![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2968 (permalink) | ||
| YouTube - Get a Laptop Super tare! | |||
|
| | #2970 (permalink) | ||
|
Există două explicaţii: 1. Ă-ul ăla este lipit. Adică a fost decupat şi apoi lipit pe afişul respectiv. 2. În fontul respectiv, Ă-ul este un caracter care ocupă mai mult spaţiu decât un simplu A.
__________________ Wait, I don't wanna kill you. I'm just trying to see your bubble! | |||
|
| | #2977 (permalink) | ||
|
Tare , dar am vazut in 2001 in jud Bihor o faza care m-a daramat: Un porkean rosu pe un drum in plin camp (pe sosea eram eu, la vreo 50 metri), si din dreapta iesea o coasa )))). Pana sa-i fac eu poza a disparut intr-un nor de praf.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2978 (permalink) | ||
|
era moartea ma ... si nu era praf ala ci pucioasa .. ai avut noroc atunci
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |