![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6161 (permalink) | ||
printre comentariile articolului de pe catavencu.ro : "Diaconescu asta e singurul din Romania care face bani de pe urma prostiei." ..nu cred ca e chiar adevarat.. dar e "varf de lance" intradevar...
__________________ "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller | |||
|
| | #6165 (permalink) | ||
|
marius86 explica-mi si mie ce e asa amuzant in filmuletul ala?ori sunt eu prost si e prea subtil pentru mine (nici o sansa),ori asta inseamna ceva amuzant pentru tine?daca tie iti vine sa razi cand vezi asa ceva inseamna ca ai nevoie de ajutor urgent!!!imi cer scuze pentru restul dar nu am putut sa ma abtin
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
| | #6166 (permalink) | ||
| Quote:
+1
__________________ | |||
|
| | #6167 (permalink) | ||
| Quote:
+1
__________________ my stupid signature | |||
|
| | #6168 (permalink) | ||
|
curiozitatea mea inca ramane pentru ca eu unu nu am vazut un om gandind astfel.
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
| | #6170 (permalink) | ||
| E cam intinsa coarda.N-am gasit nimic amuzant, poate ar trebui sa citesti din nou titlul thread-ului.Ai scos-o din contextul de pe Youtube, fiind o parodie la alt clip si potrivita aici ca nuca in perete.Parodie de prost gust, dupa parerea mea.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #6171 (permalink) | ||
|
mersi ninanina pentru interventie, era pacat sa stricam thread-ul cu polemici de genul asta.sa curga in continuare cu poze si filmulete ![]()
|
| | #6173 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #6175 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: bla bla bla | Quote:
![]() Apropo, nina, nu am scos nimic din context, cel putin nu involuntar. Am pus acel clip aici pentru ca mi-a placut. Suferinta umana, anormalitati, durere si mutilari, homosexuali, tirani, asupritori, adventisti de ziua a saptea, toate astea sunt lucruri care imi provoaca enorme delicii si amuzament. Nu cred ca e dreptul cuiva de aici sa judece continutul unui clip pur si simplu prin gustul sau limitat. Poate ca mie mi se par o pierdere de timp toate rahaturile cu pisici si catei dansand si fugarindu-si coada. Nu am comentat pana acum la vreunul, nu ? | ||
|
| | #6176 (permalink) | ||
| Inseamna ca ai un simt al umorului diferit de al majoritatii celor care posteaza si citesc pe forum, nu e nimic de condamnat, fiecare cu gusturile lui.Stivele de cadavre din lagarele naziste, felierea cadavrelor prin Africa sau scenele de vanatoare ale ursilor polari nu m-au facut sa intru in spiritul discutiilor de aici. Pentru scene sado-masochiste si umorul aferent fa cerere catre administratori.
|
| | #6177 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ╔═══════════════════════╗ VODAFONE : 0726732866 YM ID : grabber_22 ╚═══════════════════════╝ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |