![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #5121 (permalink) | ||
| Quote: la inceptut plicitiseala, skip, si pe la jumate pica fisa: e in fata blocului meu, apoi : vecinu!! (cand da un zoom pe fata lui , cand traverseaza vizavi). serios vorbind, ce ar trebui sa fac? . ma gandesc sa printez niste foi cu linku si sa le pun in geam la masinile pagubite daca le mai vad (ca nu le cunosc pe alea ), si eventual pe usa bloculurilor din imprejurimi.. sau n-ar fi o idee prea buna. cand a fost filmat oare? si sa nu fiu complet offtopic: http://www.220.ro/Locul_de_parcare-15572.html - misto joculetu
__________________ Arbeit macht frei | |||
|
| | #5122 (permalink) | ||
| cea mai tare reclama: Cea mai tare reclama:
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 24-02-2008 at 01:35.. | |||
|
| | #5124 (permalink) | ||
| Cine-a pus carciuma-n drum?.... ![]() bey, ce amoticoane naspa aveti!... pt un forum cu asa "priza" sa aveti emoticoane de doi bani! pai se poate? <--- asta imi pare ca plange. aruncati si voi un ochi pe softpedia sau hanuancutei sa vedeti si voi emoticoane. nu de-alta da' nu ma pot "desfasura".
__________________ 65+60+6+0+5 | |||
|
| | #5132 (permalink) | ||
| Btw ..mesaj pe yahoo : " sal..am ceva sa va zic (....daca aveti prieten pe http://cristina-blondy.hi5.com aias io (...nu stiu ce are hi5u ala ca nu mai vrea sa mearga (..si vreau sa va rog ceva (...trimiteti plzz la prietenii vostri..un mesaj cu hi5u meu adik http://9898cristina.hi5.com ... plzz am nevoie de prieteni!!..va rog din suflet...:> si asa stiti ce primiti in schimb???..idul meu :>..deci..plzzz :*:*..e mesajul unei fete....cea mai buna prietena a meaaa :X...plzz dati add si zicetile si la prieteni vostri..hi5u ei ii ala cu 9898...plzzzzzzzzzzzzzzz"
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo Last edited by Bodu; 26-02-2008 at 02:17.. | |||
|
| | #5133 (permalink) | ||
|
Ce si-a luat-o tiganu.
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |