![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6123 (permalink) | ||
| Despre politica americana in viziunea omului de rand Quote:
| |||
|
| | #6127 (permalink) | ||
|
Sper că pe următoarea nu am să-mi iau ban
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare Last edited by nokia2010; 12-09-2008 at 01:28.. | |||
|
| | #6140 (permalink) | ||
| poate ca da, poate ca nu.. si altele se repeta in thread-ul asta, dar oricum nu se repeta intr-un mod agasant niciuna.. oricum trebuie apreciata bunavointa celor care incearca sa impartaseasca celorlati chestiile dragute peste care dau si nu vor sa le tinea doar pt ei si in plus nu toti am prins threadul de la inceputul lui si nici nu vom trece prin toate cele 308 pagini.. oricum, continutul de la www.1-click.jp se chimba periodic.. eu ma intorc la el o data la cateva luni.. a ..si apropo.. poti sa dai si click pe scafarliile omuletilor au reactii destul de variate XD
__________________ "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |