprafata. Noi în tara mai gasim si apa minerala care o consumam la recomandarea medicului sau sub forma de sprit si o gasesti în majoritate în statiunile de odihna. Aceasta apa este consumata atât de noi cât si de turisti de peste hotare.

  2.Orase moldovenesti

  Autorul descrie orasele care s-au înaltat în moldova ele s-au construit în timpul nostru. Orasele din Moldova sunt foarte numeroase la numar, cum este Iasu si alte orase mari si frumoase care le plac strainilor foarte mult de frumusetile din Moldova, Moldova în trecut era o ruina foarte imensa adica mare care în timpul lui Mircea cel Batrân oamenii ziceau ca apara aceasta ruina si s-au tinut de cuvânt care si azi mai exista dar mai putin dar tot mai sunt urme din care se vede ca moldoveni au luptat cu atâta eroism pentru pamânt uni chiar si-au jertfit viata pentru pamânt din cauza aceasta populatia nu era prea mare daca în trecut nu ar fi murit atâtea vieti omenesti înseamna ca azi Moldova ar fi foarte mare atât de imensa ca ar întrece si orasul Bucuresti.
  În Moldova este o veche populatie ca în trecut. Moldova este foarte veche de sute de ani au fost batali asa de multe încât nu lasa omul sa traiasca. La 1848 oameni saraci si de tot felul în afara de cei care erau bogati au strigat (vrem pamânt).
  Toate comitetele au început sa se retraga atunci ca sa treaca timpul.

  3.Stefan cel Mare si Vrâncioaia

  Este vorba despre o femeie vadana care avea sapte feciori si atunci când torcea pe prispa s-a oprit un calaret si a spus eu sunt Stefan turci ne-au învins. Si noi i-am învins pe turci fiindca pe unul la omorât cu sabia adica la taiat la gât si atunci Stefan cel Mare s-a dus cu calul la el si-a spus ia uite cum îi curge sânge si au venit ceililanti colegi de-ai lui si-a zis si ei ia uite cum îi curge sânge. Atunci Stefan cel Mare a plecat si calul era plin numai de spuma si s-a întors la castel si Stefan era ranit la mâna calare pe cal si Stefan a ciocanit în poarta si a spus eu sunt Mama da-mi drumul sa intru fiinca sunt ranit la mâna.
  Dar daschideti poarta nu vezi ca turci ne conjor bine am sat dau drumu ce bini-mi pare finca si calul îngheata de frig si pâna la urma ia dat drumu.

  4.Conditiile care au favorizat centralizarea statului francez

  Centralizarea înseamna ceva care nu lasa pe altul în pace.
  Conditiile care au favorizat statului Franceze sunt: regele Filip al II-lea care a domnit între ani 843 si 987. Filip al IV-lea caruia i se mai spunea Filip cel Frumos. Filip al II-lea a purtat multe razboaie cu turci. Filip al II-lea a întemeiat capitala la Paris ca pâna atunci nu era deloc. Dupa moartea lui Filip al II-lea a fost domnia lui Filip al IV-lea care a facut tot ca Filip al II-lea.

  5.Marile descoperiri geografice

  Marile descoperiri geografice si urmarile lor Renasterea Rusia în secolele XIII-XVI
  De la secolul XVI-XVII urmarile descoperirii geografice au fost descoperite de calatorul român Magelan.
  Magelan a trecut prin multe insule. Calatorul român Magelan a cunoscut teritoriul insulelor unde s-a dus el. Magelan a fost într-o insula ca insula Filipile. Pe Magelan la omorât o oaste întreaga care la asteptat chiar pe drumul pe care mergea el. Dupa ce la omorât pe Magelan el a fost aruncat într-o insula ca insula Filipile. Magelan pâna ce nu muri el a pictat-o pe Gioconda. Gioconda era o femeie care care a fost si ea una din cele cea descoperit mari descoperiri geografice. Gioconda a ramas ca una dintre cele mai frumoase picturi în viata poporului nostru. Alt calator român a fost si Ivan al IV-lea zis si Ivan Turbinca care a fost deopotriva cu Magelan. Ivan al IV-lea a trecut prin multe insule ca Magelan si a descoperit si el insule foarte multe. Ivan al IV-lea a fost omorât în insula Filipile.

  6.Urmarile marilor descoperiri geografice.

  Dupa marile descoperiri geografice a fost si urmarile marilor descoperiri geografice.
  Aici în urmarile decoperiri geografice a fost iara ca conducator român Ivan al IV-lea si Magelan. Ivan al IV-lea îi era lui în minte si ca amintire insula Filipile pentru ca acolo a murit Magelan si la aruncat tot în insula Filipile. Astia doi calatori ca Magelan si Ivan al IV-lea îsi mai aduc aminte si de Gioconda care si ea a fost sa descopere multe insule si ca insula cea mai însemnata este insula Filipile unde a murit calatorul român Magelan. Acesti trei calatori români ca Gioconda, Magelan si Ivan al IV-lea ramân în inima poporului nostru. A mai fost si un alt calator român ca Filip al II-lea si el a descoperit insule multe si cea mai însemnata insula a fost insula Filipile, în care a fost Magelan. Un alt calator român a fost Filip al III-lea care a descoperit si el multe insule si cea mai însemnata insula a fost insula Filipile. Al cincilea calator a fost Filip al IV-lea care... (lucrare neterminata).

  7.Dictatura lui Cezar

  Noi caracterizam dictatura lui Cezar astfel: Dictatura s-a numit legea secreta pe care o facuse el cu colegi sai Cassus si Pompei pentru ca colegi sai au murit în razboaie. El când se facuse domn al acestui stat cucerise multe state si le facuse orase Romane. De acea Cezar a format statul roman în monarhie. Si aproape toate legile pe care le facea le vota populatia, iar cererile pe care le facea populatia le vota el. De acea a fost numit al saptelea om al luni - Iulie.

 2. Back To Top | #2
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti

  Talking

  8.Proba scrisa pentru verificarea cunostintelor

  Alcatuiti o compunere, pornind de la urmatoarele versuri:
  "Împarati pe care lumea nu putea sa-i mai încapa
  Au venit si-n tara noastra de-au cerut pamânt si apa".

  Prin munca si sacrificii realizezi lucruri iremediabile.
  De ieri pâna azi, tara noastra s-a schimbat si totul a devenit schimbator. Tara noastra este de o frumusete iremediabila.
  Era o zi de vara. Intr-o buna zi toata lumea nu mai putea sa-i sufere pe împarati si au venit si-n tara noastra sa se milogeasca. Cum venira ei au cerut pamânt si apa. În aceasta vreme taranii cooperatori lucrau la C.A.P. ca sa-si câstige pâinea ce o obtineau cu greu. Ei se sculau de dimineata si-si faceau nevoile pe lânga casa si apoi plecau cu uneltele în spinare pe câmp. De frica împaratilor acesti tarani erau foarte harnici si întelegatori. Imparatii erau foarte bucurosi ca acesti tarani muncesc cu drag toata vara, iar taranii când veneau sa-si ia bucatele împaratii erau cam tristi, bosumflati. Asa munceau taranii în trecut si de obtinut nu obtineau nimic.
  Nemtii s-au tot dus în tara lor cu motocicletele lor cu atas cu tot.
  Comunismul s-a raspândit ca un vânt de primavara dar când cald pentru noi, când rece pentru dusmani nostri care mor de el. Din pamânt au început sa emane uzine si tractoare. Ca sa traiasca poporul bine s-a aplicat sacrificiul suprem.
  Au venit si unii împarati spunând ca nu este tara noastra, dar toti s-au lamurit când le-am aratat documentele de partid si istoria din care se trage acest neam de soi. Imparatii au venit la noi pentru ca nu mai aveau loc în alte tari.
  Ecaterina Teodoroiu si-a dat viata împreuna cu prietenii ca sa scape tara de sub jugul fascist, la fel ca Stefan cel Mare, Mircea, Mihai. Dupa toate acestea am ajuns noi bogati iar cei bogati saraci si au început sa cerseasca pe la casele oamenilor, cerând macar o bucatica de pâine. Iar noi nu eram rai ca ei sa nu le dam, pentru ca noi ajutam patria sa aibe mai multi urmasi.
  Patria a trecut prin mai multe modificari ca: trestie, plop, stejar, adica din epoca de formare pâna la cea de neclintire, socialism.
  De un ciot da, sultane, dar ciotul acesta este foarte tare, cu toate ca nu se vede din cauza îmbracamintii simple si modeste. Toate realizarile noastre s-au facut pe oase. De la Eminescu ne-au ramas poezii si Ion Creanga.
  Versurile descriu trecutul glorios al poporului în lupte antifasciste si anti-imperialiste purtate cu cotropitorii turci.
  Aceste versuri sunt de o înalta întindere si expunere orala si oglindesc victoria socialismului împotriva turcilor. Eminescu a facut ochi la 15 ianuarie. Tara noastra brazdata de multe razboaie se afla în nordul Bulgariei. Ne-am îndoit dar nu ni s-a rupt nimica. Am luptat si noi pentru stramosii care vor urma. Poporul nostru îsi întretine cu greu existenta.
  Daca am fi lasati în pace, cum zice Vlahuta, am fi ajuns noi în situatia de azi?
  Oamenii poporului sunt fericiti ca animalele libere si ca pestii care zburda în codrii patriei.
  Sa luptam cu tov. Nicolae Ceausescu în frunte, ca bizantinii sub împaratul Constantin, contra turcilor. Tara noastra a fost macinata de lupte externe.
  De la Decebal la tov. Nicolae Ceausescu toti împaratii au fost devotati poporului. Amândoua popoarele, Dac si Roman, au învatat limba adversarilor.
  În timpul când se prezenta la sultan, Mircea arata ca un batrân în baston, dar acest batrân, prin ideile lui intelectuale a învins caracterul moral al persoanei sale. Vitejii ostasi au alungat ultima cizma din tara noastra.
  Acum tara noastra R.S.R. este în curs de mare dezvoltare cu toate ca este mai mecanizata si cât mai destoinica, când fiii sai muncesc cu înfocare si dispret, pentru ca sa fie cât mai frumoasa si mai placuta pentru tovarasii din alte tari prietene care sa ne laude si sa stea cât mai mult pe la noi.
  S-a pus virgula între blajini si tihniti pentru ca e vorba de frumoasele sentimente ale urmasilor nostri.
  Când dusmanii au cerut lucruri rusinoase de la noi, noi nu ne-am speriat si am facut asa de s-au întors cu spatele si noi tot cu sabia dupa ei.
  Mihail Eminescu prin scrisoarea III evoca o înscenare din lupta anti-otomana contra turcilor. Suntem urmasii legionarilor.
  Poporul nostru a stat atât de bine treaz, încât numai cadea din picioare de oboseala, dar nu se lasa. Tatarii au vrut sa obtina acest pamânt dar au ramas amarâti.
  Turcii auzind tobe si goarne s-au dus acolo, dar un ostas le-a spus ca acolo este o mlastina si un podulet. Când au trecut podul au trecut în mlastina si tot acolo Sinan Pasa si-a pierdut dantura. Asa Mircea a iesit învingator în 36 de lupte victorioase si 2 pierderi.
  Prin trecut întelegem trecutul, prezentul si viitorul. La marii scriitori reiese trecutul cum ar fi fost ieri. La Eminescu trecutul reiese în prezent, patrunzându-l si strapungându-l cu dispret. Cititorul crede ca a fost ieri si nu peste sute de ani. Trecutul e legat de fiecare om din tara noastra si este supus sub forta majora a viitorului.
  Atmosfera sumbra din al II-lea razboi mondial a fost definitiva si invadata.
  Partidul ne-a creat conditii foarte bune încât am putut trata cu pâine si sare pe cei ce ne viziteaza.
  Azi luptam pentru îmbunatatirea cât mai profunda a trecutului si pentru realizarea a cât mai multe contradictii în prezentul tot mai luminos.
  Limba nu ne-a putut-o lua, pentru ca, vorba poetului, "e o comoara în adâncuri înfundata, pe mosie revarsata".
  Cu cât s-a varsat mai mult sânge, cu atât am trait noi mai bine, iar viata este înfloritoare, dar uneori nu curge apa. Vlaicu vroia sa fie pe popor si poporul sub el.
  Istoria s-a dezvoltat paralel cu folclorul deoarece, se afla la intersectia marilor puteri.
  Tara noastra lupta pentru toate popoarele, indiferent de pielea si gradul lor.
  Domnitorii nostri au depus mari eforturi sa mentina tara în locurile unde au zburdat stramosii nostri. Cu cât îti iubesti mai mult patria cu atât mori mai bine pentru ea.
  Dacii iubeau libertatea, dar numai noi construim socialismul. Cu câta bucurie s-ar uita ei la noi.

  Perle ale politicienilor

  1.Nicolae Vacaroiu
  Nu facem privatizare de dragul privatizarii, ci din contra.

  2.Silviu Somincu, deputat PSM
  Nu poate exista un patrulater cu 3 laturi...

  3.Florin Georgescu, ministrul finantelor
  Lumea are voie sa aiba 2 conturi: un cont în lei, un cont în valuta si un cont de investitii. Mai mult nu.

  4.CV Tudor
  Eu as putea sa fiu presendinte pentru o zi, dar o zi polara de sase luni.

  5.Oliviu Gherman, presendintele senatului
  Suntem si noi oameni, si ca toti oamenii, parasim sedintele.

  6.Domnule presendinte, în România natalitatea începe sa creasca din acest moment..
  Iulian Mincu, ministrul Sanatatii (pentru cei ce nu stiu, Iulian Mincu
  este creatorul planului de alimentatie rationala de pe vremea împuscatului)

  7.Ion Solcanu, senator PDSR
  Vom face scoli pentru tigani, cu internate, terenuri de fotbal si bazine de înot, pentru a-i atrage spre învatatura.

  8.CV Tudor
  ...nu-mi intra capul printre gratiile înaltelor porti, asa ca am sarit gardul.

  9.Victor Surdu, presedinte PDAR
  Nu ne vom relansa decât prin munca, bani, bani si iar bani.

  10.Dan Iosif, consilier presidential**
  Când democaratia taie picioarele scaunului pe care stau eu, nu mai e democratie ci dictatura.

  11.Nicolae Vacaroiu, prim-ministru
  Noi am stabilit o taxa modica:15,000 lei. Ce înseamna 15,000 lei când pleci la Paris? Nimic.

  12.Adrian Nastase, presedinte PDSR.
  Primul rezultat notabil al acestor doi ani este acela ca înca mai guvernam.

  13.Augustin Griguta-Botis, senator PDSR
  În decembire 89 securitatea s-a umanizat prin aderarea la noua putere.

  14.Ioan Gavra, deputat PUNR
  Ne jucam de-a oul si gaina? Ehei, întâi s-a nascut Columb, si p'orma oul.

  15.Siliviu Somincu, deputat PSM
  Europa va trebui sa-si adapteze structurile, ca România sa se poate integra.

  16.Ilie Verdet, presedinte PSM
  Cele publicate este o minciuna, un neadevar inexact.

  17.Tudor Mohora, presedinte PS
  Economia socialista a fost de piate.

  18.Viorel Catarama, lider PNL
  Sunt aicea printre noi, în aceasta sala, tineri care au murit în revolutia din decembrie 1989.

  19.Nicolae Vacaroiu
  Toata lumea crede ca urmarim ceva prin chestia asta. De fapt nu urmarim nimic.

  20.Ion Solcanu, senator PDSR
  Suntem învatati cu aceste atacuri precum sosul cu alimentele

  21.Constantin Popescu, vicepresedinte PS
  Daca tranzitia a reusit putem spune ca operatia a reusit si pacientul a murit.

  22.Ion Ratiu
  Sunt ruda ca Andrei Ratiu precum e ruda Petre Roman cu autocamioanele Roman.

  23.Sergiu Nicolaescu, senator PDSR
  Acestea sunt întrebari care trebuiesc puse celui întrebat.

  24.Anton Lingu, primar PSM de Braila
  Asta-i o minciuna frustata!

  25.Ion Iliescu
  Cioran a fost un tip de reflectie, pe când eu sint un tip de actiune, înca din tinerete am ars pentru actvitatile sociale...

  26.Ilie Fonta, consilier presidential
  ...lipseste vidul legislativ...

  27.Adrian Nastase, presedinte PDSR
  Ceea se este dramatic pentru un om ca mine este ca semneaza mai mult decât citeste.

  28.Radu Berceanu, deputat PD
  Problema homosexualilor trebuie privita barbateste, în fata...

  29.Ioan Gavra, deputat PUNR
  Am o vila mare cu 70 de apartamente, care se cheama si bloc, în care stau si eu.

 3. Back To Top | #3
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti

  Talking

  30.Petre Roman, presedinte PD
  Mi-s os de ardelean.

  31.IPS Teoctist, patriarh al României
  Iisus s-a nascut într-o pestera foarte modesta.

  32.Nicolae Vacaroiu
  Noi suntem putin cu capul patrat...

  33.Antonie Iorgovan, judecator curtea constitutionala
  La noi, sefii de partide sunt ca vacile în India.

  34.Doru Viorel Ursu, senator independent
  ...în politica, cel mai bun adevar este minciuna, cu conditia sa nu fie dovedita.

  35.Sergiu Nicolaescu, senator PDSR.
  Dar ce, este neaparata nevoie sa citesti legea ca sa votezi?

  36.P.F. Teoctist (patriarhul României)
  Si preotii, la fel ca fotbalistii, intra în joc cu un vesmânt, ceea ce înseamna ca sunt multe asemanari între noi.

  37.Gh. Frunda (senator UDMR)
  Noi, maghiarii, suntem apreciati de femeile din România pentru ca suntem cel putin bilingvi.

  38.Viorel Catarama (candidat independent la Primaria Capitalei)
  Am intrat în aceasta competitie pentru a-mi creste cifra de vânzari de la Elvila, si am constatat ca acest lucru se poate. Nu am dorit de loc sa obtin rezultate bune la aceste alegeri!

  39.Paul Pacuraru (senator PNL)
  Doua liste la nivel national înseamna indiscutabil mai mult decât o singura lista!

  40.Traian Basescu (primar general al Capitalei)
  Este mult mai bine, zic eu, sa îti faci lectura pe vapor decât sa faci sex cu fundul. Între mine si domnul Nastase este o mare diferenta: spre deosebire de mine, domnul Nastase foloseste fundul pentru a întretine relatii sexuale.

  41.Dan Martian (deputst PDSR)
  "Alegerile, daca sunt simultane, sunt oarecum decalate."

  42.Mihai Erbasu (candidat PSM la primaria Bucuresti)
  "... reorganizez din punct de vedere total conducerea primariei în general."

  43.Mihai Erbasu (candidat PSM la primaria Bucuresti)
  "Originea sanatoasa si parintii mei au avut-o în perioada respectiva, si eu am avut-o în toata etapa."

  44.Ovidiu Muntean (ministrul telecomunicatiilor)
  "La nivel de oferta, eu am introdus si un plan de introducere, la nivelul de Romtelecom, a managerului prin calitati totale."

  45.Ovidiu Muntean (ministrul telecomunicatiilor)
  "Eu cred ca, mai nou, trebuie sa ne obisnuim si cu afectiuni, adica cu starile afective dintre cei care conduc, pentru ca timpul e foarte presant si n-ai vreme sa-ti rezolvi problemele de echipa."

  46.Ioan Rosca (purtator de cuvint al guvernului)
  "Daca presa anticipeaza un eveniment înainte ca acesta sa se produca, atunci e dezinformare."

  47.Florin Georgescu (ministrul finantelor)
  "Nu ti-l dadea pe ala, ti-l dadea pe altu', la etaju' 5, la 4, la ***** ma-sii, undeva, acolo, da' astia îs cacanari."

  48.Ion Iliescu (presedintele României)
  "Sa ne ancoram în sinergia faptelor, fara a eluda meandrele concretului."

  49.Ion Iliescu (presedintele României)
  "În alta ordine de idei, Sibiul este indiscutabil un oras nodal pentru tranzitul spiritual european si nu numai."

  50.Ion Iliescu (presedintele României)
  "... n-am citit ceea ce a spus în realitate dânsul."

  51.Ion Iliescu (presedintele României)
  "... intereseul României pentru Europa si a Europei pentru România este de a nu limita România la pozitia de terminal al interconectarii noastre la Europa."

  52.Adrian Nastase (presedintele Camerei Deputatilor)
  "Noi, în general, reactionam la ceea ce este pe sinusoida la un prag minim de decenta."

  53.Cornel Brahas (deputat independent)
  "... reprezint un grup deocamdata nesemificativ la nivelul acumularii, dar cu programe precise care tin de realitatea imediata, de pragmatismul rationalist."

  54.Corneliu Vadim Tudor (presedintele PRM)
  "Batea ploaia cu grindina, mare cât singurul testicul al lui Oliviu Gherman."

  55.Niculescu Antal (candidat UDMR):
  "Mi-am dedicat câtiva ani din viata pentru realizarea unor punti între minoritatea maghiara si cea majoritara".

  56.Constantin Mudava (candidat independent la presedintia României):
  "Rog poporul român sa stea cu mâinile si picioarele departate ca sa-l patrund cu energia mea".

  57.Grigore Zanc (ministrul culturii):
  "Iata deci de ce Ion Iliescu - presedinte este mai mult decit o necesitate, este o ratiune de a fi, de a ajunge acolo unde dormi, adica la liniste si bunastare".

  58.Ioan Gavra (lider PUNR):
  "Limba maghiara e diferita de limba româna, da' nici chiar asa dom'le. Sensurile sunt unice!"

  59.Gheorghe Funar (presedinte PUNR):
  "Se crede vicepresedintele mai vicepresedinte decât ceilalti vicepresedinti!"

  60.Ion Iliescu (presedinte în exercitiu al României):
  "A garanta proprietatea înseamna a limita dreptul omului asupra proprietatii lui".

  61.Emil Constantinescu (presedinte fost ales al României):
  "Restitutio în intregrum înseamna, pentru cei care nu înteleg româneste, restituirea în totalitate."

  62.Emil Constantinescu (presedinte fost ales al României):
  "Nu am facut afirmatii generale, ci dimpotriva am facut afirmatii de sens opus".

  63.Emil Constantinescu (presedinte fost ales al României):
  "De ce acestia n-au fost trasi la justitie?"

  64.Nicolae Vacaroiu (senator PDSR):
  "Nu pot sa va dau nici un fel de pronostic, dar cred ca vom bate sigur".

  65.Nicolae Vacaroiu (senator PDSR):
  "N-am inteles niciodata FMI-ul! Daca tot semnam un program, de ce n-au venit sa ne ajute sa-l aplicam, sa ne dea banii înainte, si nu dupa".

  66.Nicolae Vacaroiu (senator PDSR):
  "Hai sa nu ne aruncam cu privatizarea într-un avânt democratic".

  67.Ulm Spineanu (senator PNTCD):
  "Indiferent cum, într-un final, primordialitatea lui a sti politic si social, care nu înseamna un glotosocietarism, îsi va desemna predictibilitatea, si-n consecinta echilibrul, între a fi si a avea ".

  68.Ulm Spineanu (senator PNTCD):
  "Constiinta ne este de fiecare data rodul posteriorului, iar, în fond, profunzimea personalitatii fiecaruia, la un moment dat, se desprinde exogen-selectiv de bunul personal, devenind un fel de stare a ansamblului socio-patrimonial".

  69.Petre Roman (viitor presedinte al senatului):
  "Votul de la 3 noiembrie a aratat cât de puternica este vointa de schimbare a poporului într-un moment hotaritor pentru iesirea din saracie si asigurarea ritmului de dezvoltare sanatoasa a tarii, lucruri fara de care democratia nu mai este o politica ce-i ajuta pe cei care muncesc, pe cei care vor sa munceasca si pe cei care au murit si care, cu totii, au dreptul la o viata cumsecade".

  70.Dan Iosif (ex-referent prezidential):
  "Am votat cu gândul cu care m-am urcat pe masa de operatie, adica în favoarea lui Iliescu".

  71.Theodor Melescanu (înca ministrul de Externe):
  "Nu vad alt Ministru de externe mai bun ca mine".

  72.Valentin Gabrielescu (liderul de vârsta al Senatului):
  "Deci hotarâm ca e foarte urgent si, prin urmare, amânam".

  Extrase din declaratiile soferilor dupa accidente

  1.-Cealalta masina a intrat în mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.
  2.-M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
  3.-Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
  4.-Încercînd sa omor o musca, am intrat cu masina într-un stîlp de telegraf.
  5.-Conduceam masina de 40 de ani cînd am adormit la volan si am avut un accident.
  6.-Cînd m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut în locul în care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp.
  7.-Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.
  8.-Masina mea era parcata în mod regulamentar cînd a lovit cu spatele celalalt vehicul.
  9.-O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.
  10.-Pietonul nu stia în ce directie sa se îndrepte, asa ca l-am calcat.
  11.-Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt într-o masina mica cu o gura mare.
  12.-Stâlpul de telefon se apropia repede. Am încercat sa virez în afara directiei lui cînd el m-a lovit în fata.
  13.-Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
  14.-Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):
  -Cum ati avertizat dvs.?
  -Claxon
  -Cum a avertizat celalalt?
  -Muu
  15.-Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.
  16.-Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.
  17.-Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu.

 4. Back To Top | #4
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti
  Perle profesori

  1.Sa zicem "munca cât mai calificata" pentru ca "munca calificata" nu prea merge.
  2.Si asta e pe moarte, e cu dintii în pioneze.
  3.Pâna sa fie împuscat marele împuscat...
  4.Unde umblii ca o gaina beata?
  5.Absent de zi sau de...cum e?
  6)Profesorul de sport ajuta o eleva sa sara peste capra:
  "Nu-ti fie teama. Desfa picioarele, ca de restul ma ocup eu!"
  7)La ora de algebra: "Hai Bogdane, rezolva parantezele alea odata, ca se suna!"
  8)La ora de geografie: "Lacul Rosu nu se numeste Rosu pentru ca e rosu, ci pentru ca asa i se spune".
  9)La ora de muzica: "Deschide gura ca, daca o tii închisa, nici nu-ti intra, nici nu-ti iese"...(sunetul n.n.).
  10.Repetam iarasi.
  11.E lesne de sesizat si întelege toata lumea.
  12.Benzile cele mai periferice.
  13.Bautura betiva.
  14.Am spus în sinea mea launtrica.
  15.Cu programa asta ma mir cum nu iesiti o generatie de handicapati.
  16.Avem un cerc de forma rotunda.
  17)Profesorul catre elevi: -Fiti atenti la tabla daca vreti sa pricepeti ceva! Deci...ce trebuia sa demonstram?
  18.Încercuiti formula cu un dreptunghi.
  19.Sterge tabla si las-o uda!
  20.În loc sa-ti para bine, tu râzi!
  21.V-am jignit eu vreodata, tâmpitilor!
  22.Vorbiti, mai, pe rânduri!
  23.Daca tot te duci ia-mi si mie ceva de bagat în gura.
  24.Creste în mod ascendent.
  25.Nu mai faceti liniste!
  26.Se încheie cu sfârsitul.
  27.Poti sa vorbesti în timp ce explici?
  28.Ce-i cu atata galagie, vi s-au urcat hormonii pe lustra?
  29.În fiecare ora e ultima ora...
  30.Va sterg una de va iese parul prin caciula!
  31.Forma normala a insectei este culoarea alba.
  32.Nu vorbi odata cu exercitiul de la tabla!
  33.Taci din pixul ala ca trec masini pe strada!
  34.Mai gânditi si cu picioarele, lasti capul sa se odihneasca!
  35.Nu mai încalecati literele, ca va încalec eu pe voi!
  36.Du-te si stoarce tabla!
  37)La împartirea manualelor: -Limbile vi le dau profesorii respectivi..
  38)La ora de istorie: -Nicolae Basarab
  39.A aparut dîntr-o data Stefan cel Mare în muschii lui Van Damme.
  40)La ora de latina: -...silva, silvae, ne vedem la toamna tataie.
  41.Nu ai cei 17 ani de-acasa.
  42.Fie, din partea firmei ai un 5.
  43.Ce-ai facut acolo? Ai dictat dupa suflat?
  44.Si acum vom începe lectia, despre care nu vom avea timp sa vorbim.
  45.Arau ca boii.
  46.Anotimpurile sunt date de învârtirea soarelui.
  47.Cei mai multi au o nota, majoritatea au doua.
  48.Sunt elevi absenti în clasa?
  49.Stam lânga o reactie pâna când are loc.
  50.Pune mâna si gândeste-te!
  51.Vreau sa-l termin pe Stefan cel Mare ora asta.
  52.Vorbeste în radiani!
  53.Vedeti cum sunteti? Eu nu v-am vorbit niciodata urât, mai tâmpitilor! De ce nu ma respectati?
  54.Treci la tabla si preda tu lectia, daca esti prost?!
  55.Enerveaza-ma afara, nu aici!
  56.Asta-i vreme de umblat în mâneca goala?
  57.Racheta sol-sol care zboara pe pamânt.
  58.Gard în gard cu zidul cimitirului.
  59.Strângeti putin geamurile ca sa va aud mai bine.
  60.Si-a dat vreo zece lati în usa...
  61.Eu stiu ca esti prost, dar nici chiar asa sa te iei dupa mine.
  62.Daca v-ati fi uitat aseara la "Familia Bundy", astazi n-ati mai fi aratat atât de prosti. Macar eu nu arat...
  63.Nu mai molfai guma ca îmi clantane creierii.
  64.Nu conteaza ca canibalul l-a ucis pe om, ci de ce îi era foame canibalului.
  65.Nu trebuie sa ne suparam ca calul avea picioare, fiindca de fapt Horatius nici nu lua asta în seama.
  66)Un profesor: "O regula de aur în lumea modei, pe care eu însumi o respect: niciodata nu purta fusta daca n-ai picioare frumoase".
  67.E clar ca n-a învatat pentru toata lumea.
  68.Lentila mai convergenta...asta n-am dus-o prea paralela.
  69.A trebui sa trece prin focar.
  70.Comeata.
  71.Daca ai mai multe lentile de discutat, nu-si mai continua drumul pe acelasi drum, nu?
  72.Sa fie foarte aproape de aici diferenta de drum oftic
  73.Pe lânga înmultirea cu distanta strabatuta.
  74.Ia uitati-ma.
  75.Într-un an acu' câtiva.
  76.Discutia cea mai generala.
  77.Nu scrie K ca pe ceva de care sa ne rusinam!
  78.Foloseste la verificarea planeitatii, ca cea de dedesupt.
  79.Capu' la dreapta si du-te si întreaba-ma pe tabla.
  80.Doi dioptri care marginesc de aceeasi raza.
  81.Am mâncat un colt de apa.
  82.Un atom se excita când accepta electroni si se dezexcita invers.
  83.Citeste citet! Am stabelit:
  84.o oglinda conclava.
  85.datorita de drumul parcurs.
  86.lambdauri.
  87.sa-l lasati sa se conce.
  88.Sorin, tu esti un element perturbator!
  89.În cartea noua, teoremele sunt ceva mai îmbâcsite decât în cartea veche.
  90.În timpul iernii, la plante le cad organele.
  91.Oamenii au renuntat la traiul aerian si au coborât din copaci pe pamânt.
  92.Nu puteti sa ma înselati pe mine personal deoarece am viziunea foarte clara.
  93.Stai pe Pamânt si habar n-ai ce se întâmpla în Cosmos vis-a-vis de tine!
  94.Puneti-mi si voi o întrebare desteapta, ca de pilda: De ce nu pica Luna în capul meu?
  95.Hai fricosule sari pe capra, ca eu asta fac de ani de zile si asa ma tin în forma!
  96.Va puteti gândi la ornitorinc ca la o rata mamifera, copii.
  97.Azi uitati-va la mine ca n-avem mulajul.
  98.Daca vrei s-o faci pe maimuta, treci aici în locul meu.
  99.Între corpul tau si Pamânt, domnisoara eleva, exista o atractie fatala.
  100.Nu mai scrieti cu voce tare ca-i deranjati pe ce-i care scriu în gând!
  101.Alta e când ti-o pune altul pe muzica.
  102.Lasati conversatia acolo, pe diagonala aia din banca a doua.
  102.S-a ales praful din toate limitele astea.
  103.Daca nu stiti sa înotati, nu va faceti probleme: capul vostru pluteste deasupra.
  104.Vorbeste, ma, ca de-aia ti-a dat statul limba si Dumnezeu carte.
  105.Când vin, sa gasesc absentii pe catedra.
  106.Elev, de ce râzi?
  -Pentru ca i-ati facut tâmpiti, pe elevii aceia.
  -Da' nu i-am facut eu!
  107.Care si-a schimbat parintii în vara asta?
  108.Turcii au atacat violent.
  109.Va fi un an greut da-i usor...
  110.Cum E=U/d, rezulta ca E=U/d.
  111.Daca vreau eu nu ma misc nici moarta.
  112.Lasati linistea!
  113.Vi se va aplatiza creierul si n-o sa va mai amintiti cu cine v-ati studiat.
  114.Voi mâncati ciocolata si aici miroase a ceapa.
  115.Bai, dromaderule, tie ar trebui sa-ti sufle cineva undeva ca sa te îndrepti.
  116.Folosesti hârtia de filtru de parca te-ai sterge undeva...
  117.Vom îndrepta eprubeta spre nimeni, eventual spre voi.
  118.Nu te uita la mine ca n-ai ce vedea!
  119.Ai mâncat vreodata sarmale stânse sub genunchi?
  120.Punctul trei a fost de o banalitate covârsitoare.
  121.Daca dati o grila la A.S.E. si nu mirositi o înmultire...
  122....sa vâra frumushal în cilindru...
  123.Ma simt prost si sunt prost...
  124.Tatal lui Dionis era închis într-un auspiciu de nebuni.
  125....momentan, instantaneu si deodata...
  126.Barbatii sunt homosexuali pentru ca femeile sunt agresive.
  127.Personajul aude focul din lumânare...
  128.Bleamba, dormi în cizme ca la gara!
  129.Mai, closetarule!
  130.În pod atârnau cosite de porc afumate...
  131.Cine-l ajuta nu vorbeste-n cor.
  132.Logaritm zecimal în baza 3
  133.Logaritm în baza obisnuita
  134.Vedem noi ora trecuta
  135.V-ati cam obisnuit sa plecati dupa ultimele doua ore
  136.Daca v-ati tâmpit, notati pe ceva, ca asa fac si eu!
  137.Voi sunteti 29 de cretini, eu sunt unul singur!
  138.Cum stiti, citoplasma e un animal unicelular
  139.Eu va las situatia clara în suspensie
  140.Sa-ti pun eu sare pe coada ca sa vii la scoala
  141.Fluierati ca nastrusnicii
  142.Ca calul (ca si calul )
  143.Nu mai copiati mura-n gura !
  144.Te-ascult acuma, idiotule, sa vad ce nu stii.
  145.Daca nu iei masuri si greutati
  146.Cuprul este mare conducator (de electricitate)
  147.Va rog, fiecare e atent la ce-l intereseaza
  148.Suma triunghiurilor unui triunghi e 180 grade.
  149.Sistemul binar în baza doi cu cifrele 1 si 2
  150.Ai parul prea mare si ti-a mâncat din creier.

 5. Back To Top | #5
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti
  151.Esti si-n prima banca... Costa mult locul asta !
  152.Aoleu esti handbalist! Te-ai tuns ca SCOTTIE PIPEN!
  153.Fa un radical din ala, mare, sovietic...
  154.Dau ei niste indicatii de mori !
  155.Ati adormit cu totii... Voua va trebuie centura de siguranta ca la masina... Sa nu cadeti jos din banca...
  156.Piramida de tranzitie...
  157.Ce tot râzi acolo ca o maimuta. Iau o creanga cu o banana si ti-o pun în banca...Sa te sui pe ea si sa te dai de-a dura!
  158.Bai, tipati aicea ca în jungla! Trebuie sa tragem o frontiera sa va separam. Zona tropicala de o parte, clasa XI G de cealata parte.
  159.Chiar daca esti bolnav vii la scoala! Ce, se teme un barbat de un microb ? Microbul nici nu stie carte nici matematica nici nimic...
  160.Se spune Relatiile lui Vieta de la numele latinizat al lui Viette, nu relatiile lui Veta. Ce relatii o fi avand Veta si cu cine nu stie nimeni!
  161.Când auzeam ca mingea pocneste îmi sarea inima în sus...!
  Fato, matematica nu-i de tine, tu du-te la prasit ca-i nevoie de forta de munca (unei fete de la tara).
  162.Nu mai scot elevi slabi la tabla ca ocarasc si fac pacate.
  163.Românul se chinuie si creste un curcan un an de zile si nu-l manânca el, îl manânca jidanul.
  164.X divide radacina ecuatiei, da asta neoficial. O divide ilegal.
  165.Problema asta o facem jâdaneste.
  166.Va dau tema pentru Pasti, chiar daca-i sarbatoare. Ca doar matematica nu eu am facut-o ! Tot de la 167.Dumnezeu vine, asa ca nu-i pacat sa lucrezi la matematica.
  168.Mâine sa mâncati bine ca învatam vreo 15 teoreme!
  169.Vedeti cum nu ajunge timpul, eu trebuie sa fac matematica asa cum trebuie (se uita la ceas)...Eeei, dar ce vorbesc eu ?!? La 12 se suna, nu?
  170.Pai mai avem timp si mai luam oleaca si de la ora care vine!
  171.Baai, da voi sânteti ca avioanele alea americane, F nu stiu cât, U2, invizibile, nu va vede nimeni si nu vedeti nimic...
  172.Presupunem prin absurd, calculam si da ca 1=0 ceea ce e caz de turbare!
  173.Da voi va gânditi la coltunasi aicea, nu?
  174.Stiti, creierul are reflexe de aparare împotriva teoremelor... Mai da cu piciorul la vreo doua dintre ele...
  175.Toti dati la ISE. O sa fie juma' de Românie economisti... Da' ce bani o sa numere nu stiu...?!!?
  176.L-au ars pe rug ca rezolvase o ecuatie de gradul 4... cica numai Dumnezeu putea face asta...
  177.Omul simplu, fara minte, e nevinovat. EL ajunge în Rai...
  178.Omul fara carte e fericit baieti, mai fericit ca voi... da nu e minte deloc...
  179.Putem sa ne uitam acolo cu Norton-ul, dar nu vedem nimic.
  180.Scara cu etaj.
  181.Puteti sa încetati mai încet?
  182.Ce-i exteriorizarea asta pe alte planete?
  183.Nu suntem suficient de intimi ca sa fim nesimtiti.
  184.Ai împutit toata clasa cu parfumul asta de târfa ! Numai tu si nevasta-mea va dati cu asa ceva!
  185.Mihai Viteazul a fost un mare conducator! De aceea urmasii i-au facut statuie ecvestra pe cal!
  186.Eu nu pot sa-mi tin orele pentru ca la voi e pauza în timpul orei mele.
  187.Nu prea e logic, asa este, dar asa este.
  188.Topografia si interrelatiile dintre ele.
  189.Ia straduieste-te si încearca.
  190.Ati început sa gânguriti precum copii care gânguresc.
  191.Gura nu e cavitate bucala?
  192.Locul lor fiind înlocuit de celule.
  193.I-a dat foc Romei ca se amuzeze.
  194.Cu cât pot sa-mi simplific calculele cu atât e mai simplu.
  195.Pâna ma rog, ca dupa aia...
  196.Stai jos fetito, esti pluta!
  197.Am acasa un radio cam prost si el...
  198.Ma te iei la trageri de sireturi cu mine?!?
  199.Poate sa vina si congresul al XV-lea, eu tot nu te trec!
  200.Vreau sa-l termin pe Bolintineanu ora asta!
  201.Hai sa spalam tabla.
  202.Logic ca buna ziua.
  203.Du-te la loc, ca rup catalogul de nu te vezi.
  204.I-am vazut mâna coborând pe scara!
  205.Daca vrei sa faci pe prostu', te rog sa vii în locul meu!
  206.E cu 'D' de la 'th', thobitocilor!
  207.M-ati copiat de m-ati rupt!
  208.Luati-mi si mie 2 coarne daca sunt calde!
  209.Daca A mai mic decit B...te duci undeva!
  210.Puneti mâna si sculati-va!
  211.Poftiti pe tabla!
  212.Ascultati-ma ca sunt si eu gripata!
  213.Mai simplu decât atât, ce poa' sa fie?
  214.Daca nu stii sa derivezi functii compuse, e clar ca misterul e absolut.
  215.Aceasta lema o sa rascoleasca multe constiinte de-ale dumneavoastra.
  216.E vreo problema? Nici una!
  217.E absolut neplacut sa aproximezi solutii care nu exista.
  218.Dom'ne, ce înseamna "E mica, dar exista"?
  219.Aici cauti ce ai gasit deja.
  220.Ce sa-i faci ? Nu-i faci nimic, ca i-ai facut.
  221.Si asa demonstratia e probabil destul de apasatoare.
  222.Implicita, pentru ca nu se vede, dar exista!
  223.Cine nu vibreaza câtusi de putin la formula: exp(i*a)=-1 e un sceptic fara scapare.
  224.Pai contradictia se manifesta.
  225.Exista o mica satisfactie în sirul asta de implicatii.
  226.Pai daca nu am si ipoteza asta, sunt pierdut Matematicii.
  227.O definitie aparent incorecta ne-a condus la un rezultat foarte tare!
  228.Densitatea de probabilitate ne arata cum e împartit norocul.
  229.Probabilitatea - speranta matematica.
  230.L/i e spatiu complet. Lebesque a umplut spatiul.
  231.Coordonatele polare îndreapta cercurile.
  232.Spatiul masurabil care asteapta, este gata spre a se lasa masurat.
  233.Asta înseamna violenta trecerii la limita!
  234.Daca scoti un punct planul se prabuseste.
  235.Asta e o teorema foarte frumoasa (arata foarte bine).
  236.Cine mai tine minte asa numita serie lui Riemann constata o analogie frapanta.
  237.Folosim aceasta minunata schimbare de variabila.
  238.În principiu, multimea e nevida, altfel teorema se paralizeaza.
  239.Asta-nseamna ce-nseamna.
  240.Pentru cine nu-i evident, sa-ncerce sa-i fie evident.
  241.Numai 26% dintre dumneavoastra au trecut toate examenele. Banuiesc ca analiza a avut un rol masiv.
  242.Aici sunt doua scapari: ori nu te bagi în asta, ori daca te bagi încerci sa iesi.
  243.Pentru simplitate, notam diferentialele când asa când asa.
  244.Tot ce scriu presupun ca exista.
  245.Dom'ne, ceva e expresie daca exprima ceva.
  246.A repeta un experiment la infinit înseamna a fi în pas cu timpul, ceea ce e în afara de orice discutie.
  247.Semnificatia algebrica depaseste acest curs, e inutil sa insistam.
  248.E ceva adânc aici, dar ce înseamna adânc lasam nelamurit.
  249.Lasati-ma sa fac catalogul!...
  250.Puiul este nascut cu lapte produs de glandele mamare.
  251.Cine mai sterge din tabla?
  252.Tatal era avocat, mama era moldoveanca...
  253.D-aia am minte, s-o judec!
  254.Altcineva la loc.
  255.Eu vreti sa plec din clasa?
  256.Sa vad daca mai am în alta parte de gresit.
  257.Produ date pe acesta structura!
  258.M-am uitat de câteva ori spre voi, dar nu s-aude.
  259.Am spus plus si am zis minus!
  260.De ce râzi în gura mare.
  261.E banal sa n-o stii.
  262.Eu ma chinui sa-o fac cu mâna la tabla, si nimeni nu vrea sa se uite!
  263.Ia iesi la tabla si hai s-o facem!
  264.Ia jos.
  265.Tu nu faci deosebire între membre când scrii?
  266.Geografia este un obiect care zboara de la est la vest prin urechile elevului.
  267.Ora viitoare va fac rost de niste biberoane.
  268.Ar trebui sa fiti pusi într-un copac în cuiburi si sa scrie mare : SOMNOROASE PASARELE.
  269.Vad cum roiesc diavolii în jurul vostru.
  270.Faceti liniste, ca altfel va leg de par si va duc în piata si va vând ca niste legaturi de patrunjel.
  271.Adrian, câti doi ani ai?
  272.Domnisoara Xulescu, va rog sa va ridicati între picioare.
  273.Fat-Frumos din corcodus, ia zi tu lectia.
  274.Unde s-au dus fetele? Ah, fac sunca afumata la fumoar.
  275.Par destul de dese, desi sunt rare, chiar foarte rare, în realitate numarul lor fiind infinit.
  276.Sa fiti suple si frumoase, zdravene si vaporoase.
  277.Sa va dau o suga (sugestie).
  278.P'asta o facem orala.
  279.La ea prezenta e ca si absenta.
  280.Înainte de a mai mâna boii pe alt ogor, sa mai citim o poezie.
  281.O sa iau o mitraliera si o sa-i împusc pe toti cei care intra dupa mine.
  282.Ideea e prea clara si naiva pentru secolul nostru dement.
  283.Daca-ti da rezultatul eu ma arunc de la etaj.
  284.Sa-mi aduci aminte sa-ti dau o palma la sfârsitul orei.
  285.Daca nu taceti va bag limba-n gura.
  286.Parca veniti de pe aratura.
  287.Daca n-ati învatat ce e aia cal verde, ce-i aia conductor, cum sa întelegeti?
  288.Ce cauta aici fosila asta uda?
  289.Nu pacalim lichelele cu una cu doua.
  290.Ma uit vertical si vad orizontal.
  291.M-am dus la cules de forte.
  292.Îmi vine sa urlu la stele cu creta asta.
  293.Voi credeti ca eu am venit aici pe post de papagal sef.
  294.Asta e un model mai dobitoc.
  295.Vreti sa vin în costum de baie ca sa învatati ? (DAAAAAAAAAAAAAAAA)
  296.X e cea mai frumoasa variabila din lume.
  297.Nu-mi mai duhni a tutun.
  298.Cautam termeni cu lumânarea.
  299.Sunteti clasa cea mai rumegatoare.
  300.Gata ma, ai scos-o?

 6. Back To Top | #6
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti
  301.Va descompun în factori primi.
  302.Hai ca va nauceam cu lucrarea asta.
  303.O sa te prind în sârme si-n cuie de prima banca.
  304.Ba, esti stihie!
  305.M-am chiorât aici pentru voi.
  306.Treierati o secunda pe izvorul vietii.
  307.Autorul îsi latra discursul.
  308.Te rog sa manânci mai încet ca-mi faci pofta.
  309.Mircea, nefiind, lipseste.
  310.Scârt, Marito, mâne-i bal!
  311.Asta-mi pregatiti pentru acasa, dar sa nu-mi veniti cu cine stie ce mucozitati...
  312.Domnul acesta s-a încurcat în pixuri la lucrare.
  313.A plecat si ea, o gasim pe la WC.
  314.Ce e acolo, miting? Voi n-ati descoperit vorbitul în soapta?
  315.Daca nu întelegi da-ti în judecata stramosii.
  316.Am sa va dau note pe râs.
  317.Iar când se umple gura respectiva cu materiale...
  318.Pe voi trebuia sa va cunosc acum vreo 20 de ani, ca-mi schimbam meseria. Ma faceam clovn, ca voi numai când va uitati la mine începeti sa râdeti!
  319.Numai sa nu capiati la lucrare...
  320.Vorbeste mai citet!
  321.Ce te uiti la mine asa.....tridimensional?
  322.Sa-l scoatem pe cetateanul X din ecuatie.
  323.Cine se simte prost sa vina lânga mine!
  324.Care e sef de trib aici...a,a,a...de clasa pe aici?
  325.Ce le-oi fi spus eu pe maculatoare?
  326.Sterge cârnatul ala de pe tabla.
  327.Am sa te frec data viitoare de n-ai sa stii cum te cheama nici cu buletinul în mâna.
  328.Vecinul meu de la tara si-a botezat vaca Cielo, crezând ca face reclama la bou.
  329.Dau cu mine dupa tine, de nu se vede om cu persoana.
  330.Am fost hartuit ziua în amiaza mare de niste golani azi noapte pe la ora 12.
  331.Ti-ai dat cu zâmbinol pe fata, ai luat da la tata Iliescu?
  332.Vedeti ce se întâmpla fara gândire.
  333.Îti multumim ca ne-ai pus ceva pe masa sa halim.

  Perle scolaresti

  1.În acest timp imperiul roman de apus cade si este înlocuit de imperiul roman de rasarit fiindca avea o muzica bizantina.
  2.Iliada a fost scrisa de un trubadur necunoscut, pe nume Homer.
  3.Romanii aveau o muzica cu caracter de fanfara.
  4.fost la fel ca în istoria cu Romeo si Julieta care au supt la o leoaica.
  5.Populatia Egiptului antic se împartea în trei categorii: barbati, femei si copii.
  6.În aceasta drama Stefan cel Mare apare ca un soare stralucitor care apune din cauza ranii de la picior.
  7.Mircea cel Batrân a fost îngropat la Cozia, împreuna cu umbra sa.
  8.În finele piesei, Balcescu a murit din cauza sanatatii.
  9.Personajul lui Camil Petrescu are constiinta pura, dar încarcata. El priveste retrospectiv spre viitor si se izoleaza de cei din jur sinucigându-se.
  10.La sfârsitul romanului Ana Karenina îsi curma zilele, ramânând în continuare o mama buna.
  11.Pe Voda-Tomsa, Movila a vrut sa-l prinda pe picior gresit dar nu i-a mers.
  12.Daca tot trebuie sa pierdem timpul, cel putin sa-l pierdem cu folos.
  13.Meritul principal a lui Geo Bogza este ca el însusi este martor la ceea ce vede.
  14.În trecut petrolul se scotea la noi sub forma puturilor.
  15.Ritmul acestui pastel e domol ca si sentimentul care e trohaic.
  16.Otelul se scurgea din oala.
  17.Abia acum întelese Alecu Duma ca putea sa moara de viu.
  18.Eminescu s-a nascut în Comuna din Paris.
  19.Desi avea o vârsta înaintata, Vitoria Lipan era înca tânara.
  20.Aceasta initiativa stralucita eu o aplaud cu amândoua mâinile.
  21.Atunci a venit si controlul sa vada biletele celor care s-au urcat în tren la statia urmatoare.
  22.Cronicarii munteni îi laudau pe stapânii lor cu cuvinte frumoase, iar pe dusmani cu ocari si insulte.
  23.Poeziile noastre populare au fost scrise de tarani, oameni simpli care nu stiau carte. Nu trebuie nici sa cadem în extrem, nici invers.
  24.Dintre cele mai importante poezii cu caracter protestant ale lui Eminescu citam si "Ai nostri mineri".
  25.În poezia "Duhovniceasca" nu întâlnim imagini vizuale pentru ca e întuneric si poetul nu vede nimic.
  26.Tanase Scatiu afirma pe drept cuvânt ca cine are bani multi e bogat.
  27.Substanta cenusie este mai proeminenta la copii care pe masura ce cresc se împutineaza.
  28.Gherea sustine ca arta este legata strâns cu societatea. Maiorescu sustine invers.
  29.Ionel s-a urcat pe un cal, a pus toba de gât si goarna la gura; cu o mâna batea toba, cu cealalta sufla cât putea în goarna.
  30.Prof: Care este primul nostru scriitor marin? Elev: Ion Marin Sadoveanu.
  31.Cu toate ca este destul de batrâna, Chirita se tine de aventuri amoroase. Satisfacându-si aceste placeri, ea consuma multi bani pe care-i stoarce de la tarani.
  32.Colegul care a luat cuvântul înaintea mea are dreptate întru totul dar pâna la un punct, caci...
  33.Ionel din "Vizita" era mai putin prost crescut decât Goe pentru ca era mai mic.
  34.Si daca se întâmpla, Doamne fereste, ceva, îti fac o înmormântare sa traiesti.
  35.La han, pe înserate, drumetii beau vin din oale noi si manânca pui fripti în tzigla si placinte din poala Ancutei.
  36.Stând ascuns în tufis, iepurasul auzi "Ham! Ham!" - Acesta este vânatorul, îsi zise el.
  37.Din cauza setei de bani, Ghita si-a distrus familia conjugala.
  38.În "Marul de lânga drum", sentimentul este trait atât de pom, cât si de mar.
  39.Deosebirea dintre câine si pisica este ca câinele este barbat si pisica este femeie.
  40.Prof: Cum se face proba adunarii? - Elev: Adunam un termen cu alt termen si asteptam sa ne dea rezultatul.
  41.Paratraznetul iaste o tzava care sa pune pe vârful cashii si are trii craci în doaua directii.
  42.Carbonul este necesar vietii, mai bine zis plantelor si animalelor pentru schimbul de gaze.
  43.Triunghiul isoscel este un patrulater cu doua laturi.
  44.Imaginea locurilor natale i s-a imprimat din copilarie, puternic si colorat, pe retina creierului.
  45.Microfauna este un animal urias care traieste pe fundul marilor si oceanelor.
  46.Fata de acizi, aluminiul se comporta ca redactor.
  47.Marile si oceanele e batatorite de vapoare. Fluxul si refluxul e cele mei parsive ape ca ele daca prind un vapor pe mare îl baga cu botul în nisip de-i merg fulgii.
  48.Bisectoarea este dreapta dintre picioarele unghiului.
  49.Daca ne dam putin silinta si sufletul, o scoatem noi la capat.
  50.Noi pornim la drum, dar daca începe o ploaie torentiala, ne-am ars.
  51.Dragostea pentru natura si în special pentru padure a poetului care se naste în primii ani ai copilariei lui va sta la baza multor poezii.
  52.Într-o viata efemer de scurta, poetul a creat o opera nemuritoare prin marimea ei.
  53.Familie de cuvinte: magnetofon, telefon, microfon... sifon.
  54.În povestirea lui Sadoveanu avem de-a face cu un om matur care este reprezentat printr-un copil mic.
  55.Un om necajit este si Niculaies care raspunde de securitatea oilor.
  56.Trubadurii aratau si calitatile unei fete sau ale altui obiect.
  57.Prof: declinati în propozitii substantivul "razesul". Elevul: Nominativ: Razesul este un cavaler. Cine?) Genitiv: Haina razesului este eleganta. (A cui?) Dativ: Razesului îi mor copii de foame. (Cui?) Acuzativ: Am întâlnit pe razesul la film. (Pe cine?) Vocativ: Razesule, lupta pentru pace!
  58.Serul difteric se prepara asa: luam sânge de la un cal mort de difterie, ne facem injectie cu el si ne curata.
  59.Purtatorul de cuvânt a zis ca nu are nimic de declarat.
  60.Poporul român s-a format prin casatorirea barbatilor romani cu fetele dacilor si invers.
  61.În ultimele decenii s-a dezvoltat la noi mai ales poezia epica având un puternic caracter liric.
  62.Vazând-o singura pe drum pe Vitoria, taranul a avut impresia ca e nemaritata si s-a comportat în consecinta.
  63."Lupul moralist" este o poezie din opera Espla.
  64.Caragiale este autorul schitelor si nuvelelor sale, ca sa nu mai vorbim de teatru.
  65.Principiul soneriei este ca apesi afara si se aude înauntru.
  66.Conditia esentiala ca o piesa sa placa este sa aiba succes la public.
  67.Anotimpurile care apar mai des în opera acestui mare poet al naturii sunt: primavara, vara, toamna si iarna.
  68.Cinematograful a fost contemporan cu toate marile evenimente de la aparitia sa.
  69.Cea de-a doua faza a creatiei lui Eminescu s-a deosebit de prima si a urmat dupa aceasta.
  70.Dupa moartea paintiilor sai, Creanga si-a trait viata în continuare pâna în ultimii ani ai vietii lui.
  71.Pesonajele din "Neamul Soimarestilor" sunt reprezentative pentru secolul XVII pentru ca au trait epoca aceea.
  72.În "Moara cu noroc" ajungem la momentul dramatic când Ana nu mai poate ramâne alaturi de sotul ei dupa ce l-a necinstit.
  73.Romanul "Rascoala" culmineaza la sfârsit cu un deznodamânt tragic.
  74.Ca urmas al scriitorilor ardeleni, Mihai Beniuc continua opera începuta de acestia, având unele asemanari cu ei.
  75.Lui Fulger i-au pus un ban în mâna ca sa aiba cu ce trai dupa moarte, conform obiceiului.
  76.Din cauza conditiilor grele, Eminescu a murit de foame toata viata.
  77.Stefan Voda se comporta bine ca tata si ca parinte.
  78.alta critica pe care Caragiale a scris-o cu multa dragoste zugraveste ura lui fata de autoritatile burgheze în "Arendasul român".
  79.Liviu Rebreanu este primul din cei doisprezece copii ai sai.
  80.În poezia lui Topârceanu gâzele, gândacii si insectele, cum e cotofana, stau de vorba: "Ce ne facem fetelor?".
  81.Debutul lui Macedonski dateaza, dupa cum stim, din primele doua decade ale secolului trecut.

 7. Back To Top | #7
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti
  82.Din cauza voastra, derbedeilor, nu putem avea si noi gazon pe iarba.
  83.Dupa ce se lasa de poezie, Geo Bogza se dedica consecutiv reportajului.
  84.Perioada postbelica din literatura noastra începe imediat dupa terminarea razboiului.
  85.Toamna, temperatura este mai scazuta si de aceea este si mai frig.
  86.Rebreanu ne înfatiseaza în "Padurea spânzuratilor" o padure plina cu pomi în care spânzuratii tin loc de crengi. Poetul cânta satul de care nu te mai poti desparti odata ce l-ai parasit.
  87.Personajele lui Caragiale ramân nemuritoare datorita în primul rând viabilitatii lor.
  88.Cruciadele sunt niste razboaie organizate de papalitatea nobilimii din orientul de apus pentru cuceriri de teritorii.
  89.Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mâinile etc., el le-a devenit antipatic acestora.
  90.Toma Alimos se razbuna pe boierul Manea care l-a ranit mortal pe la spate cu ajutorul lasitatii.
  91.Când Ursan cade ranit, Dan încearca cu o mâna sa-l apere, iar cu cealalta tine piept tatarilor.
  92.Ludovic al XVI-lea era regele tarii. El tinea cu Franta deoarece era bun prieten cu Danton. Taranimea era împotriva Frantei deoarece Franta voia sa ocupe tara lor. Insurectii din Paris auzind ca Ludovic al XVI-lea tine cu Franta, la 1 august 1792 au propus sa fie spânzurat. Franta devine republica.
  93.Lapusneanu era un tiran care gasea placere în schingiuiri adica avea cruzime statica.
  94.Apostol Bologa este prins si executat la moarte de catre curtea martiala.
  95.Dupa ce gaseste câinele omului care avea un cal tintat si acesta descopera cadavrul lui Nichifor, Victoria face parastas.
  96.Plec imediat, n-as vrea sa va acomodez cu prezenta mea.
  97.Dupa moartea vremelnica a lui Lazar, directia la Sfântul Sava a luat-o Heliade.
  98.Zbirii care au exterminat cadavrul mortului au descoperit la el o scrisoare.
  99.Cosbuc cânta fetele care vin la râu cu fusta ridicata pâna la brâu.
  100.Pasa Hassan este rugat de Mihai sa lupte ei amândoi, dar el fuge miseleste si se lupta prin intermediul ostilor.
  101.La unii boieri Lapusneanu se multumea sa le taie diferite organe, creând astfel o atmosfera sumbra, caracteristica secolelor trecute.
  102.În coana Chirita snobismul apare sub forma de tigari de foi.
  103.La Rovine, Mircea cel Batrân conduce lupta cu mâna lui.
  104.Mama lui Niculaies murise din frageda copilarie.
  105.Pe pamânturile tarii noastre au fluturat secole de-a rândul salvarii turcilor.
  106.Oamenii seaca baltile pentru ca sa mareasca suprafata tântarilor.
  107.Tensiunea este constanta, mai ales în final.
  108.Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tântarul, viespea, soarecele si ursii care se urca în fagi unde sunt albinele strânse în colonii si depun miere.
  109.În trecut viata muncitorilor începea înca din frageda copilarie.
  110.Cronicarii foloseau uneori un stil viu, polemic.
  111.Ziaristii sunt cei care au investigat în tenebrele întunecate ale acestui caz obscur.
  112.Mie îmi plac povestile - scrie un elev de 10 ani - fiindca au în ele un melancolism care ma face sa dorm.
  113.Îmi plac povestile - scrie colega lui de banca - fiindca sunt cu zâne care câteodata visez ca sunt chiar eu.
  114.Pe plaja unii se scalda, altii se joaca, iar câtiva vând porumb fiert pe care-l cumpara pâna si gospodinele în costumul lui Adam.
  115.În fabula lupul purta o manta din postav de oaie.
  116.În "Scrisoarea V" apare o idee noua - misogismul - adica ura împotriva femeii, mai ales a iubitei.
  117.Romantismul apare într-o epoca de framântari cataclizmice în care omul, cel mai nobil animal, este ridicat în slavi.
  118.Si atunci Ana se prabusi de pe abisurile fericirii.
  119.Acum daca stam si facem anticalculul la tot ce s-a petrecut vedem ca totul e în vag.
  120.La urma, Geo Bogza începe cu descrierea uzinelor din Savinesti si termina cu cerul înstelat pentru a nu face impresia de monotonie.
  121.Simbolismul promoveaza o poezie citadina care se limiteaza totusi la mediul urban.
  122.Tipatescu are legaturi strânse cu Zoe, iar Trahanache îi trece cu vederea neseriozitatea.
  123.În "Miezul verii" femeia tine în brate un copilas de tâta care alearga în goana spre fântâna.
  124.Caragiale caracterizeaza personajele sunt chiar prin contrastul acestora de a parea ceea ce în realitate nu esti, totodata chiar prin vorbele personajelor, autocaracterizarea sau prin limbajul defectuos al personajelor si prin vorbele altora despre acestia.
  125.Bozan n-a murit ca altii în lupta, ci când voia sa fuga, murise.
  126.George Calinescu o caracterizeaza pe Vitoria Lipan ca pe un Hamlet de sex feminin pe care-l gasim si în "Napasta" lui Caragiale.
  127.Cred ca nu e cazul sa ne lamentam plângându-ne ca n-avem mijloace...
  128.Mama lui Ionel Popescu era foarte bine dezvoltata fiind de o înaltime potrivita.
  129.St. O. Iosif în "Doina" descrie pe haiduci care merg chiuind pe trei carari.
  130.Poezia "Umbra lui Mircea" ne prezinta un dialog între doua personaje dintre care unul tace.
  131.Desi pierd lupta, taranii lui Rebreanu au unele mici satisfactii cum ar fi: uciderea boierului Iuga, arderea conacelor, etc.
  132.La îndemnul mamei sale, Caragiale i-a dat foc copilului care saluta militareste.
  133.În secolul al XV-lea limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni.
  134.În final, Lica Samadaul îsi pierde constient mintile când vede ca e pierdut.
  135.În finalul romanului lui Rebreanu are loc deprimarea rascoalei taranilor.
  136.Întâmplarile povestite s-au petrecut vara trecuta, mai exact într-un satulet oarecare.
  137.Liviu Rebreanu are numeroase tangente comune cu Mihail Sadoveanu.
  138.Daca tiuie carbunii în soba, înseamna ca-i vorbeste cineva de rau.
  139.În "Duduia" Arghezi descrie o boieroaica batrâna care alearga calare pe mosia ei.
  140.Atunci, taranii au fost schingiuiti, închisi sau chiar ucisi în totalitate.
  141.În "Pastel" vedem o batrâna care alearga agale prin linistea noptii cu taciuni aprinsi în mâna.
  142.Ca orice poezie simbolista, aceasta poezie a lui Bacovia ca lungime este scurta.
  143.Poeziile lui Bacovia ne sugereaza o tristete profunda cu caracter pesimist.
  144.La George Bacovia, ninsoarea abundenta este o alta forma a ploii.

 8. Back To Top | #8
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti
  145.Pastelurile lui Vasile Alecsandri continua sa fie nemuritoare pâna astazi.
  146.Teodosie era fiul lui Nea Goe Basarab.
  147.Asa cum arata Ion Creanga, în familiile de tarani barbatii erau numai niste termeni ajutatori asupriti de femei.
  148.Era asa frig ca a înghetat focul în cenusa.
  149.Mircea cel Batrân sta la un discurs cu Baiazid. Acesta îl primeste cu obraznicie si-l face în tot felul ca pe o albie de porci.
  150.Lui Fulger i-au pus un ban în mâna dreapta ca sa-si plateasca drumul în neant.
  151.Si asa, dând de bucluc taranul din "Arendasul român" pleaca multumit acasa.
  152.Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa din motive tehnice.
  153.Arendasul român era un habsburg batând pe tarani.
  154.În codru, acolo unde românul si-a aflat totdeauna un sprijin, îsi va gasi si tânara fata fragii si capsunile ei.
  155.Poeziile de dragoste ale lui Eminescu sunt adresate de obicei iubitei sale.
  156.Fata de taran descrisa de George Cosbuc este o realitate palpabila.
  157.Poetul ne descrie o noapte cu luna plina si ne dam seama ca este o seara senina.
  158.În linistea serii se aud doar: buciumul, susurul izvoarelor, stelele care scapara-n cale si linistea sufleteasca a poetului.
  159.Felix si Otilia fiind lipsiti de dragoste paterna si-o acorda reciproc.
  160.Pe unii tarani si viteji Stefan îi ridica la rangul de razesi.
  161.Nimeni n-a patruns mai adânc în sufletul personajelor lui Slavici asa cum a facut-o autorul însusi.
  162.În romanul "Fratii Jderi", Stefan pune baza pe cuvintele întelepte ale lui popa Arhimandritu.
  163.Victoria Lipan este tipul taranului moldovean, mai precis al munteanului.
  164.Ciobanul "Mioritei" a spus ca la cap sa-i puie diferite fluiere.
  165.Conflictul nuvelei se termina la început cu moartea eroului.
  166.Tudor Soimaru îl ucide pe boier si da foc casei în mijlocul strigatelor iubitei lui.
  167.Geo Bogza a strabatut Oltul pe bicicleta de la izvoare pâna la Dunare.
  168.Eminescu arata ca fonfii, flecarii si gusatii se adunau în sfatul tarii sa-si satisfaca nevoile.
  169.Sinteza este o comparatie. La teza nu scriem ca la Eminescu gasim... la Labis gasim nu stiu ce. Sau ca la Eminescu gasim vara si la ala altceva. Nu asa se face o sinteza. Principalul e sa nu fie greseli de ortografie.
  170.Miron Iuga se vede nevoit sa-si scoata pusca si sa-l omoare pe Trifan Guju, fapt care i-a fost fatal acestuia.
  171.Calin si fata de crai se iubesc în codru si fac nunta în deznodamânt.
  172.Poezia lui Cârlova a constituit baza fundamentala a postamentului pe care s-a ridicat literatura noastra în sec. al XIX-lea.
  173.Fetele de taran asa cum le-a redat Cosbuc sunt harnice, frumoase si cinstite de dimineata pâna seara.
  174.În "Împarat si proletar" Cosbuc ne vorbeste despre un proletar care avea un cal si împaratul pasha voia sa-l cumpere.
  175.Prin scriere etimologica se întelege scierea unui cuvânt într-un sens si citirea lui în alt sens. Iluminismul are ca scop iluminarea capetelor din secolul XVIII.
  176.Pastelul nu este în fond decât sufletul poetului îmbalsamat în natura.
  177.Ienachita Vacarescu a lasat urmasilor sai Vacaresti un testament scris într-un ritm saltaret.
  178.Cei care comit greseli sunt penibili de pedeapsa.
  179.La noi în cartier a fost si anul trecut o mare epilepsie de gripa.
  180.Iluminismul este un curent care apare în epoca desfrânarii feudalismului.
  181.Nu ne întelegem pentru ca între noi sunt prea multe contraverse.
  182.Primavara e cald si pasarelele se întorc din tarile calatoare.
  183.Apologia la care ajunge creatia lui Sadoveanu este romanul "Fratii Jderi".
  184.venit în vizita si i-a stricat deranjul.
  185.Asa se sfârseste scurta viata si tragica moarte a lui Niculaita Minciuna.
  186.Exercitii gramaticale: - a mânca.. mâncare - a bea.... bere - a duce... ducere - a face... afacer.
  187.La 1907 toti participantii au fost omorâti cu tunul, iar unii dintre ei trimisi în judecata.
  188.Datorita geniului sau, Ion Creanga a ajuns sa fie tradus în toate colturile tarii si chiar peste hotare.
  189.Spre deosebire de tragedie, într-o comedie deznodamântul se termina de obicei vesel.
  190.Caci, în definitiv, ce reprezinta un milion? Ia, sapte-opt sute de mii, colo.
  191.Atunci când un Aprod Purice îi da calul sau, acesta se face movila pentru ca mai târziu sa ajunga boier.
  192.La noi, berzele se înmultesc înca din zbor.
  193.Complementul circumstantial arata circumscriptia verbului.
  194.Batrânul Dan traieste într-o pestera care-i da un aspect grotesc.
  195.Primul nostru poet de origine macedoneana a fost Macedonski.
  196.Printre marii nostri demagogi care ne-au lasat schite de valoare în literatura noastra universala se numara si I. L. Caragiale.
  197.Tipatescu se purta cu nevasta lui Trahanache asa ca si cum ea n-ar avea sot. Ii trimite scrisori de amor, vorbesc amândoi ca niste îndragostiti si asa mai departe.
  198.La începutul piesei, Catavencu este agresiv pentru a admira scrisoarea, iar în finalul piesei când pierde scrisoarea este servil, lipsit de orice gest umil.
  199.Madame Popescu avea obrajii bucalati si fiind bine facuta avea multi prieteni care o vizitau servindu-i cu tot ce avea mai bun printre care si I. L. Caragiale.
  200.Toate personajele din "O scrisoare pierduta" sunt lipsite de incultura.
  201.Alergând mereu, Ionel a tulburat dezordinea în casa si a facut patanii în bucatarie.
  202.Deseori Caragiale demasca moravurile mosierilor de a da nas copiilor lor.
  203.Mam-mare si tanti Mita ia promis lui Goe ca daca mai ramâne repetent si în anul acesta îl duce la Bucuresti de 23 August.
  204.Rica Venturiano si Nae Catavencu vor sa ajunga la un tel. Amândoi sunt mari pedagogi.
  205.Tipatescu face abuz apoi îl aresteaza inegal pe Catavencu fiindca îsi pierduse palaria.
  206.Politistul Prispanda vorbeste numai cu perle.
  207.În "Vizita" Caragiale reprezinta un dialog între doamna Popescu si însusi persoana lui facândui o vizita la domiciliu.
  208.Neastâmparat, Goe intra în WC nu se stie precis din care motiv si se încuie acolo.
  209.Ora exacta a plecarii trenurilor e de obicei mai devreme sau mai târziu, cum e norocul.
  210.Dupa ce trece Nistrul înapoi, Dan se întoarce în cort si cade lat mort pe jos.
  211.Abia atunci îndragostitul vazu ce scrie pe geamul cunoscutei florarii: "Flori".
  212.Acolo, la izvor, Labis aude detunatura pustii care constituie moartea gingasei fiare.
  213.Arendasii fara mila storceau pe tarani pâna la ultimul bob de grâu.
  214.La nunta lui Calin, popa este un bondar lenes si gras care nu-i mai tace gura cântând cântece lautaresti.
  215.Trebuie sa facem o temeinica analiza, nu numai analitica, dar si sintetica.
  216.Pe acesti decazuti, numai Tepes îi mai poate eventual salva, dând foc la puscarie si la casa de nebuni.
  217.Pretuirea pe atunci a scriitorului dupa moarte o cunostea Eminescu din experienta personala.
  218.Asa e omul: nu-i vine sa creada ca moare pâna nu închide ochii...
  219.Creanga îsi povesteste amintirile cu ochii copilariei.
  220.În sfârsit, tatal lui Costel si-a pus parbriz de pepsiglas la masina.
  221.La sfârsitul actului III, numele candidatului la alegeri a fost anuntat de Zaharia Stancu.
  222.La un meci de polo pe apa, un elev remarca: "Dupa prima repriza, echipa noastra are în bazin numai cinci jucatori de câmp".
  223.Cristofel Columb a plecat în America unde s-a însurat cu o bastinoasa.
  224.În epoca romantica a westernului american drezina, acest pui de C.F.R., era des folosita.
  225.Cruciada aceasta a fost condusa de un doge octogenar si foarte batrân.
  226.Scena s-a petrecut pe puntea unui vapor de lux, plin de milionari foarte bogati.
  227.Estuarul este o pâlnie care se baga pe gura unui râu ca sa se largeasca.
  228.Padure virgina este o padure în care mâna omului n-a pus niciodata piciorul.
  229.Reliefurile Americii sunt muntii Misipipi.
  230.Peotul zice: "Asa slabanoaga cum e ea as vrea s-o stiu nevasta mea".
  231.Ca toate fetele de la tara ea lupta sa puna mâna pe dragostea flacaului.
  232.Prin onomatopee poetul sugereaza întoarcerea vitelor de la lucru si a celorlalti oameni.
  233.Sa se analizeze izgonirea lui Prometeu de catre Alexandru Philippide.
  234.Clitemnestrei îi placea sa fie iubita din mai multe parti.
  235."La rascruce de vânturi" se încheie cu un optimism.
  236.Bezuhov este tipul omului cu vederi progresiste care a participat la campaniile impotriva lui Napoleon pentru ca spera ca va primi pamânt.
  237.În poezia "Pene si curcanul" e vorba de un sergent viteaz.
  238.În poezia "Lacul" Eminescu ne descrie treptat lacul si padurea, diferite pasari presarate cu diferite epitete si comparatii.
  239.Poetul îsi asteapta iubita ca împreuna sa cutremure o barca.
  240.Oricât de bun e un domnitor pâna la urma se peripeteste.
  241.Calin tine de mâna mireasa care are parul lung de fericire.
  242.Autorul creatiilor populare este anonim si circula pe cale orala, adica de la om la om.
  243.Popoarele migratoare nu au fost de acord cu formarea limbii române.
  244.Ion Creanga s-a nascut între anii 1887-1889.
  245.În "Nunta Zamfirei" se danseaza, se întinde cina apoi se joaca mireasa, dându-i-se cadoul si banii.

 9. Back To Top | #9
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti
  246.Fata încresteaza în grinda oglinda deoarece mama ei este plecata din sat ca sa se vada cât e de frumoasa.
  247.Zaharia Stancu prezinta diferite obiceiuri ca nasterea si moartea.
  248.Robinson face o calatorie cu vaporul. Conditiile îl arunca pe o insula pustie.
  249.Villon a cântat dragostea de la curte. În lirica lui observam dragostea nu neaparat pentru o fata.
  250.În aceasta carte e vorba de peripetiile lui Robinson Crusoe dupa ce pleaca din Troia.
  251.La Socola, sub niste copaci stateau tineri de mai multe sexe.
  252.Când avea ora de muzica izbea cu diapozitivul în coltul catedrei ca sa auda copiii nota la.
  253.Vara este anotimpul când cadavrele mor, spune Bacovia.
  254.Într-o pestera s-au gasit cinci zeci de urme de homo erectus dovada ca acolo a evoluat specia.
  255.Satirii erau oameni din popor si aceasta era ocupatia lor permanenta.
  256.Alecsandri este cuprins de un mare patriotism fata de viata grea a taranilor si fata de natura respectiva.
  257.Momentul esential în viata omului este moartea.
  258.La vârsta de 18 ani Shelley este alungat din pensionul de la Oxford pentru ca nu simpatiza cu regimul.
  259.Ovidiu a pus piciorul pe puntea vaporului si asa a început exilul.
  260.Corul din teatrul grecesc avea cântece satirice si prostatice.
  261.Petrarca aprecia partea fizica a femeii.
  262.Clorul dizolvat în apa formeaza clorura de apa.
  263.Clorul este un gaz de culoare galben-verzui cu un miros mai greu decât aerul.
  264.Otelul se obtine prin firmarea fontei în cuptoare.
  265.I.L. Caragiale ne-a dat pe Catavencu, Pristanda, Coana Zoe si Matei I. Caragiale.
  266.Miorita este o capodopera cu trei tarani (doi fiind misei) si o oaie bucalaie.
  267.Fauna si flora ecuatoriala sunt de nepatruns.
  268.Delta Dunarii se varsa în Marea Neagra prin portul liber Sulina.
  269.Plantele tehnice sunt de fapt plante industriale, desi cresc în agricultura.
  270.Contradictia e necesara atâta timp cât nu se ajunge la bataie.
  271.În "Gorunul" lui Blaga apare un sicriu pe care poetul îl simte fioros de aproape.
  272.Faraonii isi aveau domiciliul în piramidele construite cu mari eforturi.
  273.Antichitatea ne-a ramas celebra prin cele sase minuni disparute si una pastrata pentru turism.
  274.Dupa batalia de la Maraton un soldat a alergat 42 de kilometri si ceva, apoi a murit si a anuntat pretioasa victorie.
  275.Pe lânga alte activitati Dimitrie Cantemir s-a ocupat si cu descrierea Moldovei.
  276.Genialitatea unei opere antice consta în faima autorului.
  277.Tudor Arghezi a debutat editorial târziu când alti scriitori renumiti erau deja morti.
  278.Penes Curcanul se întoarce de la razboi cu piciorul ranit si decorat.
  279.Tema: sa se faca analiza literara a fragmentului "Mihai si calaul". Analiza: Mihai si calaul este un fragment. Mihai si calaul este banul Craiovei. Mihai si calaul a fost bogat. Mihai si calaul a mers la turci si s-a luptat cu ei. Lectura se petrece în anul 1554 pâna în 1557.
  280.Cazul monumental: susprefectul, mai mult ca prefectul.
  281.În poezia "Lacul" singurele vietati care tulbura linistea de basm a noptii sunt tinerii.
  282.Totusi el a fost condamnat pentru fapta sa si astfel crima a devenit si pedeapsa.
  283.Petrarca a scris "Cantonierul".
  284.Nicolae Balcescu fusese experimentat pe baricadele Parisului.
  285.Atunci taranii erau schiloditi, schingiuiti sau chiar ucisi în totalitate.
  286.În culmea extazului Hagi Tudose vrea sa taie coada pisicii care era prea lunga.
  287.În "Miezul verii" femeia tine în brate un copil de tata care alearga în goana spre fântâna.
  288.Mama lui sufera de erezie cardiaca.
  289.Epoca feudala a avut si partile ei buna. Ne-a lasat castele faimoase si subiecte pentru filme de capa si spada.
  290.Africa este un continent care se poate uni geologic cu America de Sud si vine perfect.
  291.Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.
  292.Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
  293.Bacovia a fost un poet trist care scria mai mult toamna.
  294."O scrisoare pierduta" are un conflict ingenios dus pâna la capat de Catavencu.
  295.Feudalismul a disparut pentru prima oara în Anglia prin grija lui Cromwell.
  296.Rascoala de la Bobâlna a început pe un deal si s-a terminat în 1438.
  297.Razboiul de 100 de ani a durat putin mai mult.
  298.G. Calinescu a fost un munte de literatura.
  299.Foarte frumoase poezii ne-a dat Bolintineanu care încânta auzul.
  300.Balcescu a murit în cea mai mafiota regiune italiana: Palermo.
  301.Bastilia era o închisoare sumbra în care cei care intrau nu o duceau prea bine.
  302.Ion Barbu a scris si o poezie din încrengatura molustelor: "Dupa melci".
  303.Alexandru cel Mare poreclit si Macedon a taiat cu sabia un nod gordian de nervi.
  304.În balada "Miorita" Brucan se lupta cu Roman.
  305.Alaturi de un voievod mare, apare si un Jder mititel.
  306.Ion intra la actiunea cu Ana urmand ca aceasta sa ramana gravida.
  307.Iar din codru apare Catalin, sagalnic si berbant, cu mustata rasucita, si în mâna tine mâna gingasei mirese, care este o Viorica.
  308.Ion îi face ... parte Anei.
  309.Stefan se hotaraste sa clarifice problema Pocutiei si, întors din lupte, vrea sa puna tronul Moldovei pe Bogdan.
  310.Conferinta de la Paris a avut loc la Alba Iulia.
  311.Mihai Eminescu este un poet de tip carpatin.
  312.Nechifor Lipan moare pâna sa ajunga Vitoria la el caci fusese înjunghiat cu baltagul.
  313.Mara este cea mai mare femareie capitalista din Romania.
  314.Intrând în joc si piticul Barba-Cot chiuia si topaia printre picioarele celorlalti.
  315.Nechifor Lipan se tinea cu una cu ochii verzi.
  316.Vestea nuntii lui Viorel cu Zamfira se împrastie mai repede ca vântul deoarece vestea care era ieri prin vecini, astazi era foarte departe.
  317.Examenul a fost foarte greu, caci elevii ieseau din sala plângând, cu pantalonii uzi.
  318.Si Calin tinea în mâna lui mâna gingasei mirese, cu par lung, de se impiedica în calcâie.
  319.Am fost în practica la I.A.S. unde am vizionat vacile.
  320.Toata lumea dansa, iar piticul Barba-Cot sta pe gard cântând.
  321.Prometeu vazând ca Zeus refuza sa se bata cu el este pus în situatia sa se arunce în râu.

 10. Back To Top | #10
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti
  322.Cezarul împartaseste soarta si i se pare ca-l vede plutind ca o ratusca pe deasupra valurilor zdrumicate.
  323.Nilul este cel mai lung fluviu din geografia fizica mondiala.
  324.Dunarea se varsa în Marea Neagra cu ajutorul unei delte.
  325.Furtunile pe ocean se produc mai ales în preajma vapoarelor.
  326.Triunghiul Bermudelor s-a format în urma disparitiei inexplicabile a unor nave si avioane.
  327.Sahara este un pustiu în care cresc oaze razlete.
  328.America a fost descoperita de Columb în urma unei calatorii în India.
  329.Anglia se leaga de Europa printr-un posibil tunel sub Marea Mânecii.
  330.Peninsulele sunt niste insule mai lungi.
  331.Ierbivorele sunt animale care consuma nutreturi concentrate.
  332.Partile principale ale caracatitei sunt tentaculele si o cerneala.
  333.Dintii crocodililor sunt curatati de niste pasarele deosebit de curajoase.
  334.Cele mai periculoase reptile sunt cele care poarta ochelari.
  335.Vacile sunt animale cu coarne mulse de mai multe ori pe zi.
  336.Protozoarele sunt fiinte de dimensiuni reduse care cresc brusc sub microscop.
  337.Ilie Moromete era un taran inteligent care l-a ajutat mult pe Marin Preda la realizarea romanului.
  338.Baladele sunt de doua feluri, conform lui Topârceanu: vesele si triste.
  339.Printre variatele mijloace de expresie folosite de Nichita Stanescu în poezia sa se afla si necuvintele.
  340.La intrarea în dramaturgia contemporana poate fi asezat presul lui Baiesu.
  341.Tragedia din "Romeo si Julieta" a avut loc ca urmare a unei erori a lui Shakespeare din finalul piesei.
  342.În "Sara pe deal" este prezentata luna pe care o privesc cei doi îndragostiti când stau razimati unul de altul. Aici mai apare si cumpana fântânii care scârtaie crunt.
  343.Versul cel mai edificator este: "Ne-om împreuna capetele unul de altul".
  344.În "Ion", Florica a luat de barbat pe Gheorghe tocmai ca sa nu ramâna fata batrâna cum a ramas Catinca. În rest, Ion se dezlantuie pe Ana si cam atât.
  345.În "Scrisoarea a III-a" poetul prezinta o imagine a trecutului despre care spune ca prezentul este trecutul si trecutul este prezentul.
  346.Romanul "Baltagul" a aparut în perioada deplinei maternitati literare a lui Sadoveanu.
  347.Vasile Alecsandri a fost supranumit Barbu de la Mircesti.
  348.Dinotherium Gigantissimum a fost inventat de Grigore Stefanescu.
  349.Taranii lui Creanga vorbesc o limba fara greseli de ortografie.
  350.Dovada ca Zamfira e frumoasa e ca a fost petita cam des.
  351.Cea de-a doua faza a poeziei lui Eminescu s-a deosebit de prima si a urmat imediat dupa aceasta.
  352.Zamfira e încinsa cu un brâu ce simbolizeaza culoarea alba.
  353.Gradinile suspendate din municipiul Babilon erau de fapt pomi si vegetale asezate frumos, sus pe blocuri, din ordinul unei regine care iubea nespus verdele si aerul natural ce lipsea uneori din acel loc.
  354.Cu toate ca era extrem de viteaz, Alexandru Macedon, mort de tânar, nereusind sa desfaca legal un nod la o sfoara mare, nervos, l-a sfârtecat cu sabia.
  355.Otomanii, zisi si turci, când porneau la razboi, daca-i numarai erau ca frunza si ca iarba de desi si câinosi.
  356.Lui Constantin Brancoveanu i s-au taiat cele cinci capete ale flacailor sai fiind mândru de acesti cu adevarat eroi martiri.
  357.Regii si împaratii nu se aleg. Ei sunt de la sine urcati pe tron cu ajutorul ereditatii.
  358.Vasile Voiculescu a completat opera poetica a lui Shakespeare cu o serie de sonete, pe care acesta n-a mai avut timp sa le scrie, trecând mai mult de partea teatrului.
  359.Maiorescu, seful Junimii, a fost un critic sever, el luând atitudine hotarâta contra formelor care nu aveau fondul bine sudat.
  360.La poli este mai racoare decât în alte parti, cauza fiind scaderea temperaturii termometrului.
  361.Arhipelagul are în compozitie mai multe insule care nu sunt egale în dimensiuni.
  362.Capitala Angliei e asezata în orasul britanic Londra, prin care trece ora zero si are multa ceata.
  363.Australia este dominata categoric de canguri care-si plimba copiii într-un sac.
  364.Neoliticul a fost cea mai moderna societate primitiva.
  365.Dintre cele sapte minuni antice în picioare mai sta doar piramida lui Zeus.
  366.Orasul italian Pompei a fost acoperit cu ani în urma de lava extrem de calduta a vulcanului local Vezuviu, vulcan foarte nervos.
  367.Hunii nu aveau maniere civilizate. Pe unde treceau, luau totul în copite.
  368.Împaratul latin Traian s-a batut cu Decebal de la noi, rezultatul fiind formarea primului neam românesc.
  369.Glad, Menumorut, Gelu si asa mai departe au inventat primele voievodate.
  370.Arderea pe rug si ghilotina au fost doua instrumente cam sinistre pe care ni le-a dat Evul Mediu.
  371.În Revolutia Franceza au decedat multi oameni cu cap.
  372.Epopee înseamna o poezie exagerat de lunga în care se povestesc fapte ample. Exemplu: Mihai Budai Deleanu.
  373.Catalin si Catalina, eroi de-ai lui Eminescu, se iubeau foarte pur chiar si daca între ei se strecurase "Sburatorul" domnului H. Radulescu.
  374.Neagoe Basarab a fost de meserie domnitor si a scris "Învataturile catre baiatul sau Tudose" în care a încercat sa-l educe superior.
  375.Fefeleaga lui Agarbiceanu era o femeie cu probleme de saracie dar foarte curata la inima.
  376.Baiazid îl face pe Mircea al nostru mosneag dar acest lucru nu era adevarat. Calomnia era evidenta.
  377.Camil Petrescu a scris "Patul lui Procust". Adica nu poti sa te lungesti în el daca nu ai dimensiuni corespunzatoare.
  378.Poezia erotica inseamna dragoste ritmata în care sentimentul amorului este tratat cu destul bun simt.
  379.Ion Barbu, în multe din poeziile sale, a scris despre lucruri nenormale.
  380.De exemplu, oul era facut dogmatic iar o ciuperca avea preocupari erotice.
  381.Marin Preda a tiparit carti interesante cu tarani descoperiti la minte sau filozofi plini de carte si rosi de întrebari nu tocmai comode de tineri.
  382.În "Groapa", Eugen Barbu, cu vorbe de ocara scoate din noroi mahalaua bucuresteana.
  383.Peninsula este o limba de pamânt uscat intrata trei sferturi la apa.
  384.În Olanda se afla multe terenuri salvate de la înec de mintea localnicilor.
  385.Sahara este un pustiu destul de mare format din tone de nisip, camile si multa, foarte multa uscaciune.
  386.Uraganele sunt niste vânturi tari amestecate cu ploaie care provoaca dureri de cap pe unde bat.
  387.Cetatenii vechiului egipt se numeau mumii. Ei se împarteau în trei categorii: barbati, femei si copii.
  388.Benjamin Franklin este renumit mai ales prin aceea ca a descoperit trasnetul si aplicatiile sale.
  389.Dupa moartea parintilor sai, Creanga si-a trait viata în continuare pâna la ultimii ani ai vietii.
  390.George Cosbuc s-a nascut în ambianta pitoreasca a locurilor natale.
  391.Pe Dimitrie Cantemir l-au prins turcii pe când era mic copil, l-au dus la Constantinopol si l-au silit sa învete carte.
  392.Într-o casa traia un vânator. El a primit în slujba sa un mut care a taiat lemne pe fasole.
  393.Învatatoarea mea este formata din: cap, trunchi, doua mâini si doua picioare foarte frumoase.
  394.În linistea serii, motocicleta se opri sa urineze...
  395.În Împarat si Proletar, Cosbuc ne vorbeste despre un proletar care avea un cal si împaratul pasa voia sa-l cumpere.
  396.Verbul este ceva care se misca.
  397.La Polul Nord este o jumatate de an lumina.

 11. Back To Top | #11
  Moderator Ivan's Avatar
  Join Date
  Mar 2001
  Location
  Bucuresti
  Acu' chiar ca ai exagerat. Am citit cam 5% din ce ai lipit mai sus, e misto, da' cine crezi ca o sa citeasca tot ce-i acolo? Mi s-a stricat rotita de la mouse pana am derulat toata pagina.

  PS Haioasa lucrarea cu Ivan al IV-lea zis si Ivan Turbinca.

 12. Back To Top | #12
  lasa ma ca decat sa citesti si sa zici ca mai vrei si sa nu mai fie... sa ai de unde sa iei la intamplare..
  BTW, de-ale abonatilor connex (sunt super marfa unele, mai ales alea cu tzarani care si-au luat si ei mobil si vorbesc de pe casa):

  D’ALE CLIENTILOR  1."am connex go si vreau sa stiu si eu cat impozit mai am "

  2. am si eu un philips fritz

  3. "Am si eu o intrebare, am auzit ca de ziua de nastere ne trimiteti niste dolari credit, asa este?"

  4. -am primit un mesaj care zice sa sun la 333 sau 334
  -da,inseamna ca aveti un mesaj vocal prin sistemul Connex Vox
  -Cum Connex Vox,ca eu sunt pe Connex Go ...!

  5. "Daca sun si eu de aici pana in Italia, imi spuneti si mie cu cat sunt compostata??

  6. ... cu cine am placerea sa stau de vorba?
  - aaa, iiii, aaaaa sunt sotul sotiei mele!....

  7. ..."dau sa formez ,se aude pic-pic, pic-pic iar receptorul cade de pe ecran si-mi apare din nou RO CONNEX..."

  -Buna ziua , Connex sunt A.H. cu ce va pot ajuta?
  -A, draguta ca de obicei...auziti benefeciem si noi de ceva supliment cu ocazia ECLIPSEI asteia, ca la campionatul mondial parca ne-ati dat ceva ...

  8. Sunt pe cale sa ma sinucid...
  -...de ce?!
  -N-ai sa afli niciodata prietene!...

  9. 'As vrea sa-mi pun bariera pe telefon!'
  ????
  ...clientul ar fi vrut sa ii bar-ez cartela!

  10. 'am su eu un chips connex go!' -se referea la cartela sim!


  11. sunt Nokia 2110. Puteti sa-mi spuneti cati $ mai am pe computer?

  12. - Imi descrieti aparatul dvs ?
  - Este ca o placinta mare , cu ochelari si 2 antene....tastele sunt albe, dar pe ele scrie cu negru...

  13. Spuneti va rog colegilor dvs. ca un baiat de la 250 km -din Horezu, are semnal max. pe. tel- si ca acum sunt un om fericit....mi-am pupat si tel. , i-am spus ca il iubesc !!!
  Am sa sun si la dep. de Marketing si am sa-i rog, sa-mi vopseasca camionul cu mult verde si albastru - CONNEX.
  Asa le demonstrati inca o data la nemernicii cu 094 cat de buni sunteti.

  14.Spuneti-mi, am auzit ca in timpul eclipsei se intuneca.D-voastra ce tarife o sa practicati:de zi sau noapte!!!!!!!!???????  15. "Am luat un pachet Connex Go si am primit ochelarii de eclipsa.Cum sunt o persoana prudenta am facut un test si ...ce credeti?
  Am constatat ca soarele se vede "imprastiat"prin ochelarii primiti de la voi,ca si cum ai arunca cu o rosie pe un perete...
  Ce ma sfatuiti sa-i port sau nu..."

  16. -Domnule ! Mi-a aparut o eclipsa pe ecran si pe urma mi-a disparut tot creditul.
  -Ce va aparut pe ecran?(credeam ca nu am auzit bine)
  -O eclipsa Domnule care mi-a luat toti dolarii!

  17. -Credeti ca este o problema de retea?Dintr-o data mi-a scazut frecventa radio,deci toate casutele de pe telefon mi s-au golit,iar apoi mi-a aparut pe telefon "Cautare...",adica ma cauta cineva.Cine credeti ca m-a cautat?

  18. 'Alo? Alo? *222 Deranjamentele?'

  19. 'Vreau si eu sa intru in programul Roaming!!!'

  20. " Sunt o incepatoare de-a dumneavoastra si am intrat in el sa vad ce se intampla..."
  Sper ca era vorba de tel. Nu am apucat sa ma conving pt ca apelul s-a intrerupt...

  21. Buna seara vreau si eu sa bag o cartela Connex intr-un telefon de 12$!

  22. Buna ziua domnisoara....am si eu un Nokia 6110 si ma interesa daca pot sa-l folosesc pe post de telecomanda la masina, sa deschid usile????

  23. sunt si io un abonament de-al dvs...aaa ma scuzati un abonat

  24. ...tastati #
  - Care este # ... aha semnul de inchisoare!


  si tot acelasi

  ... eu ma culc cu telefonul !

  25. nu va suparati a fost bunica pe la mine, si ea e mai batrana si mi-a rupt cartela sim...in 3(trei)
  bucati.

  26. un domn client :"am un alcatel cu fatada albastra..."
  '
  o doamna :"am trimis si eu cartolina cu datele personale.."

  27. ce parere aveti s-ar potrivi un sacou rosu cu o cravata neagra cu dungi galbene?

  28. Vroia codul PUK :"S-a Blocat cartea. Scrie carte blocata". In sfarsit, am introdus codul puk:
  - S-a deblocat, da?, il intreb
  -Da, dar acum imi spune sa introduc codul de zavorare al clavierului

  29. Suna cineva (o doamna) si-mi spune: "Va rog D-le sa trimiteti imediat pe cineva aici deoarece vecinul de deasupra care are telefon la Dvs. (connex) implanteaza unde electromagnetice. Este turbulent, bea si este nebun. Chiar si in masina si-a implantat aceste unde ".

  30. va mai pot ajuta cu altceva? nu da' o sa ma gandesc la niste intrebari mai grele si revin io...

  31. clientul: Am si eu nevoie de codul PUK pentru ca mi s-a blocat cartela.
  eu: Imi puteti spune, va rog, ce mesaj va apare pe ecranul telefonului...
  clientul:Hi! Have a nice and lucky day!!

  32. sotia unui arab suna in CS pt bonus. Spune datele, la care arabul o intreaba:
  "Dar cine intreaba toate astea?"
  "Taci din gura, e de la Connex, pt aia 9$! Off, prost mai esti!..."

  33. pot sa incarc o cartela de 12 pe 3 telefoane? Cate 4$ la fiecare telefon?

  34. el: Fiti amabil, cum pot afla nr de telefon al cartelei de pe care va sun?
  eu:Cand ati cumparat-o nu vi s-a spus numarul?
  el: Pai...sa fiu sincer, o am de la un baiat care a furat-o de la cineva si... eu am furat-o de la el !

  35.'Sunt o trufanda a retelei dvs...'

  Clientul se referea la faptul ca este un nou abonat

  36. Buna ziua, sunt dl. Teodorescu, si sunt un neintelectual in materie de telefoane mobile....

  37. Buna seara domnule! Care este domnule codul meu fox?

  38. - Buna ziua, doresc sa-mi anulez Connex Vox-ul ...
  - Dar de ce doriti sa il anulati ?
  - Pt. ca am casuta postala , ce mei imi trebuie Connex Vox !!??

  39. "Vreau sa stiu si eu ce steluta are departamentul de plati"(?!)

  40. .... diez domnu'.. stiti care e?...... pai patratelul acela de sub 9
  -Ah! (luminat subit) ala cu 2 linii orizontale si 2 VERTICULARE , da da, va multumesc foarte mult ca tare ma chinuia ca nu stiam care e !?)

  41. -Noi suntem o familie de pocaiti ?
  -Si cu ce va putem ajuta?
  -Sa ni-l trimiteti pe domnul Isus mantuitorul nostru care a murit pt. pacatele noastre.

  42. ...-D'soara!? Cum m-auziti?
  -Foarte bine!
  -Pai da, ca sint in canal si am vrut sa stiu cum s-aude!

  43. "- va rog sa ma scuzati, poate o sa vi se para bizar, dar v-as ruga sa-mi spuneti ce ora este, in ce zi sintem, luna si an...."

  44. d-l Barculica ne intreaba: "daca sun pe telefonul meu public de acasa, cat ma costa?"...

  45. -Cu cine am placerea sa vorbesc?
  -Cu abonatul clientului!

  46. -da' de ce imi vine factura?
  -eu(blocat total) pai...serviciile noastre (bla-bla)
  -da' io ce fac cu ea ca de vreo luna a venit?
  -pai recomandarea mea este sa o platiti
  -da' de ce sa o platesc?aaa e indicat sa o platesc...si daca n-o platesc?

  47. ne anunta ca si-a pus Dialogul releu langa casa lui,si s-a enervat atat de tare incat ne anunta ca ne da terenul din Prunisor(Mehedinti) ca sa punem si noi!!!!

  48. Buna ziua, sunt o cartela reincarcabila si ati spus ca-mi dati 15 $

  49. Am si eu o caseta reincarcabila pe telefon! Cum o citesc?

  50. D-ra, am si eu o cartela Connes Go abonamentala....!?!!

  51. 'Se poate sa urgentati semalul?"

  52. Sunt abonata de curand a telefonului mobil!

  53. - ... spuneti-mi, va rog, cand ati facut ultima incarcare a cartelei dvs.?
  - Ieri seara. Am tinut-o vreo 4 ore la incarcat.

  54. -D-ra, am si eu un telefon Motorela si-mi . cere codul ''bin''.

  55. Buna seara, aveti cumva o oferta de abonament cu minute gratiute incluse pt gravide?

  56. Ea: Am telefonul blocat si imi trebuie codul...puk!
  Eu:Sigur, insa mai intai spuneti-mi nr. de tel.
  Ea: Nr-ul? A da nr-ul...Dar eu nu-l stiu!Stiti, eu nu ma sun niciodata

  57. - # este garduletul de sub cifra 9 , ia uitati va!
  -.. da sigur! da' unde'i telefonul?
  - !!! pai nu vorbiti de la el? (vedeam nr)
  - AAA ! am uitat!

  58. " dra stiti cum se numeste un tigan care are telefon?"
  nu
  "daca are fix este RomTelecom, daca are mobil e MobilRom"....
  iar daca ii fluiera mintea se numeste COSMOROM

  59. 'As vrea si eu sa am numarul INVIZIBIL!!!'

  60. -Ce tip de tel aveti?
  -Motorola..
  -Ce model de Motorola?
  -D-ala cu Vibrator...

  61. "Daca de mobil nu pot transmite mesaje, alta posibilitate nu exista?"
  "De exemplu?.."
  "De pe fix?!"

  62. fiti amabila domnule sunt si eu un mobifon...

  63. - Am incercat sa-mi apelez numarul azi si imi spune ca Connex mi-a restructurat apelurile (Nota:am mai avut un apel din asta candva...)
  - (dupa verificare) Telefonul dvs. este blocat pentru ca ati cerut acest lucru, fiind furat.
  - Asta stiu, dar de ce nu pot sa-l mai sun?

  64. -Astazi am semnat un contract.Mi-am trecut nr de la cartela Connex Go la abonament.Din momentul in care mi se va activa cartela pe abonament,credeti ca as putea s-o vind pe asta Connex Go?
  65. - Fiti amabila, aveti trezire de dimineata ??
  - ???? (In gand: daca imi beau cafeaua...)
  Ati putea fi mai explicit, imi cer scuze dar ..
  - Adica, pe cine ma trezeste maine dimineata ???
  Mi s-a terminat bateria la ceas, iar "telecomul" s-a inundat ...
  Da' io' am si-un caine bleg, care nu-si mai face datoria

  66. -AVETI FACTURA DETALIATA?
  -...DA, DA, MASURA DETALIATA!!!.......
  -?


  -AM TRIMIS SI EU CARTEA POSTALA SI NU AM PRIMIT 9$...CRED CA E DIN CAUZA CA AM SCRIS CA SINT SOMER....

  67. -Nu va suparati,cum imi activez si eu serviciul "incognito"?

  68. Avea tel. blocat , ii dictez formula de deblocare pt. Motorola apoi...
  Eu:Va rog sa tastati acum codul pe telefon ca sa ma asigur ca se deblocheaza .
  A inceput sa formeze codul dar eu auzeam in casca cum il forma .
  Eu; D-voastra de pe ce tel. vorbiti ?
  Eae pe fix.
  Eu:Si pe ce tel. tastati codul puk ?
  Ea: Pai pe fix , nu?................

  69. vorbeam cu un client de-al nostru...ma intrerupe si-imi spune:
  '.....stati putin ca trece tractorul...!!!!'

  70. Dna. S:Suntem fam. S. C. si ieri ne-a expirat viza .Ne puteti spune cat avem de plata?...............

 13. Back To Top | #13

  71. -Domnule este inacceptabil ce faceti cu noi! Am facturi de 8 milioane platite lunar si acuma m-ati aruncat la ghena. Nu mai pot suna, nu mai pot primi apeluri.
  -Dar ce auziti in casca atunci cand doriti sa initiati apeluri?
  -Nu stiu exact ce aud, dar pe ecran scrie ca cele 112 minute disponibile s-au consumat. Ce fac acuma?

  72. .."si stiti, aveam un Panasonic din ala mic si foarte slabanog.."

  73. - Pentru activarea serv .... este posibil sa vi se ceara o anumita garantie care va sta la noi.....

  dupa un timp de gandire vine si raspunsul

  -...A! Deci trebuie sa vin sa las un obiect de valoare la voi?

  74. - "nu stiu ce se-ntimpla, nu mai pot trimite mesaje, iar de azi-noapte imi vine in continuu acelasi mesaj.."
  - si care e textul mesajului?
  - "noapte buna, nelutu"...

  75. "...sunt posesorul unui abonament Startac de 5$..."

  76. " Dra. mi-a spus un prieten sa sun la dv. din cauza ca are indicele ascuns" (se refera la restrictionarea identitatii nr. de tel.).


  77. O clienta de-a noastra, doamna X:
  -Dna. informatoare , spuneti-mi ce se intampla, ca Connexul este corect , dar telefonul meu nu este corect,sa-mi bag piciorul, cred ca s-au bagat niste anitcristi din aia de-ai lui Iliescu la noi la Galati aici, ca cum adica d-vastra puteti sa-mi trimiteti factura detaliata, ca sunt mereu sunata din Asia si astia de la telefonul fix nu-mi spune convorbirile?!?

  78. ".....cum pot sa fac sa bag divort in mariajul asta cu Connex-ul....?"

  79. PANA CAND DUREAZA PROMOTIA CU PRIMELE TREI SECUNDE GRATUITE ?!!!

  80. "Am primit aseara 'domnisoara factura' si ma duc miine sa o fac 'doamna'........"

  81. de ce ne dati tarifele in centi DACA ABONAMENTUL E IN DOLARI?!

  82. ..."am primit un mesaj de la dvs prin care ma anuntati ca mi ati schimbat numarul de telefon. de ce ati facut asta ?"
  - si care este noul dvs numar ?
  - 302 2222!!! si nu mi place!

  83. - am probleme cu telefonul! nu stiu ce are...
  - haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba.
  - un moment sa aprind lumina ca ma jucam cu el sub patura!
  - !!!

  84. 'As putea sa-mi donez abonamentul?' ????!!!!!

  85. Intrebare: Ce tip de tel BOSCH aveti?
  Rasapuns: Cel cu pachetul CONNEX GO, cel care miauna.

  86. Era vorba de formula de deblocare a Pin2.Nu reusise sa-l deblocheze.
  Eu:"...si,spuneti-mi,va rog,din ce pozitie ati introdus aceasta formula?"
  El-stupefiat:"Pai...din pozitia normala a omului,din picioare."

  87. " Vreau sa vad ce limbi imi ofera telefonul, ca nu stiu cate limbi imi da...."

  88. - "Buna sara vreau si io codul pok"
  - Cu cine am placerea?
  - ... Cu Motoroala...
  -???

  89. El : Adresele pe care merg pe Internet imi apar pe factura?...ca nu vreau sa le vada nevasta....!!!"
  Eu: Nuuuu....

  90.
  "Dar cand sunati la 2054444, modemul raspunde?"
  "Da!"
  "Si negociaza protocolul de comunicare?"
  "Nu stiu, ca zice 'Alo, mama?' "

  91. stii ce am facut cand a scazut semnalul? L-am scuturat, ca eram nervos, si si-a revenit imediat..

  92. domnita cu cat va platesc aia ca sa vorbiti toate la fel?
  93. domnita cu cat va platesc aia ca sa vorbiti toate la fel?

  94. “ Azi am fost la Connex Go si am facut cartea reincarcabila!!!”

  95. "Spuneti-mi, va rog, daca fac un al doilea abonament la Connex, mai trebuie sa platesc TVA?"

  96. doamnaaaaa!!!! daca vorbesc la telefon din cada ma curentez?

  97. Eu: Nu va aud! Va rog indreptati-va catre o fereastra!
  El: Unde sa ma mai duc dom`le? Eu sun din Costesti si sunt pe acoperisul casei !!!!

  98. ....cu ce va putem ajuta?
  -Eh, cu ce! Cu casuta mesagerica!

  99. Cine a spus unui client ca o celula are o capacitate de 40 de apeluri.Poate nu am eu suficient de bine actualizata informatia, luminati-ma si pe mine!!!

  100. D-na eu fusei dusa p’afara si aparu un plic pa telefon. Da’ nu umbla nimeni la el. Noi am mai sunat la dumneavoastra si ne-ati dat o formula cu stelute. Am cautat-o acuma’ am pus stelutele si nu dispare d-na , nu dispare plicu’…
  · Inseamna ca ati primit un mesaj…
  · Da nu umbla nime la el…
  · Ce aparat este?
  · Gesem (GSM) d-na …

  101. "dom'le, vad aici, langa Urziceni 72 de cerculete luminate care se invartesc, sunt OZN-uri dom'le"." Va rog domnita sa ne faceti legatura la ANTENA 1, sa vina astia sa filmeze ca e de necrezut!!!!!"

  102. " Domnisoara , 118 il formez cu musca in fata ? "

  103. Doamna , la un mesaj primele 3 cuvinte sunt gratuite?!?

  104. Daca nu i-mi dati roaming voi atunci am sa ma abonez la france telecom

  105. - nu pot sa dau nici un apel !
  - ce se aude cind incercati sa apelati
  - apelul a fost sigilat in interiorul telefonului !!!!!
  -........

  106. "Doamna am un mesaj pe telefon , mi-a aparut o "fata" ,adica un cap patrat
  cu un ochi si un nas . Ce fac ,cum citesc mesajul ?"
  No comment ...

  107. ...am scapat si eu un pic telefonul pe limba rusa...

  108. ...cu cine am placerea sa stau de vorba?

  Cu tatal meu!

  109. 'pina la ce inaltime am semnal? Vreau sa sar cu parasuta, si...'  110. Domnisoara...vreti neaparat sa fac proces cu nevasta-mea????
  ma suna si voi o cuplati cu amanta mea???? S-au certat astea doua...scandal...acum plang amandoua...Si aia micii..
  Imi distrugeti familia!!!!

  Evident..CFU catre amanta

  111. EL: "Saru'mana, ma numesc Cezar, as putea sa vorbesc cu Brutus, va rog...?"
  EU: "Imi pare rau, nu este aici....cu altceva v-as putea ajuta?"
  EL: " Aaaaaa, nu, doar sa-i spuneti cand vine, ca l-a cautat Cezar, va rog io mult....."

  112. "...am si un atuu...nu mi-au dat cartea tehnica in limba romana si m-am chinuit cu el de 2 luni,m-au lasat nervii, si din cauza asta l-am aruncat intr-un baraj...uite asa m-am enervat si l-am aruncat...si o sa anunt si OPC-ul ca sunt prietenii mei"

  113. Nu va suparati, am si eu un Nokia 5110 care s-a murdarit, am vrut sa il spal si a intrat apa in el. Ce pot face acum?
  ..sa mergeti cu el la un service...
  Dar nu va suparati, stiti, cand l-am spalat, a intrat la apa, si acum este un Nokia 8110! Ma pot duce cu el la dealer, sa il dau pe acesta, si sa imi dea Nokia mea 5110 inapoi?

  114. Sar'na, mi-apare si mie o scrisoare pe ecran....spuneti-mi cum pot sa intru in contact cu ea.....?

  115. -Dom'le, eu va fac scandal! Si voua si lui! Il sun pe barbatul meu si-mi raspunde una cu nu stiu ce limbi straine....Ce treaba are el cu aia ...cu limbile?
  -....!?! (.dupa mai multe intrebari...era serv. de mesagerie vocala Dialog...)

  116. "Va rog sa-mi trimiteti si mie un SMS ca a disparut pliculetzul pe care-l aveam si arata urat locul ala gol pe ecran."

  117. Eu : “…., cu ce v-as putea ajuta…?”
  El : “Cu o femeie !”
  Eu : “Imi pare rau, dar astfel de servicii nu sunt oferite de Connex…”
  El ( foarte indignat ) : “Cum, n-aveti asa ceva pe acolo…?”

  118. D'ale... Expresie :" cu siguranta ca aveti si alti clienti care solicita reclamatii!"

  119. D'ale ( cu eroziuni ): Domnule draga, am tastat si eu codul pin, si mi-o zis ‘codul pin erodat’

  120. ''Am si eu o problema:mi s-a blocat,nu mai vrea sa intre.Ce fac in situatia asta?''

  121. d'ale ( cu valute FORTE ) : Dom'ne am cumparat o cartela de reincarcare de 12.00, dar cind am facut reincarcarea mi-a aratat mai putin-posibil ca dolarul Connex sa nu aiba 100 de centi cum este normal, ci poate sa aiba 80 de centi din aia connex

  122. "Doamna, imi apare pe tel puchi, puchi....dati-mi si mie puchi ca s-a blocat....."

  123. " Doamna imi intra 1, imi intra 3 , dar nu stiu ce sa fac cu "nouale"(9) ca nu intra deloc"....

  124. Fostul nume al strazii :" str Partizanilor".
  Actualul nume :"str Regimentul trece spre Siret".
  125. EU:”Buna seara, ati sunat…bla, bla
  Cu cine am placerea sa stau de vorba?”
  EL: “Pai sunt 092xxxxxx, dar nu scrie pe mine!!!”

  126. " as dori sa-mi activati si mie necunoscutul"

  127. clientilor nostri eterni...
  ..."am si eu telefonul blocat"...
  ...ce va scrie acum pe tel?
  ..."etern cod PUK!!!!"
  ............. dupa ce tasteaza PUK: ce va apare pe tel?
  ..."etern nev PIN!!!"... si tot asa. Un client cat se poate de etern...

  128. "Domnita, sunt abonatul Connex cu marca Ericsson 1018 si vreau sa ma blocati!"

  129. "Buna ziua, sunt pachetul connex go si mi-a aparut un mesaj: <posibilitatea initierii>, vreau sa va intreb in ce ma initiaza?...."
  "Ati citit tot mesaju?"
  "Pai vreau sa stiu intai in ce ma initiaza...."

  130. Buna seara, sunt "abonamentul" Nita Florin la Connex Go si as dori sa va "spun" si eu o intrebare, dar as dori sa ma sunati dvs. inapoi sa-mi raspundeti, iii..., na ca am uitat intrebarea


 14. Back To Top | #14

  131. domisoara.. am si eu o intrebare
  eu "da va rog va ascult....."
  toate sunteti la fel de frumoase precum vorbiti, ca daca-i asa imi fac cortul in fata la CONNEX

  132. ( foarte hotarat ) : - Buna ziua, sunt din Oradea, mi s-a terminat creditu'...si as dori sa aflu numarul de la morga !!!
  - ???...imi rau, dar sa stiti ca aici nu detinem numarul de la morgi, de la cimitire, sau lucruri de genul asta.
  - N-auzi dom'le ca mie-mi trebuie numaru' de la morga !!!

  133. Customeru’: …as vrea sa o verific si eu pe doamna cu nr….(pre-paid), fiindca se pare ca e in ultima faza…

  134. .....ce se intampla domnule ca de 3 luni de zile nu mai primesc factura de la Connex?
  Pei haideti sa verificam daca adresa de facturare este cea corecta (si era)....
  Aveti probleme in primirea corespondentei?
  Pei ce probleme sa am ca aici in scara blocului nostru numai vecinul de la 2 are cutie, restul sunt demolate!!!

  135. -Nu va suparati, stiti cumva pe unde este sediul Mobifon? Am auzit ca e pe linga Connex..

  136. Buna ziua, am si io o Nokie 3110 si as dori sa-mi blochez cheile…..”key”-le….

  137. " alo, doamna mi-am luat si io un motorola si nu stiu sa-i pun cantecele"

  138. - Buna ziua.....
  - Buna ziua , eu sunt fiul parintilor mei...
  -?!?!

  139. Cl: mai sunt primele 3 sec gratuite
  Eu: …… de la 10 ian raman doar 2 sec
  Cl: CARE ?

  140. eu: [....] -Haideti acum sa deblocam telefonul! Tastati **05* XXXXXXXX*xxxx*xxxx#
  clienta: - Am tastat. Acum ce fac, il deschid?!

  141. As dori sa-mi activez serviciul de ocolire de identitate.....

  142. - El, foarte hotarat: vreau sa vorbesc cu doamna !
  - ?! Stiti, noi suntem 30-40 de oameni care raspundem pe rand...
  - Nu-i nimic, mai sun o data, poate imi raspunde o doamna, vreau sa vorbesc cu o femeie !

  143. Din seria "ce vraji a mai facut telefonul meu"astazi episodul compatibilitate):
  "Am si eu un SINUS din acela reincarcabil ,care detecteaza potrivirea...!"

  144. Ardelenii se hotarasc sa declare razboi Chinei. La un moment dat unul dintre ei ii atentioneaza pe ceilalti:
  - Ba, da'-s milioane!
  - Da' chiar, ba, unde-i ingropam?

  145. " ....nu ma descurc cu telefonul, am avut o copilarie nefericita..!!"

  146. As dori si eu sa fac untransfer de personalitate, ce acte imi trebuie?
  Parerea csrep - un psihiatru.

  147. El : Am incercat si io sa fac incarcarea la 444 si nu mi-a simtit impulsu'...
  Io : ...??? Mai exact, cum adica nu v-a simtit impulsu' ...??
  El : Pai...am incercat sa formez 1 pentru romana...si nu m-a simtit...
  Io : Ce intelegeti dvs. prin "nu v-a simtit"...?
  El : Nu mi-a simtit impulsu'...adica am apasat 1...si mi-a dat eroare....

  148. as dori sa reziliez contractul pt ca nu am propagare....

  149. Un client "amarat" din Suceava:
  "N-am primit factura... stiti, postasul nostru o mai trage cu rachiul si a uitat de ea cateva zile..."

  150. Sunt si io un abonat care inca nu am fost legat...

  151. ...doamna, aveti idee cat costa o baterie care sa-mi dea drumul la vibrator....?

  152. eu: ce tip de Motorola este?
  dn-a doctor: nu stiu, dar este grasunel si cu marginile rotunjite...

  153. "....don'soara, io am scos cartela din telefon si am pus-o pe masa....si am pus ibricu' fierbinte pe ea si s-a topit.....acu' ce fac...?"

  154. - Buna seara, cum pot sa vorbesc si eu cu operatorul meu de retea?  155. ....si are de plata vreo doua milioane si ceva.Se pot platii in rate?
  Raspuns:S-ar putea dar nu ne poate apela dansa?
  Client:Nu ca are niste probleme!!!
  R:Ce fel de probleme?
  C:Si-a rupt piciorul si sta in casa......

  156. "buna dimineata, d-ra. Nu va suparati, o sun si eu pe o prietena si imi spune ca abonatul Connex GSM are telefonul inchis sau nu se afla in aria de acoperire. Ce inseamna asta?
  "... ca telefonul este inchis sau se afla in afara ariei de acoperire....???"
  "Adica?"
  "... adica se afla intr-o zona in care nu are semnal"
  "Si are si telefonul cu ea?" !!!!!!!!!!!!!

  157. m-au sunat de la connex si scria pe tel :"nu raspundeti"-de ce?

  158. IN ZILELE DE SARBATOARE SUNT REDUCERI...
  ..PT CARTELA GO..?
  EUINEANTELES!
  CLIENT:...PAI ASTAZI E CU CRUCE CU ROSU IN CALENDAR

  159. Eu:cu cine am placerea s stau de vorba ?
  El:ma numesc William

  160. Doamna, eu am un E1018 si am posibilitatea sa inregistrez muzica cu el. Am inregistrat dar nu mai stiu cum sa ascult melodiile....
  - Cum ati inregistrat melodiile?
  - Am sunat la 335....
  161. el: am si eu o problema cu incarcarea...
  eu: adica?
  el: mi-a cazut celularul din cartela....

  162. "Care este numarul ala de centrala la care se dau porunci scrise?"

  163. Sunt si eu un client de-al dvs., si as dori sa stiu la ce data m-am cuplat cu dvs....

  164. Am conectat-o si eu pe nevasta-mea si nu i-a dat drumu...

  165. BUNA DIMINEATA! NU VA SUPARATI, AVETI SOBE...?

  166. MI-AM INCARCAT TELEFONUL CU O SCHEDA DE 12$. DE UNDE POT SA IAU SI EU O SCHEDA.

  167. daca scrie "CONNEX" pe ecranul telefonului, consuma impulsuri?

  168. Doamna, m-ati inseriat ?
  !? (intreba daca l-am taxat)

  169. "am facut si eu abonament si imi apar doar numerele de la politie , salvare, etc...
  Numerele pritenilor mei cand apar in agenda?"

  170. vreau si eu cod connex vox. mi-l puteti da acum si sa -l platesc pe prima factura?

  171. "Domne', vreau si eu sa-mi schimb centii in dolari pe tel.!!!!!!!!!!"
  172. Eu: Si de ce e problema cu contractul?
  El: pai am si eu un nepot si l-a facut maica-sa, dar nu stie care-i taica-su, asa ca nu l-am trecut in buletin.

  173. eu: Si ce aveti acum pe ecranul telefonului?
  ea: Am "sos" (asa cum se scrie).

  174. ma suna unu' Mist Cols, e agent secret sau ceva......

  175. Dupa ceva timp de pauza se aude:
  EL: Alo, alo, cine sunteti?
  EU: Rel. cu...
  EL: aoleu! imi pare rau! eu n-am sunat! dar sunt la vanatoare de iepuri si eram prin tufisuri si s-o fi apasat ceva si...!

  176. Ne intreaba un stimat domn daca ...."azi cu acazia cutremurului sunt convorbiri gratuite sau reduse in retea?"
  Va asteptati la asa ceva?

  177. -Buna seara,am si eu un ciine doberman care mi-a inghitit telefonul...problema este ca atunci cint tel. suna ciinele devine foarte nervos....Ce sa fac?Sa merg cu el la veterinar sau sa astept sa faca treaba mare???!??

  178. Din seria d-ale clientilor.Se aude o voce subtire de domnisoara care zice: sunt abonatul Gheorghe Dumitru...Am intalnit si romani fericiti...

  179. "...Vreau sa chem si io salvarea pentru telefonul meu...."

  180. "Cu cine am placerea?"
  "...Eu si sora mea, Stefania...."

  181. ...Buna ziua. Sint 0000# si vreau sa-mi spuneti daca am vreun mesaj...

  182. Buna seara sunt sora telefonului 092.........????

  183. Sunt... cu ce va pot ajuta?

  Cu 7 milioane....

  184. Nu va suparati, eu mi-am transferat casuta vocala pe un nr fix.Cum as putea sa-mi acaparez din nou mesageria?

  185. -Am format un nr ....
  -Ce nr. ati format ?
  -Nu stiu, ca il am in capu' lu' asta ca eu in capu meu nu-l tiu.

  186. "Buna seara, vreau sa m-ajutati.... am facut o porcarie mare... mi-am aruncat apelurile in alta parte..."

  187. domle' am tinut factura pe coltul mesei si mi-a rontait-o cainele. Acu ce ma fac?

  188. ...ma numesc Nae si as vrea sa fac si eu o dedicatie muzicala la Antena Satelor..

  189. Eu: Spunet-mi, va rog, un numar de telefon de contact.
  El: De contact n-am, dar va las unu' de Mangalia...
  190. " D-soara, sa stiti ca in firma dvs exista un nucleu, de care nu aveti habar , care imi asculta aplurile. Dar nu asta ma deranjeaza....dar sa-mi inchida telefonul, este deja prea mult, asa ca va rog sa-i anuntati..........."

  191. "eu sunt la abonament si luna trecuta mi-a venit , luna asta nu mi-a venit .Acum nu stiu de ce intarzie si sunt foarte ingrijorata. Ce sa fac sa-mi vina mai repede?"

  192. Eu :... am sa va rog sa notati..
  El: Nu pot. Intr-o mana am telefonul, in cealalta,o perfuzie.

  193. daca joc sarpe pe tel meu nokia pierd ceva centi......?.....

  194. Eu: Primiti facturi detaliate?
  Ea: Facturile le primesc foarte bine!

  195. Domsoara Anca , dumneavoastra v-ar conveni sa va suiti pe casa sa vorbiti la telefon?

  196. Ca in armata, ies la -10 grade afara , imi iau ceva pe mine si fugi pe casa sa raspunzi la telefon…
  Odata s-a rupt scara, imi reparati dvs. Telefonul daca imi scapa?

  197. eu: telefonul este dual band?
  ea: DA, ESTE PORTOCALIU, GALBEN. (!!!!!).

  198. Aoleu, Aurele, vin-o repede ca telefonul asta al tau vorbeste singur. A spus "Buna seara, cu ce va putem ajuta?"
  (apelase din greseala)

  199. Client, cu oarecare inclinatii spre poezie:"Connex-ul este pt mine ca o piramida,in acest moment ati ajuns la ultima treapta..."

  200. Dom'le, nu stiu ce se intampla. E ceva paranormal. Inainte sa vorbesc cu dumneavoastra nu imi mergea telefonul deloc. Acum, ca prin minune, a inceput sa functioneze

  201. Pentru roaming tre' sa platesc cautiunea ...?

  202. Voi nu primiti tot felul de apeluri de la pusti care se fac ca nu stiu romana???
  Ba da !!?? Eu aud si voci si uneori noaptea pe strada ma simt urmarit...

  203. - cu cine am placerea sa stau de vorba?
  - cu sotia sotului!
  - !?!

  204. El: Ce numar trebuie sa formez ca sa stiu ce numar am?
  ????.....:-)

  205. o tanti: "sint si eu la dumneavoastra si, stiti, mi s-a deblocat 'statura si cind tiu telefonu-n buzunar, imi apeleaza numerele din memoriu si ma trezesc consumindu-ma....".

  206. Pe factura am avut o convorbire "suspicioasa", pe care n-o recuneosc!

  207. As vrea sa stiu mai multe despe ,,Connex Instant"….

  208. nu va suparati , cat costa un cd player pentru bosch?
  ?!! ( era vorba de display)

 15. Back To Top | #15

  209. Buna ziua....am inteles ca ati introdus un service la domiciliu....mie mi-a cazut aseara tel. in baie si acu' ma uit la el degeaba......

  210."Am un Alcatel si nu pot sa trimit mesaje.Dupa ce scriu mesajul si dau OK imi apare un omulet si nu mai pot sa trimit mesajul"!!!

  211. - "Si acum sunati de la acel mobil?"
  - " Nu, nu, de la un mobil fix!"

  213. Despre connex vox:EU:....aveti codul 0000#..
  El:ce cod?Ariel?

  214. Am cumparat si eu un SUPER GLUE cu surprize si am castigat o antena de telefon.
  De unde o pot ridica?

  215. El: Domnule, am vazut la factura la total emisie apeluri, 4 impartit la 48.Cum adica? Adica, 4 impartit la 48impartit la 64.Cum tarifati voi la Connex?Cum adica se imparte?

  216. -De la ce buton se inchide telefonul?
  -Ce telefon folositi?
  -Rexona ?!!!!!

  217. As vrea si eu o fractura anlitica se poate?

  218. un client super ma intreaba daca banii de pe 2 curci pe care vrea sa le vanda ii ajung sa cumpere un "celular mobil". Fain nu?

  219. REP: Ce tip de abonament aveti?
  Clienta: Connex...?...Alcatel...?...

  220. Client: "dom'le, eu am scurtcircuitat cartela!!"
  Eu: "Cum anume, puteti sa fiti mai explicit??"
  Client: "Pai... de 3 ori PIN, dup-aia PUK de nu-stiu-cate ori... si poc!!"

  221. Daca sunt in avion si doresc sa vorbesc la telefon in timpul zborului, EXPLODEAZA avionul ??????????

  222. As dori sa stiu si eu care este codul softului de comunicare dintre un telefon mobil si un laptop prin unde infra rosii...
  Si vorbea pe bune

  223. "numarul meu a fost restructurat pt ca nu mai am credit";
  "am si eu un Nec; e combatabil cu cartela pe credit?"
  "am sunat si eu sa intoduc dolarii de pe casuta postala

  224. cl: -Am primit un mesaj...
  cs: - ce tip de mesaj?
  cl: - Instantaneu!
  cs: -?!? Imi puteti spune si mie -daca se poate- despre ce este vorba in mesaj?
  cl: -mi-e dor de mine.....

  225. Clientul:"Nu va suparati,ati schimbat si dumneavoastra ora?Ca sa stiu la ce tarife vorbesc...nu de alta..."

  226. el : "am auzit de la un coleg de-al vostru ca daca trec de la 12$ la 15$ primesc 2 luni de abonament gratuit..."
  eu: "d-le .... ca nu-i asa .... "
  el: "auzi , daca vezi maine un coleg cu ochiu' vanat sa stii ca de la mine e "

  227. sant abonat din dec,cand vine cartela aia verde?
  · va referiti probabil la c.land !?
  · da,da,cartela aia cu care pot sa-mi cumpar masina de spalat mai ieftin !
  · din pacate va trebui sa mai asteptati...
  · pai cum sa mai astept domnule ca umblu de doua luni cu aceleasi haine !

  228. Am sunat sa va rog sa-mi blocati cartela pt. ca mi-a fost rapit telefonul!

  229. El:''Imi spuneti si mie,va rog,cat costa mesageria daca mi-o pun?"
  Eu:"Activarea serviciului este gratuita,va costa doar ascultarea mesajelor...."
  El:"Daca nu ma costa nimic atunci vreau sa mi-o pun si eu.Ma invatati si pe mine cum sa mi-o pun,va rog?"

  Si l-am invatat...

  230. Am primit si eu un pliculet pe telefon.E o pacaleala de 1Aprilie??
  Eu:....???

  231. Pe fundalul unui behait de capra:
  - Buna ziua, am auzit ca de la 1 Aprilie se va scoate frecventa Bosch-urilor din Romania. Spuneti-mi este adevarat sau fals?

  232. io: "Buna seara, ati sunat la Connex, s.a.m.d."
  el: "Buna seara, domnisoara, sa stiti ca in Timisoara nu este semnal deloc."
  io: "Ce este scris pe ecranul telefonului dumneavoastra?"
  el: "Pacaleala de 1 aprilie!"

  233. ...am dat un tel la nr 095... si a aparut dupa o secunda pe ecran "failed", adica faliment. E posibil, dom'le, sa dea faliment dupa numai o secunda?

  234. dupa ce am discutat cam 15' cu un client despre tot ce se poate in reteaua connex, se aude cineva batand intr-o usa care apoi se deschide, la care clientul tipa foarte panicat in zgomot de usa impinsa :Ocupat !!! Ocupat!!".

 16. Back To Top | #16
  Registered User
  Join Date
  May 2000
  Location
  far far north
  eu chiar cred ca nu aveti ce face cand stati pe net ... nici eu nu am ce face da nu ma apuc de nebun sa ciesc tot ce ati pus voi aici asa ca mai bine inchide topicu' cine l-a deschis ...

 17. Back To Top | #17
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti

  Angry

  Mai bine du-te dreaq invartindu-te si scuteste-ne cu prezenta si opiniile tale de tot kkt-ul

 18. Back To Top | #18
  CBLT Cobalt's Avatar
  Join Date
  Nov 2001
  Location
  Bucuresti

  Thumbs down

  Adevarul este ca Dragos esti prea ahtiat mai iesi afara din casa dute bea si tu o bere cu baietii gasesteti o femeie ceva!!!!!!!!1
  Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa

 19. Back To Top | #19
  Registered User
  Join Date
  Dec 2001
  Location
  deep inside you

  get a life, u guys

  mai, frumoase shi laudabile sunt stradaniile voastre, dar deja depasescq limita de rezistentza a unui om normal. iar prin om normal inteleg o persoana care nu isi traieste viatza pe net, gasind expresii aiurea ( de care, fie vb intre noi, abunda romania ). vorba antescriitorului, mai gasitzi shi voi o fata, sau macar ceva asemanator. nu intzelegetzi greshit, sunt haioase posturile voastre, dar mai mult de 15% nu pot sa citesq, oricat m-as stradui. " e bine, e bine, dar e prea mult. cand e prea mult bine, e prea mult " - citat din " Divertis ", in vremurile lor de aur. poate ajuta, quien sabe?....
  This is the CENTRAL SCRUTINIZER . . . it is my responsibility to enforce all the laws that haven't been passed yet. It is also my responsibility to alert each and every one of you to the potential consequences of various ordinary everyday activities you might be performing which could eventually lead to The Death Penalty (or affect your parent's credit rating). Our criminal institutions are full of little creeps like you who do wrong things . . . and many of them were driven to these crimes by a horrible force called MUSIC! ....
  The WHITE ZONE is for loading and unloading only . . . if you have to load or unload, go to the WHITE ZONE . . . you'll love it . . . it's a way of life . . .

 20. Back To Top | #20
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti

  Thumbs down

  Cobalt<QQ> ; MajorPain

  Mai baieti ... cum sa va explic ... se pare ca sunteti mai noi prin zona ... deci pe acest forum nu e indicat desi multi o fac sa critici postul altcuiva sau sa comentezi ce a scris o anumita persoana decat daca se cere asta in mod expres din continutul threadului ... va asigur ca tot ce e mai sus nu mi-a luat mai mult de 5 minute sa scriu asa ca va multumesc din suflet pentru grija manifestata vis-a-vis de timpul meu liber dar credeti-ma ca nu este cazul ... fiecare isi dramuieste timpul cum considera ca este necesar si nu cred ca la 29 de ani sa ascult sfaturile unor copii cu cas la gura ... va urez ca sa va distrati si sa iesiti macar 25% din cat o fac eu si cred ca va veti considera fericiti ... mdea sa revin la subiect ... deci daca nu va place un topic sau vi se pare prea lung sau bla bla sfatul meu prietenesc e sa nu va bagati aiurea ca musca in fundul vacii ... nu iti place nu postezi treci mai departe si gata ... asta nu e sectiune de sugesti si reclamatii ... incercati si voi sa va maturizati ... aveti undeva o sectiune de Cereri si Reclamatii dar acolo se posteaza doar in cazul in care apar probleme de conturi , banari , avataruri e.t.c ... mai cititi si voi regulamentul si nu va mai luati de lume airea ... hai pa ...

 1.  
Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •