![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #401 (permalink) | ||
| Quote:
2. oricum, m-ai facut curios. cui i-ai trecut cu vederea "deja" un post dublu? ca doar nu mie? vezi ca poate ai incurcat borcanele... sau userii. 3. funny thing in regulament nu scrie nimic despre posturi duble. dar... oricum eu nu am postat dublu 4. anyway: cele doua posturi ale mele din threaduri diferite nu au continut identic si nici macar nu au acelasi scop. dupa cum am mai explicat, aici am postat cu referire la filmuletzul reclamei, iar dincolo mi-am exprimat doar parerea ca reclama e mishto. un singur lucru ma gandesc ca ar putea fi reprosat postului meu - marimea fontului, care poate sa-l faca prea tipator. dar nu asta era scopul. marimea fonturilor avea un rost - era o expresie a gradatiei starii de spirit, care are loc si in reclama. oricum regulamentul nu emite interdictii cu privire la fonturi poate postul meu nu arata foarte bine cu acele fonturi mari (?) (de altfel am intrat si le-am mai micsorat) dar asta nu insemna ca trebuie sa inventezi motive pentru "treceri cu vederea". daca asta era ce nu ti-a placut poate te-as intelege... altfel ... :fuckoff: ooops... am voie sa utilizez smilies la adresa unui moderator !? rofl
__________________ Try Opera! It's faster! Last edited by mariko; 19-10-2005 at 21:26.. Reason: asta e un avertisment; daca mai faci asa ceva vreodata (sa stergi postul) ai ban permanent pe forumul asta | |||
|
| | #402 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Dude, astea se discuta prin PM nu aici sa strici topicul, las-o naiba. Si are dreptate si Nihasa, nu se fac requesturi pe aici si in general pe forumul asta se abtine lumea de la a posta cu fonturi mari si colorate, ca la gradinita. Sper sa apuci sa iti dai seama si singur de anumite chestii, pina te baneaza definitiv pentru infantilitate. | ||
|
| | #404 (permalink) | ||
|
Cu scuzele de rigoare faţă de Alexandrus şi ceilalţi care nu vor să vadă discuţii din astea aici, simt nevoia unui răspuns public. În primul rând, această secţiune are un regulament propriu, care se adaugă Regulamentului forumului. El se găseşte într-un thread pus Sticky, şi trebuie citit de oricine postează pe acest subforum. Fiind Sticky, nu mă aştept să fie evitat de unii. Cât despre posturile ignorate, ele sunt următoarele: http://www.computergames.ro/forum/sh...&postcount=460 http://www.computergames.ro/forum/sh...&postcount=461 de pe threadul Neverending Story. Oricum o iei, al doilea post era inutil. Dacă ai fi urmărit threadul de la început ai fi văzut că întotdeauna există cineva care să continue threadul. Aşadar, scuza "nu mai puteam edita" este aboslut inutilă în acest caz. De asemenea, se poate emite părerea că acest post contravine regulamentului mare (punctul 3.b) Îmi cer, din nou, scuze celor care nu au chef de discuţii de genul ăsta pe aici.
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #411 (permalink) | ||
| Quote:
PS toata ziua ![]() on topic now :http://www.ebaumsworld.com/videos/cr...aminglady.html comentariile de pe fundal are pure gold m-am cracanat de ras la partea cu "yes drill sargent"
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #414 (permalink) | ||
|
probabil e fake dar ...
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #418 (permalink) | ||
|
acuma am descopertit topicul postez si eu ceva poze din ciclul: unde ajunge femeia la volan! partea I
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #419 (permalink) | ||
|
partea II
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #420 (permalink) | ||
|
partea III
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |