![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4569 (permalink) | ||
|
Limba romana maltratata cu bestialitate: http://www.maap.ro/pages/view_presa.php?id=2298&lang=2
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #4572 (permalink) | ||
|
prea tare ...Jesus... .Cel mai mult mi-a placut la 1 minut dupa ce a incput sa cante i se terminase melodia si a trebuit sa o dea de la inceput. Avea banda prea scurta.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #4574 (permalink) | ||
|
Apropo ... Uitati aici "monstra" ... mai mult de 1 min n-am rezistat ![]() http://www.trilulilu.ro/Macei/3dc533be69e68c
__________________ Given to fly | |||
|
| | #4576 (permalink) | ||
|
Am forta de a vorbi, am forta de a corupe, am forta de a zice. My god, cata forta pe baiatul asta. Ma gandesc cu seriozitate la faptul ca poate ala isi bate joc de noi intr-un mod barbar. NOBODY can be THAT STUPID!
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine Last edited by Lord Raptor; 18-10-2007 at 17:31.. | |||
|
| | #4580 (permalink) | ||
|
Sincer mi-a picat fata... Chiar imi venea sa plang cand am vazut exemplarul... Apropo din cate stiam eu trenul are 2 clase?
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |