![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | btw de scari de blocuri si scari sub asociatie de proprietari: doresc unii un sistem de 4 cemere cu ir comp etc..care duce la multisor.. ca sa protejeze 4 tomberoane fratilor..am lesinat...direct in fata lor cerandu-le detalii ca sa stabilesc oferta tehnica dupa ce i-am calmat cu wireless, ip camera etc..si au ajuns la costul firesc au realizat ca mai au si cateva locuri de parcat..adica doar 6 masini in unghiurile active stabilite, fapt pt care au zis un mare da..comparau masinile cu tomberoanele.. promit poze dupa ce se termina lucrarea TCB | ||
|
| | #4205 (permalink) | ||
|
1-2-3 incredibil,multumiri lui altceva care a fost la locatie si a facut pozele (nu,nu e tigan sau ruda)4 hai cine se recunoaste in poza,este ca ai gasit sabia aia albastra cu care sa omori dragonul?
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #4207 (permalink) | ||
|
yWan - 1. :| 2.Nu cred k ai voie sa postezi asa ceva.Eu cel putin nu gasesc nimic de ras :|.
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #4208 (permalink) | ||
| Quote:
hai frate i`au pus plasma de 1m in mormant | |||
|
| | #4209 (permalink) | ||
| Quote:
![]() sunt penibili. toti.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #4214 (permalink) | ||
|
nu stiam unde sa pun filmuletul asta, nu e neaparat de ras, cu toate ca mi-au scapat niste hohote. e mai mult... cute. tear-jerker. anyway... ______________ si ceva mai serios. http://5x5m.com/files/mensunderwear/#6TsedBArpLY-3
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #4215 (permalink) | ||
| Puteai sa incerci Recycle Bin.
__________________ Rig1: Athlon 64 X2 6000+, Asus M2N32 Sli Deluxe, Leadtek PX9600GT 512Mb, Corsair Twin2X 6400 CL4 2*1Gb, Asus Xonar D2, Aplus XClio2, Thermaltake 420W. Rig2: Asus x55sv-AS062 (Core2Duo 2.2GHz, 2Gb DDR667, 250Gb Seagate sata, GF9500GS 512Mb) Rig3: Dell Latitude D630 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |