![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5801 (permalink) | ||
| Quote:
![]() tzaran cu cap
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #5802 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 |
Nu e chiar de mare senzatie, mie imi plac mai mult alea autentice gen Sorin N - Trebuie sa ma operez dar asta e mai noua si nu am prea vazut-o pe aici. http://www.dob.ro/TV/119/E-gluma,-ok | ||
|
| | #5805 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
ce baba comica... ma pis pe mine de ras, cum s-a enervat baba ![]() ![]() ![]() ii arde de topor... habar n-are ce-i ala laptop | ||
|
| | #5809 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #5811 (permalink) | ||
|
__________________ Rig1: Athlon 64 X2 6000+, Asus M2N32 Sli Deluxe, Leadtek PX9600GT 512Mb, Corsair Twin2X 6400 CL4 2*1Gb, Asus Xonar D2, Aplus XClio2, Thermaltake 420W. Rig2: Asus x55sv-AS062 (Core2Duo 2.2GHz, 2Gb DDR667, 250Gb Seagate sata, GF9500GS 512Mb) Rig3: Dell Latitude D630 | |||
|
| | #5816 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
, asa minte, asa blogwww.navalitorul.novisitors.ro LE: fa-ti un topic separat unde poti sa postezi in liniste, aici e Reclame - filmulete - poze sa ne cracanam de ras <> Aberatii - Bloguri ratate - Texte Prescolare, sa ne cracanam de ras Last edited by pelinca; 02-07-2008 at 16:30.. | ||
|
| | #5817 (permalink) | ||
| http://pitzipoanca.org/2008/06/oriunde-oricand-oricum/ - fara cuvinte...
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #5819 (permalink) | ||
| Quote:
In alta ordine de idei,tot din aceiasi sectiune: In Cimitir ,Venus , Engleza e grea , Fara Identitate , Paris Hilton , Negrii (Acestea mi-au placut cel mai mult,poate mai postezi si tu altele.)
__________________ | |||
|
| | #5820 (permalink) | ||
|
Ma intreb daca o sa-i sune cineva pentru interviu... ![]() Am pus o sagetica sau doua sa va dati seama mai usor ![]() L.E.: Wtf? Au innebunit astia... Uitati-va la anunt si apoi la interviul de 4 intrebari... ![]()
__________________ Nu exista oameni care sa nu fie capabili sa faca mai mult decat cred ei ca ar putea face. (Henry Ford) | |||
|
| Advertisment | |
| Taborea şi peste 1 milion de camarazi te aşteaptă | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |