![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6721 (permalink) | ||
|
Cateva poze tragicomice
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #6727 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | MEET 1. Puff Daddy aka P. Diddy aka Diddy aka Bad Boy Jewels 2. Juvenile aka CashMoney Juvenile aka Flava Boy aka Juve the Great aka Bad Dog by a Mile aka Front Grill Fo' Real 3. Baby aka Birdman aka Baby Williams aka Baby Balla aka Mr. Fast Money 4. Lil Wayne aka Carter Jr aka Weezy aka Weezy F. aka Weezy Fucking Baby aka Baby Cardiac aka Little Carter aka Genius from the South aka The next in line aka Best Rapper Alive + BONUS : Rick Ross aka The BOSS aka Maybach Music Man aka The Fat Boss aka Mr. Eight Figures | ||
|
| | #6731 (permalink) | ||
|
Deci eram cu o femeie respectabila langa mine, am cautat impreuna la calculatorul meu imagini "Deep" pe google in speranta sa gasim ceva ce s-ar potrivi pentru o chestie serioasa. Guess what... google (co.uk, ca ala romanesc nu stie) baga subtilitati din astea... Eu am izbucnit in ras, a ras si ea mic, dar nu prea era rasul ei...
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #6734 (permalink) | ||
| Numarul ala are vreun mesaj ascuns ca sa ne cracanam de ras ?
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #6738 (permalink) | ||
| awne unele sunt prea tari
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #6740 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |