![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5661 (permalink) | ||
|
part 30 si gata pentru azi tin sa mentionez ca toate cadrele,si multe altele, se pot gasi pe celebrul www.gigel.org
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #5662 (permalink) | ||
|
pe astia ii vezi pe www.cocalari.com | |||
|
| | #5663 (permalink) | ||
|
Ştii că nu se mai contorizează posturile pe spital ?
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #5667 (permalink) | ||
|
vezi cum e romanul? si mai ales romanul internautic? imediat cum i se da ceva cunoscut sare ca ars si se da mare important si aproape deranjat ca el le stie pe astea,etc,dar vezi-ti frate de treaba ta daca le stii,poate nu le stiu altii,taci din gura,ca poate am facut un efort sa fac ce am facut sau te deranjeaza faptul ca te regasesti printre ei? hai ca nu e nici o rusine acum,e la moda sa fii cocalar
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #5668 (permalink) | ||
|
Măcar dacă te oboseai să pui pozele la o rezoluţie ceva mai mare de 300*300...
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #5672 (permalink) | ||
| http://www.tatuagemdaboa.com.br/ Nu trebuie sa puneti e-mailul In prima casuta completati cu numele vostru. In a doua casuta scrieti yWAn - mai ramane doar sa dati click pe visualizar Se incarca putin mai greu site-ul...deh e flash...si inca ceva- sper sa nu se supere forumistul yWAn pentru mica noastra glumitza ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mi-am permis sa ii dau si un e-mail...postez aici continutul: http://www.icetruck.tv/index.php?id=...54a25de37e261d Ioaneee!! Mai lasa forumurile! Uite vezi in atasament ce cred eu despre ultimele tale posturi:
__________________ Goodbye peels the fruit of the poisonous tree Last edited by Mottolini; 30-05-2008 at 00:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5680 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |