![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6562 (permalink) | ||
| Profilul ei pe hi5 Născută la cererea bărbaţilor ...
__________________ Another megabytes the dust | |||
|
| | #6563 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #6566 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
nebuna nebuna Adela asta hi5 - Adela Lupse | ||
|
| | #6567 (permalink) | ||
|
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #6570 (permalink) | ||
|
Epic fail ! National TV amendat de CNA | |||
|
| | #6571 (permalink) | ||
| Interviu cu varu' Ilie a lu' Juganaru @ www.pisipoanca.com - Trilulilu Audio Haioase ))) Audiţie plăcută !
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #6572 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
On:
__________________ Another megabytes the dust | |||
|
| | #6573 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor |
cred ca am gasit ceva f interesant. adresa de hicinci a tipei de la national tv. cea care vorbeste raspicat. h++p://adellas.hi5.com/ in loc de ++ puneti tt ca sa mearga lincu. sper ca nu am postat unde nu trebuie :| | ||
|
| | #6578 (permalink) | ||
|
[QUOTE il stiti?[/QUOTE] da, a mai fost.
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #6580 (permalink) | ||
|
nu e poza, nu e film... da cred ca e sa te cracanezi de ras!! 13-year-old girl sends 14,528 text messages in a single month -------------------- Editare ulterioară -------------------- Evolution of dance 2
__________________ Jay Leno: "As we head to war with Iraq, President Bush wants to make one thing clear: This war is not about oil, it's about gasoline." Last edited by sorel; 13-01-2009 at 13:06.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |