![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Reclame - filmulete - poze sa ne cracanam de ras
In spiritul celui care a inceput threadul cu bancuri , m`am gandit ca o sectiune mai vizuala nu ar strica , si in loc sa continuam poluarea cu poze si filmulete spitalul si implicit threadul cu bancuri m`am gandit sa incep un thread separat - sper sa aiba succes ~ fisierul e o reclama ... mie mi`a smuls mai multe zambete sper ca si voua ~Aici se accepta : filmulete relativ scurte , poze la rezolutii decente si marime acceptabila , flashuri amuzante ( merg si linkuri doar in cazul asta ) , si reclame mai speciale si amuzante - tot la o marime acceptabila chiar si pt cei cu dial-up , chiar si mp3-uri amuzante - dar sa se incadreze in regulile de copyright ~ incercam sa facem tot legal . In nici un caz nu se accepta filme , poze , mp3-uri pr0nografice
__________________ the unfunny troll Last edited by nihasa; 14-04-2005 at 13:16. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Naughy students
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|